Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de a mondandóm lényegét hagytad ki,csababarca írta:Galen írta:bocs, de nem értem ezt a nagyképűséget..
Miből gondoljátok, hogy a Real majd védekezéssel fog nyerni?
Nyissátok ki a szemeteket, legalább olyan jó formában vannak, mint mi, sőt.
Szerintem nem fogunk 4szer nyerni...pl hétvégén x-et érzek, vagy madridi sikert.
Viszont te meg ne feledd,hogy ősszel is legalább olyan jó formában voltak mint mi, sőt, minden ellenfelüket szétverték...aztán tudjuk mi volt a klasszikuson.
Galen írta:bocs, de nem értem ezt a nagyképűséget..
Miből gondoljátok, hogy a Real majd védekezéssel fog nyerni?
Nyissátok ki a szemeteket, legalább olyan jó formában vannak, mint mi, sőt.
nem akarom lefitymálni cé-t,de 1 év kemény munkával te is tudsz úgy kinézni. tökfőzelékkel. csak szálkás,de nem nevezném izomállatnak. a szálkásság meg a sok futástól összejön. nem értem,hogy a nők miért hugyoznak kölnit utána. a feje kész van,de a többit meg lehet csinálni.csababarca írta: Jó, de Messi fullra szét van doppingolva...így könnyű bírni a rúgásokat...
Ronaldo meg a tökfőzeléktől néz ki úgy mint egy testépítő, persze hogy fáj a lábikója mikor csúnya bácsik megrúgják..![]()
ab1daL írta: Látom megelőztél a linkkel.Azért jókat lehet röhögni ezen a Ronaldo gyereken.
Messit meg tényleg hihetetlen, hogy nem lehet megállítani, pedig nem egy Ibra felépítésű gyerek, és mégis...
Látom megelőztél a linkkel.Lionel85 írta:Messi vs. Cristiano Ronaldo, kicsit másképp
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... i-sem.html
Xabi-ból indultam ki mert neki tom hogy nem kell pihennieDe 10 sárgája van, és az utolsó meccsen kapta az utolsó sárgáját. Mivel azzal együtt van 10, ezért elvileg most kéne pihennie...
De 10 sárgája van, és az utolsó meccsen kapta az utolsó sárgáját. Mivel azzal együtt van 10, ezért elvileg most kéne pihennie...apti5 írta:komolyan nem esik le senkinek attól hogy 10 sárgája van nem kell most "pihennie"?!?!?!
Tfh megkapta azt a 10. sárgát a 23. fordulóban azután 24.fordulóban letöltötte az eltiltást és azóta nem kapott sárgát!
Nem tom ez csak nekem evidens, ha meg én gondolom rosszul akkor bocs.
A szövetség és a liga honlapján is 10-et írnak, úgyhogy én elég biztos lennék a 10-ben a helyükbenTocy írta:madridistán azt írták, hogy Ramos a 9. lapját gyűjtötte csak be.
Komment OF The DAY:Ddaffy írta:miért? zavar,hogy messi arca szimmetrikus?Bányász írta:Ahol én néztem a dolgokat ott azt írják,h Granero és Arbeola az 5. míg Ramos a 10. sárga lapját gyűjtötte be a Bilbao ellen.Tehát ha minden igaz ők hárman eltiltottak a hétvégén.
De mint már írtam korábban is ha madridista volnék nagyon nem szomorkodnék,h nem játszik Ramos.Ezt inkább mi Barca drukkerek bánhatjuk.
miért? zavar,hogy messi arca szimmetrikus?Bányász írta:Ahol én néztem a dolgokat ott azt írják,h Granero és Arbeola az 5. míg Ramos a 10. sárga lapját gyűjtötte be a Bilbao ellen.Tehát ha minden igaz ők hárman eltiltottak a hétvégén.
De mint már írtam korábban is ha madridista volnék nagyon nem szomorkodnék,h nem játszik Ramos.Ezt inkább mi Barca drukkerek bánhatjuk.
megfogtál vele,mert én is azt olvastam,amit lm10 írt. ezt az lfp.es oldalon írták. meglepően amatőr dolognak gondolom a klasszikus előtti bilbaós besárgulást,de nem lehetetlen. szerintem várjunk egy másik madridistát,majd ő felvilágosít.szajko írta:úgy olvastam valahol,hogy a bilbao ellen mindketten kisárgultak. de,hogy hol olvastam azt már nem tudom és nem is biztos,ezért kérdeztem tőled.daffy írta:ez marha jó kérdés. megmondom őszintén,fogalmam sincs. remélem,hogy nem eltiltottak,mert mind2-t játszatnám. nélkülük elég üres lenne a jobbos