davi10 írta: ↑2022.05.06. 15:51:52
Na de ez az, amit nem értek, mert ez idén a legfeltűnőbb. Az elmúlt években nem voltak ennyire egyben. Lopetegui, Solari, meg talán a második Zidane alatt se volt ilyen a csapat.
Odakerült Vinicius és nevetséges volt, Rodrygo se tűnt nagy számnak. Épp ezért gyanakszom Carlo-ra, hogy hozott valamit, amit a meccseken amúgy nem látunk. Vinicius változása a legfeltűnőbb, kb. varázsütésre focista lett belőle, amint elkezdődött a szezon Ancelotti-val a padon.
al.
Az meg hihetetlen, hogy majdnem ugyanaz a 11 játssza végig a szezont, és hogy bírják.
Nem tudom, de van valami Pintus akit Carlo hozott vissza elvileg.
Neki tulajdonítják a realosok a sikereket, meg hogy bedarálnak a végére mindenkit.
Alapkezdőjük meg van, Ancelottisan ezen nem igen variál, és vannak a menetrendszerinti cseréi: Camavinga, Rodrygo, Asensio, stb akik meg érkeznek a hajrában.
Most is milyen csapat volt fent a végén már?:D Az öregek az utolsó negyed órát a hosszabbításból a padról szurkolták végig.
Összekapta őket az öreg, nem vitás. A taktika is egyszerű, győzelem.
Xavi is megerősítette amit mondtam: mi is azért tudtuk őket megverni, mert kivégeztük őket. Ilyen 1-0, 2-0ás eredmények ínyenc falat a realnak bármilyen helyzetben kb.
És mivel ez már tendencia, érthető, hogy az ellen egy szépítésnél meg is remeg, a realt meg felspanolja.
Lásd PSG meccs, Donnarumma kapitális hibájáig köze nem volt a realnak a párharchoz. Jött az a hiba, a PSG meg egyből berezelt, mert tudta hogy jönni fog a real és a darálás.
A kérdés jövőre hogy MBappé érkezése miben befolyásolja a dolgokat, mert elsülhet rosszabbul is mint ahogy gondoljuk.
Modric, Kroos már kifelé megy, Kroos-on látszik az unalom, Modric meg 70 perces játékos, utána látványosan kifullad. Addig mondjuk világklasszis szintet hoz, az tény.
Tényleg ilyen megfejthetetlen dolog ez a real madrid idén, de én nem lepődök már meg velük kapcsolatban semmin:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."