daffy írta:3 kérdésem van a nyárra vonatkozólag:
-ramos bemegy-e középre. maicon már nem ér 20nál többet,így viszont nem fogják elengedni. én félek tőle,hogy van der wiel nem elég "nagy név" és nem jön szóba,mint lehetséges jobbos.
-khedirát lecseréljük-e. lehetőleg egy új kreatív kp-ra.
-canales
-az első szvsz. a madridistáknál az lenne az elvárás, hogy Ramos be középre és valaki érkezzen inkább a jobbosra, de szerintem elég kevés esély van rá, hogy valaki érkezik a nyáron erre a posztra és úgy tűnik, hogy Mou is meg van elégedve Ramossal (én nagyon nem mert középen 100* jobb)
-Canalest nyáron minél előbb kölcsönbe dobni, mert az idei játékperceit elnézve jövőben sem jut sokkal többhöz, de irtózatos nagy tehetség, bűn lenne elherdálni a kölköt...
így az én hőn áhított friss brazil vonalam esélytelen,de ez van.
Hát nagyon bánnám, ha a Lucas, Neymar, Ganso hármasból senkit se sikerülne megszerezni, nem hinném, hogy egy Real Madridnál, ahol Perez (akinek a brazil csillagok, a sztárok, a szép foci a gyengepontja) az elnök, nem vetődne fel a nevük esetleges átigazolásként... én bízok benne, hogy Neymar nálunk köt ki és attól, hogy nincs a sajtó tele olyan hírekkel, hogy a Real Madrid akarja Neymart vagy hasonló, még elképzelhető, hogy nyáron egyik napról a másikra bejelentenék őt, vagy mást, meglepetésként... Anno Pepe és a dél amerikai pakk (Higuaín, Gago, Marcelo) is csak egyik napról a másikra jött létre...