2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jusson csak fel a haladás, legalább itt ZEGen is lessz egy jó kis meccs. Egy zete-hali meccs mindig parázs csata:DVarga Tamás írta:Kaposvölgye - Orbánfalva 2-2.
Mi tegnap 1-1--et játszottunk Pápán. Bíró Peti megint kitett magáért: a jegyzőkönyv szerint elküldte melegebb éghajlatra a bírótr, meglökte, és szidalmazta. A hétvégén jön a Pécs, ha ott nyerünk, akkor jó eséllyel pályázunk az NB1-re. Remélem, a Fradi követ minket, és jövőre megint lesz zöld-fehér rangadó.
HAJRÁ HALI!
Nem semmi.Boixos írta:Ezt a brazil gyereket vette nemrég a debrecen
gondolom, a meccsek szünetében fogják felléptetni.
Los, ezt sztem te sem gondolod komolyan. ez a keret röhej, pláne most egy olyan edzővel, akinek eddig a legnagyobb bugija egy negyed(?) osztályos csapat volt...Los Banditos írta:Tamás: Szerintem pedig a keret ennél jóval többet tud. Az edző nem tudja őket felpörgetni kellöen. Deja vu...
Évek óta egy Fradi meccset láttam, az ominózus Szolnok - Fradit. Mátyus, Dragóner...Los Banditos írta:Tamás: Szerintem pedig a keret ennél jóval többet tud. Az edző nem tudja őket felpörgetni kellöen. Deja vu...
Végbéltermékből nem lehet várat építeni! (bocs a fradistáktól!)fir3bird írta:"Menesztették" Csank Jancsit...vélemények?
És azt a verést, amit ősszel kaptunk soha nem felejtem el...redmiller írta:Naplopókból és nyugdíjasokból egy tapasztalatlan edző sem fog csapatot építeni! Május 1-én eldöl a Fradi sorsa! Akkor megyünk (KTE) az Albert stadionba. Fradi még szerezhet 21 pontot, de 8 ponttal megy a KTE!fir3bird írta:"Menesztették" Csank Jancsit...vélemények?
Megjegyzem, hogy tavasszal 7 meccsen nyertünk és az utolsó négyen gólt sem kaptunk! Ráadásul 9 hazai győzelem, 2 döntetlen a hazai mérlegünk és szeptember 15 óta nem kapott bajnoki gólt hazai meccsen a lila-fehér csapat.
Naplopókból és nyugdíjasokból egy tapasztalatlan edző sem fog csapatot építeni! Május 1-én eldöl a Fradi sorsa! Akkor megyünk (KTE) az Albert stadionba. Fradi még szerezhet 21 pontot, de 8 ponttal megy a KTE!fir3bird írta:"Menesztették" Csank Jancsit...vélemények?
Debrecenen vagy a Diósgyőrön nevet valaki?kovinho írta:Az elég komikus lenne, ha a Fradi felvásárolná magát az NB1-be.
Régen jártam erre.Látom a hülyeség erősödött. Nagyon régen kijelentették ,hogy a Felcsút csak utánpótlásnevelő és nem elsőosztályba szánt csapat.Varga Tamás írta:Ordog!
Mit izgultok? A falu és a Viktor mindent elkövetnek, hogy a Fradi első osztályú legyen. A pénteki Hali-Felcsút meccs szünetében a Rohonci úti stadion díszpáholyában megjelent a fidesz-vezér és közölte: "A falu nem fog nevezni az első osztályba". Érted: nem feljutni nem akar, hanem nevezni nem akar. Szánalmas bagázs az egész. Itt minden a politika kisded játékszerévé vált. Nem véletlenül mondta Csertői a Barcs meccs után, hogy a bajnokság felülről van irányítva. Azon a meccsen is csak egy szabályos gólunkat nem adtak meg, meg majdnem felborult a pálya a játékvezetőnek nevezett csaló ténykedése folytán. De remélem, a Jóisten megemlékezik mindenkiről, amikor eljön az ő ideje.
Kár,h már csak az elején van tét.ozsimiki írta:Ahogy látom a Fradi mellett eltörpül,h az elsőosztályban enyhén szoros az eleje![]()
1. A mostani Makó elleni meccsig még hittem a csodában...real_funghi írta:Itt mi kétféleképpen kerülhetnénk fel:
1. csoda történik
2. ha valaki eladná az indulás jogát, és a Szolnok-Kecsó kettős közül a nemelső nem tudná kifizetni, + a nyugati csoport csapatai sem. Erről meg az a véleményem, hogy megvásárolt első osztály nem kell!!!!!!!