2008.04.13. 22:45:02
Én eddig úgy tudtam, hogy OV UTE-drukker. A nagyhajú haverjával együtt. Enyhén lenne érdekes, ha minket akarna feljuttatni. Másrészt meg azt nyilatkozta egyszer a sporttvnek, hogy utánpótlásneveldének szánja a Felcsútot. Az nb1-ből kieső Tatabánya nyugati csapat, a Sopron is, de ők nem az nb2-be kerülnek le. Alapesetben mindkét csoportból fel kell juttatni egy csapatot (két elsőt) Az pedig jelenleg nyugatról a Haladás lenne, de annyi pontot szerintem le se tudnának adni, hogy ne ők kerüljenek fel onnan. A keleti csoportba nem esik ki senki, nem hinném hogy onnan feltennének valakit a harmadik helyről (már ha így marad), mivel a Szolnok és a Kecskemét is nevezett az NBI-re. Ha már mindenképp akarnak még valakit, akkor előbbi kettő közül lenne esélyes az, amelyik nem nyeri meg, illetve a nyugatiból az, aki a legjobb "nemfeljutó" (és nevezett is). Itt mi kétféleképpen kerülhetnénk fel:
1. csoda történik
2. ha valaki eladná az indulás jogát, és a Szolnok-Kecsó kettős közül a nemelső nem tudná kifizetni, + a nyugati csoport csapatai sem. Erről meg az a véleményem, hogy megvásárolt első osztály nem kell!!!!!!!