Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ráadásul ott Ramos és Xabi a piros lapot provokálták ki, mivel már volt sárgájuk... és 4-0nál ez tényleg büntethető...Barcaman1993 írta:Pep mindig kiabál és mutogat... Ráadásul, ha jól tudom csak 1-gyel mentünk és a Villarealnak volt helyzete a meccs végén. Ott 0-4 volt. Kicsit ellentétes a 2 dolog.daffy írta:]először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:
nézd meg a videót. pep mutogatását és ordibálását. számomra a szitu ugyan az. mind2 fél részéről elítélendő,viszont ha mi kaptunk büntetést és a világ 2 hétig köpködte a madrid címert,akkor titeket is meg kell büntetni. a szabály,az szabály és itt tökmindegy,hogy mou semmirekello,pep meg "angyal",következetesnek kell lenni.
de mit mutatott!!! mind1,én itt befejezem a témát. innentől engem csak az esti mérkőzés érdekel.Barcaman1993 írta:Pep mindig kiabál és mutogat... Ráadásul, ha jól tudom csak 1-gyel mentünk és a Villarealnak volt helyzete a meccs végén. Ott 0-4 volt. Kicsit ellentétes a 2 dolog.daffy írta:]először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:
nézd meg a videót. pep mutogatását és ordibálását. számomra a szitu ugyan az. mind2 fél részéről elítélendő,viszont ha mi kaptunk büntetést és a világ 2 hétig köpködte a madrid címert,akkor titeket is meg kell büntetni. a szabály,az szabály és itt tökmindegy,hogy mou semmirekello,pep meg "angyal",következetesnek kell lenni.
Pep mindig kiabál és mutogat... Ráadásul, ha jól tudom csak 1-gyel mentünk és a Villarealnak volt helyzete a meccs végén. Ott 0-4 volt. Kicsit ellentétes a 2 dolog.daffy írta:]először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:
Hát akkor nem tudom, akkor te milyen meccseket néztél. A Real meccsen ment a sugdolózástól (Mourinho indítottaSanama írta:de a tényeken ez sem változtat,Pep is lesüllyedt erre a szintre....menczel írta:Nem véletlenül van más megítélése a két dolognak... itt üt vissza az arrogancia, a sajtó heccelése, a rafkósság, aljasság amit murinho (és így a reál) művel.
először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:kurdt írta:Ezt egyszer már Alves is megcsinálta.
Viszont mivel arra emlékszem, a Realéra is, viszont a hétvégi meccsünket nem láttam, ezért csak az előbbi kettő között tudok különbséget tenni és csak gondolom, hogy VV és Busi esete is hasonló (feltétlen javítsatok ki, ha nem):
Alves ezt anno aboszolút saját indíttatásból csinálta, míg a Madridnál Murinho elég feltűnően jelezte a játékosainak, hogy na most akkor ez lesz.
És feltételezem, hogy Busiéknak sem Pep üvöltött be a pályára, hogy kapjanak sárgát azonnal.
Nagyon sok különbség nincs a kettő közt (azért az Alves-féle talán egy fokkal tolerálhatóbb), a lényeg mindössze annyi, hogy Pep nem sűllyedt Murinho szintjére (ez már magában is erős megfogalmazás, de lentebb ezt használta valaki)...
de a tényeken ez sem változtat,Pep is lesüllyedt erre a szintre....menczel írta:Nem véletlenül van más megítélése a két dolognak... itt üt vissza az arrogancia, a sajtó heccelése, a rafkósság, aljasság amit murinho (és így a reál) művel.
Ettől függetlenül ugyanazt csinálta VV meg Busi,amit a Real... Tök mind1 ki linkeli be, a tény a tény.Fecooo írta:most ez nagyon fontos volt megint... már lerágott csont, ha nem provokálás lett volna ismét a célod, akkor tudnád, h a többségünk rögtön az eset után leírta, h ez baromság volt...zsírosdeszka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... diola.html
biztosan nem azért linkelted be, h bosszantsd az embereket, te még sosem csináltál ilyet...![]()
ezért tényleg felesleges gyarapítanod a hsz-eid számát...
most ez nagyon fontos volt megint... már lerágott csont, ha nem provokálás lett volna ismét a célod, akkor tudnád, h a többségünk rögtön az eset után leírta, h ez baromság volt...zsírosdeszka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... diola.html
Ez érthető hiszen 4 nappal rá egy igazán parás döntő vár a két csapatra és ki kell pihenni egy kicsit a szombat esti fáradalmakat
képzeld el,ha pepe és ramos besárgul,ami bale és lennon ellen nem lehetetlen,illetve cr rásérül vagy sárgát kap. dm-ról nem is beszélve. érdekes lenne egy ilyen felállás a visszavágón:Krisztian91 írta:Nagyon nehéz mérkőzés lesz főleg az odavágó. Nagyban eldöntheti a továbbjutás sorsátdaffy írta:ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű
itthon 2 gólos előnyt kell szerezni,hogy ne kelljen nagyon izgulni az angliai kaland előtt.
Nagyon nehéz mérkőzés lesz főleg az odavágó. Nagyban eldöntheti a továbbjutás sorsátdaffy írta:ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű
itthon 2 gólos előnyt kell szerezni,hogy ne kelljen nagyon izgulni az angliai kaland előtt.
már február másodikán kész volt a vidi!Bob_Marley írta:Már most promoznak, atyaég még van 2 hét![]()
Addig Shaktar, Almería.....
Már most promoznak, atyaég még van 2 hét
Ne érts félre, én is jogosnak tartomlevproff írta:A mai napig nem tudom, hogy miért akart egy guroló labdát térd/deréktájba elrúgni.
A mai napig nem tudom, hogy miért akart egy guroló labdát térd/deréktájba elrúgni.Del Horno kiállítását eléggé vitatták