Na akkor én is írok egy kis értékelőt. Először is le a kalappal a Real előtt, mert egész jól játszottak és az alattomosság is teljesen hiányzott a játékukból

Grat már ehhez is
Igazából ez a meccs nem volt vmi jó. Úgy érzem mindkét csapat ma győzelmet érdemelt volna így, pedig igazságosnak tűnik az x. Ez az eredmény nekünk egész jó, viszont úgy érzem ez még mindig semmit nem mutatott a 2 csapat erőviszonyából. 2 kulcspontot neveznék meg a tegnapi meccsen: Puyol sérülését és Pep cseréit. Miután lecserélte Puyolt sokat gyengült a védelem az új arcok meg egyáltalán semmi újat nem hoztak a játékba. Mourinho taktikája is bevált, ha a meccs képét nézzük. Az a véleményem, hogy ezt a meccset nyernünk kellett volna. Viszont Messi gólja után a csapat teljesen érthetetlenül visszaállt védekezni emberelőnyben

Nekem itt az jött le, hogy akár az x is jó eredmény a csapatnak. Elég nagy hibának tartom, mert sztem itt nyerhettünk volna, viszont a Madrid hősiesen küzdött. Úgy érzem a Barca még mindig jobb (főleg, ha nem lazsálják le a 2. félidőt), de a különbség már sokkal kisebb a 2 csapat közt.
Madrid részéről: Pepét emelném ki.
Barcelona részéről: Piquét és Messit emelném ki.
Kicsit többet vártam a meccstől, de hát ez van...