Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és valószínűleg igazad is vanzsírosdeszka írta:Szerintem a korszakos csapat leáldozóban van. Nem egy vesztett meccs miatt mondom, mielőtt nekem ugranátok. A bajnoskág sima ügy nekik, a Bl nem lesz egyszerű helyzet. Guardiola nem egy zseni edző szerintem. Nem fog tudni megújulni. Mourinho meg biztos fog valami váratlant húzni megint (Kaka, Benzema) amivel meglepheti Guardiolát. De ez csak egy vélemény.
Már el is törik a kupát??Messithebest írta:"A rossz idő ellenére hajnalban több mint 150 ezer néző előtt ünnepelt a Cibeles téren. A fieszta egyik történése volt, hogy a bajnokokat szállító buszról a Sergio Ramos véletlenül leejtette a frissen megnyert kupát, a busz vezetője pedig már nem tudott fékezni, és belehajtott a frissen megnyert serlege. "
![]()
![]()
![]()
Ennyit értetek a kupátokkal, nesztek
![]()
![]()
hétvégén nem azt mondtad,hogy a kupát is lazán behúzza a Barca?Rivaldo11 írta:Előzetesen is úgy gondoltam, h. itt van sansza a madridnak, és be is jött. Ahhoz, h. továbbmenjenek a BL-ben, valami olyat kellene rápakolniuk az eddigiekre, ami aztán végképp nincs bennük már, és ez ma látszott is. Nekik ez a max, erre lehet számítani.
Továbbmegyünk.
Utolsó off:Vito írta:
biztos igazad van, de én abból a szempontból közelítem meg, h 3 év alatt játszottunk kábé 150 meccset. ebből 3 meccsen hiányzott az elképzelés.
az azért nem rossz, hibahatáron bőven belül van.![]()
túl kevés rossz meccs ahhoz, hogy taktikát módosítson egy edző.
Ez mindössze felfogás kérdése, én nem szeretem a kifogásokat keresgélni. Ha valóban jobbak lettünk volna nem lett volna szükségünk ilyesmire. Igen, Pepe durva volt, de se ziccert nem akadályozott meg se sérülést nem okozott volna. Jogosnak éreztem volna, ha kiállítják.giefLove írta:úgy gondolod 10 ember ellen nem sikerült volna 100 perc alatt rugnunk egyet sem?innentől kezdve sz@r az érved
úgy gondolod 10 ember ellen nem sikerült volna 100 perc alatt rugnunk egyet sem?d írta:A játékvezetésre ne fogjunk semmit, mert ugyan [auto_cenzúra] volt az tény, lehetett volna osztogatni lapokat még, de se góltól-gólhelyzettől nem fosztott meg bennünket, se a Madridnak nem adott semmi ilyesmit, amíg pedig 120 percig nem tudunk rúgni egy gólt sem, addig inkább csak magyarázzuk a saját bizonyítványunkat előbb, mielőtt a sporit vennénk elő.
Azt már meg se említsük h Dani Alves után mindig rohangált a bíró, de sárgát csak egyszer kapott. Pedig kettőt is megérdemelt volnavlxe írta:Folytassuk azzal, hogy kétszer taposott a javából!realbence írta:Kezdjük azzal, hogy Pepe sárgája nem is volt jogosrrobbiefcb írta:Ja, és a mai kupadöntő: Arbeola, Pepe, DiMaria miért nem ment le 2. sárgával???![]()
Folytassuk még azzal, hogy Alonso lerántotta Messit,és nem kapta meg a 2.sárgát.vlxe írta:Folytassuk azzal, hogy kétszer taposott a javából!realbence írta:Kezdjük azzal, hogy Pepe sárgája nem is volt jogosrrobbiefcb írta:Ja, és a mai kupadöntő: Arbeola, Pepe, DiMaria miért nem ment le 2. sárgával???![]()
Folytassuk azzal, hogy kétszer taposott a javából!realbence írta:Kezdjük azzal, hogy Pepe sárgája nem is volt jogosrrobbiefcb írta:Ja, és a mai kupadöntő: Arbeola, Pepe, DiMaria miért nem ment le 2. sárgával???![]()
Kezdjük azzal, hogy Pepe sárgája nem is volt jogosrrobbiefcb írta:Ja, és a mai kupadöntő: Arbeola, Pepe, DiMaria miért nem ment le 2. sárgával???
Erre meg azt írom, hogy:Rivaldo11 írta:Mihu: Ha azt írod, hogy mi lett volna, ha nincs Övebro, tedd hozzá azt is, h. mi lehetett volna tavaly normális játékvezetés mellett az Inter ellen...
Lehetünk realisták, de ez túlzás már.
Mihu írta:Kábé kettő. Legyen 3. Nézzük csak:
1: Chelsea elleni visszavágó. Ha nincs Övrebö akkor a 2006-os lenne mindmáig az utolsó BL győzelmünk. És még így is, hogy volt Övrebö, csak a kiszabott nagy szerencsének köszönhettük, hogy továbbmentünk. Ugye itt akkor dominó elv: nincs BL győzelemnincs szuperkupa győzelem, nincs klub vb győzelem, nincs történelem írás azzal hogy a labdarúgás történetében egyedüli csapatként egy szezonban mindent megnyertünk.
2: Inter elleni visszavágó. Egy álomtól fosztott meg minket, hogy nem tudtuk Madridban megnyerni a BL döntőt, amivel ugye történelmet írhattunk volna.
3: A mai kupa döntő...
3 meccsből majdnem mind a 3-on egy címünkbe került az hogy nem tudtunk mit kezdeni ezzel a taktikával. Ha ezt nézzük, akkor igen...sok az a 3 meccs is.