Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.06. 12:34:07

d írta:De azért BL-ben még előbb van egy Donyeck.
Ne legyen igazam, de szvsz. ti is eldöntitek ma a továbbjutást, mint mi tegnap...
d
Entrenador del Barça

2011.04.06. 12:20:21

110%-on pörgő Barca ellen valóban, persze kérdéses, hogy tudunk-e 110%-on pörögni majd. A motiváltságnak nem lenne szabad gondnak lenni mindenesetre, de az idei forma azért még nem sok jót mutat.

De azért BL-ben még előbb van egy Donyeck.
zsuni
Capitá del Barça

2011.04.06. 12:08:23

ha összejön a 4 clasico, akkor sajnos kb 3 barca győzelem és egy döntetlen fog beleférni. Az Almeria-nak könnyebb elverni a Barca-t mint a Madridnak, és ez nem sok jót jelent. Tegnap is teljesen ötlettelen volt a játék, szerencse hogy a Spurs egy elég nyomorult kis középcsapat, védekezni és támadni nem tudó játékosokkal. A sok alibi passz az ellenfél 16osa előtt megőrjitett, meg Ronaldo bénáskodása az egész meccsen. Ez a 110%on pörgő Barca ellen hullakevés lesz
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.06. 11:25:37

Fecooo írta:„Először el kell odáig jutnunk, másodsorban pedig a Barcának is túl kell jutnia a Sahtaron. Ha tényleg összejön a Barcelona elleni párharc, akkor jól fel kell készülnünk rá, edzésen pedig be kell gyakorolnunk az emberhátrányos játékot, mivel a Bajnokok Ligájában náluk mindig ilyen helyzetbe kerülök."

próbálom viccnek felfogni a dolgot, de valóban annak szánta? komolyan kérdezem... ha úgy látjátok, h viccelt, akkor elfogadom ;) (ám hétvégén is ellőtte a már szokásos "mások akkor is nyernek, ha nem játszanak jól" mantrát...)
Sima egyszerű kis ironikus nyilatkozat, én szeretem eme humort, nevess rajta te is :lol:
Annyiszor volt már, hogy ő is röhögött a saját hülyeségén, s az újságírókat se kell félteni, ők is adják alá a lovat!
Kép
Kép
Kép
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.06. 11:20:18

Fecooo írta:„Először el kell odáig jutnunk, másodsorban pedig a Barcának is túl kell jutnia a Sahtaron. Ha tényleg összejön a Barcelona elleni párharc, akkor jól fel kell készülnünk rá, edzésen pedig be kell gyakorolnunk az emberhátrányos játékot, mivel a Bajnokok Ligájában náluk mindig ilyen helyzetbe kerülök."

próbálom viccnek felfogni a dolgot, de valóban annak szánta? komolyan kérdezem... ha úgy látjátok, h viccelt, akkor elfogadom ;) (ám hétvégén is ellőtte a már szokásos "mások akkor is nyernek, ha nem játszanak jól" mantrát...)
Már nem azért, de ezen aki nem tud kicsit se elmosolyodni, csak 2-3 oldalban gennyezni (ezt nem rád írom, hanem majd a többiekre akik mindjárt ugranak az új Mou nyilatkozatra) Mout az már beteges, szerintem... :? :D
d
Entrenador del Barça

2011.04.06. 11:18:53

Erőlködik az öreg, Guardiola telibesz@rja a nyilatkozatait, így a játékvezetést próbálja kibillenteni a higgadtságából. Ki veszi őt komolyan manapság már? (bármilyen drukker is legyen az ember...)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.06. 11:16:24

„Először el kell odáig jutnunk, másodsorban pedig a Barcának is túl kell jutnia a Sahtaron. Ha tényleg összejön a Barcelona elleni párharc, akkor jól fel kell készülnünk rá, edzésen pedig be kell gyakorolnunk az emberhátrányos játékot, mivel a Bajnokok Ligájában náluk mindig ilyen helyzetbe kerülök."

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.06. 09:31:17

20tek írta: Hogy, hogy nem, Ronaldo játszott. Fura módon még 3-0-s állásnál az utolsó cserével sem őt hozták le. Elnézést kérek a rosszindulatom miatt, és elnézést a száraz tények nevében is, amik rosszindulatúan engem igazoltak.
úúúristen miért kell még ilyen meccsek után is keresni az ürügyet a fikázódásra? mi a nagyanyám körtefáján termő fészkes nyavalyatörésért érdekel az téged, hogy ronaldonak mennyire fájt a lába? ja, mert van mibe belekötni. remek. van egy egoja ronaldonak ez tény, de hihetetlen, hogy még mindig vannak emberek akik nem tudnak elszakadni ettől és muszáj ezen lovagolniuk.

..és akkor az ilyenek után meg vagyunk lepődve, hogy az a krissz gyerek ugyan ilyen "hiteles" kritikákat ír a blogjaiba...
daffy
Madridista

2011.04.06. 09:20:03

20tek írta: Hogy, hogy nem, Ronaldo játszott. Fura módon még 3-0-s állásnál az utolsó cserével sem őt hozták le. Elnézést kérek a rosszindulatom miatt, és elnézést a száraz tények nevében is, amik rosszindulatúan engem igazoltak.
gondolom láttad a tegnapi meccs folyamán is,hogy sérülten és beinjekciózva játszott,pedig azt állítottad,hogy kamu a sérülése. ennyit a tényekről,rólad és a rosszindulatról
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.06. 08:31:52

Azért a tegnapi nap jól megmutatta a Mourinho faktort. Az a csapat, mellyel José tavaly BL-t nyert, most egy Schalke-tól kapott 5-st, a Real pedig készülhet az elődöntőre.

Remélem mi is hozzuk ma, illetve a visszavágón a kötelezőt, és akkor óriási csata lesz az elődöntőben. Az Inter kiszállásával én már csak 3 csapatnak adok esélyt a BL győzelemre, nekünk, Madridnak, meg a Chelsea-Mu párharc győztesének.

Gratulálok a Madridnak, gondolom boldogok vagytok, h 2003 után nagyon nagy valószínűséggel újra BL elődöntőt játszotok.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.06. 07:49:59

Gratula a Madridnak az eredményért, a játékban van hova fejlődniük azért, de nem nagyon adtak teret az angoloknak, s ami számukra a legfontosabb nem kaptak gólt!Egyetértek daffyval a meccs előtt is írtam, szimpatikus csapat a Spurs, de rutintalan, s ez ki is jött, Crouch ragyogó módon elintézte, hogy bármiféle esélyük legyen támadni!Real meg bedózerolta őket!Ramos meg ahogy kell Bale-t kirakta mindig, s ezzel meg is ölte a Tottenham egyetlen reménysugarát!Mourinho ismét szépen lejátszotta a meccset, valószínű formalitás lesz a visszavágó, de a fociban bármi megtörténhet (lsd Schalke) :lol:
Ma nekünk is okosan figyelve, hogy ne kapjunk gólt, ki kell csikarni egy jó eredményt a visszavágóra!
Kép
Kép
Kép
20tek
Jugador del Barça

2011.04.06. 07:23:24

ferninho írta:
valószínű, hogy amúgy is pihenne.
igen, hogyne...
ez az ember azon megsértődik, ha 7:0-nál lecserélik 5 rúgott gólja után.
nemhogy még dzsozé pihentetné... ezt nem bírja ki az a kiszabott nagy egója.
csak halkan megsúgom, folyamatosan pályán volt a sérüléséig, szóval egyáltalán nem volt pihentetve max kupa meccsen.
ja és ez "csak" kiújult, nem most történt az eset, de ez is csak másodlagos dolog...

ez tényleg szimpla rosszindulat, semmi más....
Az előzőt neked is írtam, nem másolom be még egyszer.
20tek
Jugador del Barça

2011.04.06. 07:21:45

daffy írta:
20tek írta: Persze, hogy egy állat. Az egész sérülés duma egy kamu volt, hogy ne kelljen elmennie a válogatott barátságos meccsekre.
Persze előfordulhat, hogy pont lesérül az utolsó bajnokin, és pont ki kell hagynia a válogatott meccseket, aztán pont felépül a BL-re. Naná :-)
ez pedig simán rosszindulat. a szombati meccsen se játszhat
Hogy, hogy nem, Ronaldo játszott. Fura módon még 3-0-s állásnál az utolsó cserével sem őt hozták le. Elnézést kérek a rosszindulatom miatt, és elnézést a száraz tények nevében is, amik rosszindulatúan engem igazoltak.
tuziat96
Barça C
Kapcsolat:

2011.04.06. 06:24:40

ahogy láttam a reált játszani nem igazán tartok tölük mert ha jól játszunk akkor nyerünk és kietjük öket mert a reál nem erös hátul "annyira"
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Logan10
Jugador d'estrella

2011.04.06. 06:24:12

Amúgy én tudtam hogy ez lesz -,-" Megvillant a csodacsibe (Adebayor) és Mourinho nem hagyhatta ki a keretből a sérült Ronaldót. Mekkora arcot vágna most Mou ha kiesne egész szezonra?! Az is igaz hogy a REálnak már a meccs elején kiszórnak valakit hogy biztos legyen a siker + 1-0 állásnál volt ami nem nagy előny. Nálunk leghamarabb 3-0, 4-0 nál szórnak valakit ki az ellen közül és azt is azért mert nagyon keményen odalép valakinek , azért Crouch is odalépett és figyelhetett egy kicsit volna már volt sárgája.Ahányszor meginduklt Bale, Ramos partvonalon kívülre tette... Arról meg meg van a véleményem hogy a kapusok hogyan teljesítenek a REál és mi ellenünk.Egy kivétel volt Juan Pabló. :)
Csak a Barça
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2011.04.06. 02:54:10

Cumbee írta:Sajnos nagyon nincs egyenlő mérce már jó ideje. Az meg nekem kellemetlen, hogy kb bármelyik fórumra felmegyek, csak a barca szapulása megy.
Szerintem ne foglalkozz vele :) Ugyanez volt anno Michael Schumachernél is, ha valakinek nagyon megy, akkor szerintem teljesen természetes, hogy a többi csapat szurkolója számra egy idő után unalmas lesz és elkezdenek minden egyes momentumot felhozni, amivel magyarázni lehet a saját csapatuk sikertelenségét.

Szerintem az emberek számára nagyon nehezen megy elismerni, hogy ők (vagyis a csapatuk) nem jó, és hogy a rivális jobb. Örülj neki, hogy most nem te vagy ebben a helyzetben, jó pár éve emlékszem én is sok sületlenséget összehordtam a haverjaimnak a Madrid sikercsapata ellen ;)
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.04.06. 00:44:05

megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
a meg nem adott 11essel kompenzált.
Olyan nincs!:D Nálaunk is volt az Arsenal ellen 2 meg nem adott 11-es, azt mégis mindenki elfelejtette és 1 teljesen jogos RvP piroson ment a hiszti hetekig, a valódi bírói tévedések emlegetése helyett. Sajnos nagyon nincs egyenlő mérce már jó ideje. Az meg nekem kellemetlen, hogy kb bármelyik fórumra felmegyek, csak a barca szapulása megy. Értem én, hogy kell a kifogás, meg irigység, meg utáljuk a divatszurkolókat meg minden, de sajnos lassan kajakra az lesz az érzésem, hogy én vagyok a [auto_cenzúra] ember, mert nonstop nyer a csapatom.
Ja és ne vedd magadra, mert te pont a szabályt erősítő kivétel vagy, aki full korrektül áll a riválishoz, csak úgy kijött belőlem.:D Meg hát nem is értem, hogy amikor annyi csapat van, akit simán zsigerből lehetne rühellni valami miatt, miért mindenki 1 olyan csapatot talál meg, ahol az utóbbi évek arról szóltak, hogy a győzelmek ellenére is mindig tisztelni kell az ellenfelektől kezdve a bírókon át mindenkit(amibe beletartoznak az ellenfél szurkolói is.) Na mind1, nem értem...
d
Entrenador del Barça

2011.04.06. 00:41:37

Egy szava nem lehet Crouchnak, mert ugyan azt nem állítom, hogy egyértelmű sárga volt, de megadható volt. Arról nem is beszélve, hogy hogyan lehet valaki ilyen hülye, teljesen felesleges belépő volt.

Sajnálom, hogy így alakult a meccs, tudom, hogy felesleges a "mi lett volna ha" dolgokról beszélni, de megnéztem volna egy olyan meccset, ahol ha nem potyázik be a Tottenham egy gólt és nincs ez a baromarcú, akkor a Madrid mentálisan és játékban is fel tudott-e volna nőni a negyeddöntőhöz. Így, hogy megkapták a kezdő löketet egyértelműen jobbak voltak.

Azért megfogott ez a "Redknapp csak annyit mond: élvezzük a játékot", mert taktikailag nagyjából ennyi is látszódott a csapaton. Bevallom, amióta koszos digin van a PL alig látok egész meccseket, de ez a Tottenham már a Milan ellen sem mutatott sokat.
Igaz, 4-0 ide-oda, de ennek a Madridnak is van még hova fejlődnie. Nem volt még meggyőző a játékuk és ha összekerülünk majd akár a 3 sorozatban is, ha hozza a Barcelona a játékát és formába lendülünk, befejezésekkel sem pöcsölünk, akkor simán jobbak vagyunk még. Persze ezzel nem mondtam újat gondolom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d 2011.04.06. 00:44:56-kor.
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.06. 00:14:56

Perrero írta:Mi még nem mentünk tovább...
Jogos, jogos, elnézést a figyelmetlenségért. Ha tovább megyünk :)
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.05. 23:29:11

Teljesen megérdemelten ment tovább a Real. Jobb volt a Tottenhamnál és kész. 11 emberrel is teljesen impotensek voltak.

Én megadtam volna Crouchnak a 2 sárgát, mert egyszerűen [auto_cenzúra] buta volt. A kezezés gyanús eset szerintem nem érdemelt volna 11-est. Előtte megpattant lábán és kb reflexszerűen húzta oda a kezét. És mi lett volna ha nem pattan meg a kezén? max egy szöglet a repülés szögéből ítélve. De végülis nem az én dolgom ezt eldönteni...

Szerintem összességében jól ítélkezett a bíró, lehet csak én látom így... Az egyetlen hely ahol nem értettem egyet, mikor Ramos kilökte Balet a vonalon túlra.

Sajnálom, hogy a Real ilyen könnyen elintézte a továbbjutást. Jobban örültem volna ha megizzadnak legalább. Így most nehezebb dolgunk lesz. :?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.04.05. 23:08:19

daffy írta:
megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.

erre meg jönne az akkor már mindegy volt szöveg. ez így van.
No mindegy ezt csak megjegyeztem.

Mondom, nézd meg mit tippeltem (3-0), szóval szerintem akkor is megkapta volna rendesen a Tottenham az ívet, ha nem állítják ki a hosszút.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Brian 20

2011.04.05. 23:03:23

Nemhiszem, hogy 4 klasszikust is tudnánk nyerni, ezért aztán én így fogadnám el!
Rmad-Barcelona 1-liga
Rmad-Barcelona 2-spanyol kupa
Rmad-Barcelona 1- BL
Barcelona-Rmad 1 -BL (idegenben lőtt gólszabály)-javunkra
de, ahogy elnézem ezt a madridot hát, ez lehet jobb is, de roszabb is ...
A Barcelonának is tovább kell jutnia előbb. Az a baj, hogy a csapat jó két hónapja nincs igazán csúcsformában. Elmaradnak a nagy aranyú győzelmek. Villának jó lenne megtalálni a góllövő cipőjét. Majd meglátjuk
daffy
Madridista

2011.04.05. 23:03:13

levproff írta:Meccsről meccsre veszélytelenebbnek érzem a Realt.
Ne kérdezzétek miért, de nem látom, hogy most kreatívabbak lettek volna, mint mondjuk a Lyon ellen..mentek a középre passzok tök értelmetlenül.

daffy! ez a tottenham ma nagyon kaksi volt, viszont 10 emberrel csak védekezni tudtak, amiben nagyon rosszak.

Eldőtöntő. :twisted: \:D/
nem az a lényeg. a 4ben vagyunk és jelenleg csak ez számít. ha ott simán kiesünk az sem érdekel,bejutottunk és ez fejlődés. sokat jelenthet a jövőben. játékban továbbra sem nyújtunk semmit és talán csak a szerencsének köszönhető,hogy a barcán kívül minden csapat gyengébb,mint mi. a chelsea stabil volt,a mu stabil volt,de mind2 angol olyanokat képes bakizni,hogy húha. húzzuk be a kupát büntetőkkel,a többi klasszikuson meg lőhettek 6ot. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.04.05. 23:04:17-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.04.05. 23:00:13

Megérdemelte a real a győzelmet, én már a meccs előtt mondtam, hogy szerintem 3-0 lesz. Másik topicban meg is találjátok.

Crouch nagy eke volt, de azért megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.

Nem baj, 2vel több lehetőség, hogy megmutassuk madridéknak, mit neveznek focinak. 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése