csababarca írta:Rivaldo11 írta:Túlértékelt: Koke.
ezt adom nagyon. Figyeltem mostanában direkt többször is ráfókuszálva, de szinte "semmit" nem csinál. Robotol oké,
de előrejátékban pl semmit nem produkál. Persze ebben az AtMa-ban nehéz is, de azért amekkora hype-t itt kap ezen a fórumon pl, mutathatna néha valami szépet, váratlant, vagy valami extrát,de még védekezésben sem jobb közepesnél.
Mondjuk ezzel félig vitába szállnék. Abban igazat adok nektek, hogy sosem lesz Xavi és Ini szint, hiányzik belőle az ösztönös zseni, szimplán egy kicsit nagyobb tudású jó munkásember a csávó. De az is túlzás, hogy semmit nem csinál előre játékban. Egy az, hogy ha tényleg figyelmesen nézted az Atletico meccseit, akkor gondolom feltűnt, hogy a meccs 90%-ában ő irányítja a többieket, hogy ki hova mozogjon stb, igazi vezér a pályán. A másik meg, hogy kiemelt mondatoddal leírtad a lényeget. Annyira semmilyen az Atma támadójátéka - a statikus Mandzukic érkezése óta meg aztán főleg -, hogy itt szinte lehetetlen alkotni valamit. Néha Griezmannt kiugratja, mert ő legalább mozog is üresbe, de amúgy ennyi a max amit hozni tud kb. Ez a csapat még egy fénykorában levő Xavinak is komoly kihívás lenne, nemhogy neki. Mellé jön az is, hogy szélső középpályást játszik folyton, ami nem is annyira a posztja - nekem úgy tűnik legalábbis, válogatottban hasznosabb kk-ként -, szóval így nehéz.
Szerintem Rakiticnél - a jelenlegi posztján - kicsit hasznosabb tudna lenni nekünk - sokkal jobban pörög a lábán a labda -, de nála tényleg nem sokkal jobb szint. De ez nyilván nem ér meg 60 milliót.. Szóval ebben igazat adok, hogy ilyen szempontból túl van Hypeolva, kicsit többre tartják, mint amennyire tehetséges - sok minden lehet majd, de az új Xavi kétlem. Viszont egy rendkívül hasznos középpályás simán lehet egy topklub számára is, a mezőnymunkája baromi nagy, 2 ember helyett is képes dolgozni kb. Most csak hasamra ütök, de egy Isco-Verratti-Koke középpálya például szerintem baromi jól működne, mindenkinek meglenne a szerepe, mindenki hozná amit tud - védelem megbontása, killer passzok, mezőnymunka -, és olyan emberek mellett, akik képesek azt a bizonyos pluszt megadni a csapatnak nem tűnne haszontalannak Koke sem. De egymaga tényleg nem lenne képes feldobni a játékunkat, úgyhogy nagyon remélem, hogy a vezetőség sem csak benne látja a megújulást a középpályán, mert az nagy bukta lenne..
Verratti amúgy szintén megér egy misét, ha már felhoztam, azok az utolsó passzok.. Nem sokan vannak jelenleg akik jobbak ebben szerintem nála, kegyetlen jó szeme van, és mellé megvan a kellő technikája is. Irigylem a PSG drukkereket miatta.
csababarca írta:Lentebb írták Vidalt, mint túlértékelt, de ő legalább védekezés részét elég magas szinten megoldja
Mondjuk Vidal annyival jobb szerintem védekezésben, hogy kétszer akkora paraszt, és odacsúszik akkor is, amikor Koke már inkább nem.. Persze ez néha jól jön, de inkább nagyobb hentesnek mondanám csak.
S.Agüero írta:...
Matyi, pls..

Mi ez az avatar+sig kombó??