2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
falcao mondjuk érdekes téma, én is túlértékeltnek tartom ennek ellenére azért 2009 óta, majdnem megvan a meccs/gól mutatója.hank1ee írta:Túlértékelt: Falcao (ezzel sokan nem fognak egyetérteni), Agüero
Alulértékelt: Lacazette, Kampl, Matuidi, Ander Herrera
Mondjuk ezzel félig vitába szállnék. Abban igazat adok nektek, hogy sosem lesz Xavi és Ini szint, hiányzik belőle az ösztönös zseni, szimplán egy kicsit nagyobb tudású jó munkásember a csávó. De az is túlzás, hogy semmit nem csinál előre játékban. Egy az, hogy ha tényleg figyelmesen nézted az Atletico meccseit, akkor gondolom feltűnt, hogy a meccs 90%-ában ő irányítja a többieket, hogy ki hova mozogjon stb, igazi vezér a pályán. A másik meg, hogy kiemelt mondatoddal leírtad a lényeget. Annyira semmilyen az Atma támadójátéka - a statikus Mandzukic érkezése óta meg aztán főleg -, hogy itt szinte lehetetlen alkotni valamit. Néha Griezmannt kiugratja, mert ő legalább mozog is üresbe, de amúgy ennyi a max amit hozni tud kb. Ez a csapat még egy fénykorában levő Xavinak is komoly kihívás lenne, nemhogy neki. Mellé jön az is, hogy szélső középpályást játszik folyton, ami nem is annyira a posztja - nekem úgy tűnik legalábbis, válogatottban hasznosabb kk-ként -, szóval így nehéz.csababarca írta:ezt adom nagyon. Figyeltem mostanában direkt többször is ráfókuszálva, de szinte "semmit" nem csinál. Robotol oké, de előrejátékban pl semmit nem produkál. Persze ebben az AtMa-ban nehéz is, de azért amekkora hype-t itt kap ezen a fórumon pl, mutathatna néha valami szépet, váratlant, vagy valami extrát,de még védekezésben sem jobb közepesnél.Rivaldo11 írta:Túlértékelt: Koke.
Mondjuk Vidal annyival jobb szerintem védekezésben, hogy kétszer akkora paraszt, és odacsúszik akkor is, amikor Koke már inkább nem.. Persze ez néha jól jön, de inkább nagyobb hentesnek mondanám csak.csababarca írta:Lentebb írták Vidalt, mint túlértékelt, de ő legalább védekezés részét elég magas szinten megoldja
Matyi, pls..S.Agüero írta:...
ezt adom nagyon. Figyeltem mostanában direkt többször is ráfókuszálva, de szinte "semmit" nem csinál. Robotol oké, de előrejátékban pl semmit nem produkál. Persze ebben az AtMa-ban nehéz is, de azért amekkora hype-t itt kap ezen a fórumon pl, mutathatna néha valami szépet, váratlant, vagy valami extrát,de még védekezésben sem jobb közepesnél.Rivaldo11 írta:Túlértékelt: Koke.
persze, én speciel sztereoba szívok ezekkellui1698 írta:PSG 0-2ről kapott egy négyest a Bastia-tól. Gondolom így a Marseille fanoknak külön fáj a tegnapi vereség.
Nyilván mazochistaferninho írta:
A màsik meg, hogy az előző 2 "Év fórumozója" szívesen fórumozik nálunk, sőt GT konkrétan többet írt a madridomra, mint ide, ami csak jelent vmit...
Igen, GT madridista lett
ferninho írta:ennél nagyobb homályt nem is írhattál volna bakker... ha vmiről fogalmad sincs miért kell róla okoskodni? Tudod mennyi Barcás jött már át megmondóembert játszani? Rohadt sok, csak amíg itt hetekig hagyják garázdálkodni az illetőket és hagyják, hogy folyamat vitàt generáljanak, addig nálunk egyből kiteszik véglegessel az idiótákat...
A màsik meg, hogy az előző 2 "Év fórumozója" szívesen fórumozik nálunk, sőt GT konkrétan többet írt a madridomra, mint ide, ami csak jelent vmit...
Igen, GT madridista lett
mondjuk ez itt nem is érdekel senkitferninho írta:Mondjuk Guinness rekord lehet nem lesz a győzelmekből
ennél nagyobb homályt nem is írhattál volna bakker... ha vmiről fogalmad sincs miért kell róla okoskodni? Tudod mennyi Barcás jött már át megmondóembert játszani? Rohadt sok, csak amíg itt hetekig hagyják garázdálkodni az illetőket és hagyják, hogy folyamat vitàt generáljanak, addig nálunk egyből kiteszik véglegessel az idiótákat...StickyFingaz írta:Én voltam az.epping írta: Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 110e969459" target="_blank ... ffa3616311
Amúgy meg ezt nem értem.A túloldal állandóan azt hangoztatja,hogy ők mennyire felsőbbrendűek,és eszük ágában sincs ide regisztrálni,mert itt szellemi fertő van.Mégis havonta átjön onnan ide egy veréb,provokál,és 1 hét alatt kibannoltatja magát.Míg a madridos oldalon van jópár Barcás akik már hónapok/évek óta tagja annak a közösségnek egy warn nélkül.Most akkor melyik tábor a degeneráltabb?
Én voltam az.epping írta: Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 110e969459" target="_blank ... ffa3616311
Nyilván nem dőlnek a kardjaikba a Madrid játékosok és drukkerek, de a zakó az zakó meg van az érték tekintélye (presztizs) is.epping írta:Akkor mar tenyleg nagy baj van, ha ez ekkora oromot okoz.visca el barca írta:pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...
Amugy ez a szurkolo is hasonloan erzett, talan forumozik is.
Akkor mar tenyleg nagy baj van, ha ez ekkora oromot okoz.visca el barca írta:pont tesznek rá, hogy egy barátságos meccsen, ahol gondolom nem is hajtották ki a belüket, kikaptak...