Rivaldo11 írta:Lionel85: Úgy értettem, ha Depor vagy Villarreal szurkolóként lenne elégedett ilyen játékkal a Barca ellen, azt érteném meg. Daffy: Nem tudom milyen játékkal vagyunk verhetőek, valamilyennel biztosan. De emlékeztetnélek arra, h. nem vertetek meg minket tegnap, sőt, lényegében buktátok a ligát, úgyhogy továbbra sem értem, mire fel az elégedettség. A kupában egy meccs dönt, bármi lehet, de a Bl-ben ez nem lesz elég tőletek.
az elégedettség továbbra is a taktika végrehajtásának szól. attól,hogy az csúnya és romboló,még végre lehet hajtani szinte tökéletesen. az elégedettség továbbá azért van,mert a keret nem igazán alkalmas a romboló,védekező játékra és mégis...
a kupában én ugyan ezt tippelem,sőt a bl első meccsén is. egyedül a bl visszavágóra tippelek jó meccset.
teljesen nyilvánvaló,hogy a bl-ben nem sok sansz van,de a kupára adnék egy 30%ot. annyira nem vagytok meggyőzőek,sem frissek és még a sérültek is bejönnek a képbe. szóval kis szerencsével a kupában túlórára lehettek kényszerítve,ami abszolút nekünk kedvezne