Hát van sérült bőven a Madridnál. Ha mindenki egészséges lenne, akkor sem mondanám rá, h egyértelmű vendégsiker lesz, így meg pláne. De az sztem ha nehezen is, de behúzzák. Canales-nek sztem játszania kéne.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... 99?nocache
Kaká is megsérült. Lehet hogy a Racing ellen Adebayor és Benzema eyszerre a pályán lesznek?! Vagy lehetőséget kap Canales.
Barça vs. Real - El Clásico
- Barcaman14
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... 99?nocache
Kaká is megsérült. Lehet hogy a Racing ellen Adebayor és Benzema eyszerre a pályán lesznek?! Vagy lehetőséget kap Canales.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Mondjuk.De azért ez így elég egyszerű.Két meccs.És ha esetleg valamelyiken pontot veszít a madrid akkor sem lehetünk biztosak benne,h Ronaldoval megnyerték volna ugyan azt a meccset.Hosszabb távon kellene hiányoznia ahhoz,h ezt kijelenthessük sztem.Lionel85 írta: Ha kikap a Racing otthonában, akkor CR-motor hajtja a Realt, ha nyer, akkor nem csak ő.
Egyébként tavaly már írtam ezt,h sztem Ronaldo nélkül jobb a Real.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Logan10
- Jugador d'estrella
Ráfér Ronaldóra egy kis pihenő mert az eddigi összes Real meccset végigjátszotta.Igaz ez nem olyan pihenő mintha pihentetnék mert megsérült
most fog kiderülni hogy a real madrid nem egy játékostól függ.Ha a barca tud nyerni messi nélkül akkor a reál is tud ronaldó nélkül, amúgy a Racing nem képvisel hatalmas játékerőt
úgyhogy MOU csapata simán behúzza a meccset
a zaragoza ellen pedig egy sima 5-0 várok
Messi duplával és Messi gólpasszal 

Csak a Barça
a barca ellenit kivéve minden meccset be kell húzni ronaldo nélkül is. meg lehet izzadni,de nyerni kell és szerintem nyerni is fogunkLionel85 írta:Azannyát! Megszúrkálták Murinnyát?Vagy csak majdnem. Lám-lám nem csak nekünk szúrja a szemünket ennek az embernek a működése, hanem más jó-lelkületű embernek is, ám ezúttal elvetette a súlykot. Rendben, hogy ki nem állhatjuk és legszívesebben levernénk a veséjét, de csak képletesen. Ejnye.
Amúgy meg most kiderül, mit tud igazán a Real CR nélkül. Eddig hozsannázták, hogy egyedül ő játszott végig minden meccset, most megszakad ez a semmitmondó sorozat. Ha kikap a Racing otthonában, akkor CR-motor hajtja a Realt, ha nyer, akkor nem csak ő.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azannyát! Megszúrkálták Murinnyát?
Vagy csak majdnem. Lám-lám nem csak nekünk szúrja a szemünket ennek az embernek a működése, hanem más jó-lelkületű embernek is, ám ezúttal elvetette a súlykot. Rendben, hogy ki nem állhatjuk és legszívesebben levernénk a veséjét, de csak képletesen. Ejnye.
Amúgy meg most kiderül, mit tud igazán a Real CR nélkül. Eddig hozsannázták, hogy egyedül ő játszott végig minden meccset, most megszakad ez a semmitmondó sorozat. Ha kikap a Racing otthonában, akkor CR-motor hajtja a Realt, ha nyer, akkor nem csak ő.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Látva hétfőn a Malaga-t hazai pályán az Almeria ellen, abszolút nem lep meg az eredmény, sőt.. Számítottam rá, hogy egy 4-est, ötöst kap a Malaga, kettővel túlszárnyalt a Madrid. Viszont a Racing elleni idegenbeli meccs előtt bizakodok a pontvesztésükben. Eddig nagyon jól megéreztem, hogy ki rabolhat pontot tőlük (Osasuna, Depor, Almeria elleni meccsük előtt is éreztem vmit, hogy itt lehet cumi nekik), szerintem a Racing is nagyon megfogja nehezíteni a dolgukat.
Szerk.: nso-n látom, hogy elvileg Gago is megsérült. Csávó nem sokat játszott ebben a szezonban.
Szerk.2: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2067197/
Szerk.: nso-n látom, hogy elvileg Gago is megsérült. Csávó nem sokat játszott ebben a szezonban.
Szerk.2: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2067197/
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Így sanszosabb lesz valamivel a Racing a pontszerzésre, de sztem be fogja húzni a Madrid. A Lyon elleni meccsre pedig biztosan rendbe szedik Ronaldot.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
nagyon kíváncsian várom,hogy mit fog mutatni a csapat. kakanak itt a lehetőség,hogy ha még tud,akkor kitűnjön. fizikálisan rendben van,meglátjuk.pityi13 írta:Végül is nekem lett igazam,és 2 meccsről biztos hogy hiányozni fog.De a lényeg a lényeg,nélküle félkarú óriás a real."Vele is"
- pityi13
- Jugador del Barça
Végül is nekem lett igazam,és 2 meccsről biztos hogy hiányozni fog.De a lényeg a lényeg,nélküle félkarú óriás a real."Vele is"daffy írta:az öntelt majmot nem igen használnám a helyedben. egyébként ha ilyen okosságokat írsz,akkor ugyebár utána néztél az ügynek... sőt,biztos vagyok benne,hogy utána néztél. akkor biztosan láttad,hogy NEM LÁTHATTÁL SEMMIT,ugyanis még nincs diagnózis,csak ez a twitter üzenet cé-től: I got injured last night after scoring 3rd goal but it doesn't look bad. I hope to be ok for next game and help the team.pityi13 írta:Most hogy ez a öntelt majom megsérült,és ha vasárnap fekszenek Santarderben legalább lesz mire fogni a vereséget.Általában mindig van valami kifogás hogy miért szenved vagy nem nyer a csapat.
mi a herének kell belekötni mindenbe? ezt örömet jelent valakinek?
casillas-ramos,albiol,carvalho,marcelo-gago,xabi-dimaria,özil,benzema-adebayor
meglepne,ha nem nyernének
-
- Jugador d'estrella
Jó de ez a sok gól vmilyen szinten a bajnokság színvonalát is mínősítí.De ettől függetlenül tényleg elképesztő számokLG írta: Így van, ahogy mondod. Az Aranycipőnél egálban van, de a Pichichi díjnál C, vezet.
De a két játékos góltermelése nagyon durva. 27/28 gól az egész bajnokságra nagyon sok, de még csak március eleje van.

ramos technikájával nem megyünk sokra,mert középső védő. di maria pedig inkább gyors,mintsem technikás.LG írta: Azt se mondanám, h robotok játszanak, azért pl. Ramos, Marcelo, Özil, Di Maria, Ronaldo elég technikás játékosok. Nincsenek olyan arányban, mint Zidane-k alatt, de Daffy, mondj a Barcán kívül egy olyan nagy csapatot, ahol a kreatívabb játékosok lennének túlsúlyban?
nem kell más csapatot mondanom,mivel benneteket kell megelőzni.így nem vigasztal,hogy nincs más. amíg ti azok vagytok és mi nem,addig nincs miről beszélni.
benzema jó úton halad,csak ne hagyja abba a fejlődést. messzemenő következtetést nem vonnék le a tegnapi produkciójából,majd ha 6-7 meccsen át képes így játszani,akkor megdicsérem.
pato szerintem kaka+15 körül mozdítható lenne.
Egyébként teljesen mind1, hogy ki fogja nyerni az aranycipőt vagy a Picicici díjat mert az csak 1 díj ami jól esik de nem változtat semmin.
Messi és Ronaldo jelen pillanatban a világ 2 legjobbja de ha csak az adatokat nézzük akkor most Messi. Ez nem ide tartozik csak leírtam
Egyébként grat a Realnak. Úgy tűnik újra beindultak
Messi és Ronaldo jelen pillanatban a világ 2 legjobbja de ha csak az adatokat nézzük akkor most Messi. Ez nem ide tartozik csak leírtam

Egyébként grat a Realnak. Úgy tűnik újra beindultak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2011.03.04. 13:33:56-kor.
Így van, ahogy mondod. Az Aranycipőnél egálban van, de a Pichichi díjnál C, vezet.Gauchomester írta:Hali
Valaki erősítse a tudatom. A spanyol labdarúgó szövetség (LFP) statisztikája szerint Messi és C. is 27 gólos. Volt valami megpattanó labdája a portugálnak, a Marca szerint az az övé, így már 28 gólos. A Pichichi-trófea a Marca-díja, ha jól tudom. Tehát nem a szövetség adatai a hivatalosak? Mondjuk felőlem nyugodtan lehet C. a gólkirály, csak a bajnoki serleget ne emelje fel.
De a két játékos góltermelése nagyon durva. 27/28 gól az egész bajnokságra nagyon sok, de még csak március eleje van.

Van 3 csatár egy posztra, de abból egy sérült, másik kettő meg nagyon messze van a klasszis szinttől. Az a klasszis csatár akire szükségük lenne sztem a dafy által emlegetett Pato. Nem lenne olcsó, de esetleg Kakát be lehetne vonni az üzletbe, vagy vki mást. Amúgy én is úgy gondolom, h a RM a kerete alapján ott van a legerősebb csapatok között.Brian 20 írta:Szerintem meg a Real Madridé a világ egyik legerősebb kerete. Klasszis csatár talán nincs is most a piacon. Az egész futballvilág Messi és Ronaldo körül forog. Különben is van három csatár egy posztra.Vannak olyan posztok, ahol hiányosságok vannak, ezt kéne nyáron megoldaniuk. Sztem egy jobbhátvédra és csatárra van szükségünk, utóbbi legyen klasszis, és akkor igazán jó csapatuk lehet.
Nincs szükség új játékosokra, mert tökéletes csapat nem is létezik. Egy Bayern, Dortmund, Arsenal, Juventus, Milan kerétnél jóval erősebb, pedig ezek már tényleg nagy csapatok.
Szerintem fölösleges kidobni 50 milliót nyáron nem lesznek vele előrébb, és ne felejtsük el a Madrid igen nagy összegeket áldozott a közelmúltban játékosvásárlásokra. Benzema Ronaldo Kaka és még Özilt is ide vehetem.
Azt se mondanám, h robotok játszanak, azért pl. Ramos, Marcelo, Özil, Di Maria, Ronaldo elég technikás játékosok. Nincsenek olyan arányban, mint Zidane-k alatt, de Daffy, mondj a Barcán kívül egy olyan nagy csapatot, ahol a kreatívabb játékosok lennének túlsúlyban? Az Arsenal ilyen még, de nekik pedig már az eredményesség rovására megy. A másik dolog meg, h ha a világ összes nem Barcában játszó játékosból akarnál összegyúrni egy csapatot, akkor sem tudnál olyat összerakni, amely kreatív, támadójátékban tudná vele felvenni a versenyt. Ezt a Barcát stabil védekezéssel lehet elsősorban megverni, és a gyors kontrákkal.
Capellot sokan kritizálták a Real játéka végett anno, de 2 bajnoki címet mégis hozott a konyhátokra(mert én a másodikat is neki tulajdonítom, Schuster abból élt amit előtte az olasz alkotott). Ahhoz képest a mostani csapat, és a mostani játék azért színesebb, de legalább olyan eredményes. Más kérdés, h ez mosta bajnoki címhez nem elég, mert egy sokkal erősebb Barca az ellenfél.
Szerintem meg a Real Madridé a világ egyik legerősebb kerete. Klasszis csatár talán nincs is most a piacon. Az egész futballvilág Messi és Ronaldo körül forog. Különben is van három csatár egy posztra.Vannak olyan posztok, ahol hiányosságok vannak, ezt kéne nyáron megoldaniuk. Sztem egy jobbhátvédra és csatárra van szükségünk, utóbbi legyen klasszis, és akkor igazán jó csapatuk lehet.
Nincs szükség új játékosokra, mert tökéletes csapat nem is létezik. Egy Bayern, Dortmund, Arsenal, Juventus, Milan kerétnél jóval erősebb, pedig ezek már tényleg nagy csapatok.
Szerintem fölösleges kidobni 50 milliót nyáron nem lesznek vele előrébb, és ne felejtsük el a Madrid igen nagy összegeket áldozott a közelmúltban játékosvásárlásokra. Benzema Ronaldo Kaka és még Özilt is ide vehetem.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hali
Valaki erősítse a tudatom. A spanyol labdarúgó szövetség (LFP) statisztikája szerint Messi és C. is 27 gólos. Volt valami megpattanó labdája a portugálnak, a Marca szerint az az övé, így már 28 gólos. A Pichichi-trófea a Marca-díja, ha jól tudom. Tehát nem a szövetség adatai a hivatalosak? Mondjuk felőlem nyugodtan lehet C. a gólkirály, csak a bajnoki serleget ne emelje fel.
hát igen..nagyjából így állunk most, de a gondjai mellett van a Madridnak némi lélektani előnye velünk szemben: elsősorban Murinho, akinek az első év ugymond megvan bocsátva és erre rá is játszik keményen...aztán a pillanatnyi BL. pozíciók, mi ugye hátrányból indulunk, a tavalyi esetünk inkább nyomasztó mint inspiráló(a dolgok NEM ismétlődnek, Messi nagy bizonyossággal NEM fog négyet vágni...stb.) míg a Madrid döntetlenről egy tavalyi fiaskó után (itt még megmutathatjuk alapon) jobb eséllyel folytathatja. ha ez bejön és velünk gubanc lesz, erre alapozva vághat neki a második évének. persze, ha nem ez jön be és mind a két fronton buknak, akkor a jövő évük sem lesz könnyű. szóval szinte "tudat alatt" az Arsenal meccs jár a fejemben, nekünk szerintem az lesz az igazi mérce!Bob_Marley írta:Zidanekhoz nem lehet hasonlítani se a mostanit se a következő csapatokat sem szerintem!Xabi Alonso szerintem kifejezetten intelligens játékos, Özil is, de nem tudom neki van valami betegsége vagy nem tudom, de nincs ereje!60-70 perc és elfárad!Di Maríát írta, tengnap olvastam is nagy örömödre Canales is játszott, benne is van váratlan, meg van egy Ronaldo is!Szerintem Madridban örülnének ha akár csak egy Internazionale light lenne ez a csapat!A tavalyi Inter nagyon össze volt rakva, s nagyon jól tudott meccsszituációkhoz alkalmazkodni!Jó volt a védelem, jól zártak a kp-sok, de ha kellett akkor egész meccsen támadtak, sok rövidpasszal próbáltak előrébb jutni vagy Militonak, Etoonak lövöldözték fel a labdákat, Milito a testével megoldotta Etoo vagy Pandev meg a gyorsaságával, labdatartásával!Madridnál egy picit úgy érzem, sokszor egysíkú a csapat!daffy írta:.....
Nem tud kollektíven együtt mozogva védekezni a csapat, sokszor leírod, hogy kisebb csapatok ellen fut a szekér de….ez szerintem ennek köszönhető, nem tudnak alkalmazkodni egy adott meccshez!Nem tudnak védekezni kellőképpen, ez meg összeszokottság hiánya!
Egyedül idén az Ajax ellen idegenben láttam idén őket okosan focizni!Kihasználva erényeiket, visszazárva ha kell, s kontrázva meglepni a hollandokat, de volt hogy egyész csapat letámadott!
Ezek mind „okoskodások” mint már írtam évvégéig azért van még idő!
Szerintem hozzánk meg nem érdemes és nem is lehet hasonlítani a RM-t teljesen új csapat épül Madridban, nálunk meg már van egy elég régi mag!Így hogy nálunk hány robot van stb stb….Ezért írtam türelemre van szükség Madridban 2-3 éven belül sokat elérhetnek, de azért remélhetőleg ez kitolódik még tovább is!Tegyük fel megnyeritek a kupát mondjuk ,BL-ben 8 között vagytok, s 10 ponton belül vagytok a bajnokságban, bőven előrelépés!
Én legalábbis hosszútávban gondolkodnék ezzel a fiatal csapattal meg mindenképp!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Zidanekhoz nem lehet hasonlítani se a mostanit se a következő csapatokat sem szerintem!Xabi Alonso szerintem kifejezetten intelligens játékos, Özil is, de nem tudom neki van valami betegsége vagy nem tudom, de nincs ereje!60-70 perc és elfárad!Di Maríát írta, tengnap olvastam is nagy örömödre Canales is játszott, benne is van váratlan, meg van egy Ronaldo is!Szerintem Madridban örülnének ha akár csak egy Internazionale light lenne ez a csapat!A tavalyi Inter nagyon össze volt rakva, s nagyon jól tudott meccsszituációkhoz alkalmazkodni!Jó volt a védelem, jól zártak a kp-sok, de ha kellett akkor egész meccsen támadtak, sok rövidpasszal próbáltak előrébb jutni vagy Militonak, Etoonak lövöldözték fel a labdákat, Milito a testével megoldotta Etoo vagy Pandev meg a gyorsaságával, labdatartásával!Madridnál egy picit úgy érzem, sokszor egysíkú a csapat!daffy írta:.....
Nem tud kollektíven együtt mozogva védekezni a csapat, sokszor leírod, hogy kisebb csapatok ellen fut a szekér de….ez szerintem ennek köszönhető, nem tudnak alkalmazkodni egy adott meccshez!Nem tudnak védekezni kellőképpen, ez meg összeszokottság hiánya!
Egyedül idén az Ajax ellen idegenben láttam idén őket okosan focizni!Kihasználva erényeiket, visszazárva ha kell, s kontrázva meglepni a hollandokat, de volt hogy egyész csapat letámadott!
Ezek mind „okoskodások” mint már írtam évvégéig azért van még idő!
Szerintem hozzánk meg nem érdemes és nem is lehet hasonlítani a RM-t teljesen új csapat épül Madridban, nálunk meg már van egy elég régi mag!Így hogy nálunk hány robot van stb stb….Ezért írtam türelemre van szükség Madridban 2-3 éven belül sokat elérhetnek, de azért remélhetőleg ez kitolódik még tovább is!Tegyük fel megnyeritek a kupát mondjuk ,BL-ben 8 között vagytok, s 10 ponton belül vagytok a bajnokságban, bőven előrelépés!
Én legalábbis hosszútávban gondolkodnék ezzel a fiatal csapattal meg mindenképp!

ez így igaz,de a technikás focisták vannak kisebbségben. nézzünk körül nálatok. hány robototok van?Bob_Marley írta: Daffy tudom sokszor írod „robotok” vannak, s már beszéltünk is erről, de megvan azért szerintem a kellő egyensúly a jó munkások, s a meglepő húzásokra képes focisták is a csapatodban!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
messi2009 hosszú hsz-vel egyet értek, LG meglátása is jó volt, hogy Mourinho-nak ez az első éve, másodikban szokott "robbantani"!Kérdés, hogy hagyják-e dolgozni, számunkra jó lenne ha nem, mert azért ez a RM veszélyes!De amit már mi is leírtuk, csak Perezék nem jönnek rá, hogy szisztematikus munkával tudnak eredményt elérni!
Jó úton haladnak, rengeteg a fiatal, s nem hozzánk kell mérni a csapatukat!Amit Mourinho is elmondott, tavalyhoz, s őt előző évekhez képest fejlődés van eredményekben, s Mourinhot ezért hozták!
Amíg nem lesz kellő türelem a fővárosban addig nem lesz ott foci!
Daffy tudom sokszor írod „robotok” vannak, s már beszéltünk is erről, de megvan azért szerintem a kellő egyensúly a jó munkások, s a meglepő húzásokra képes focisták is a csapatodban!
És az teljesen igaz mindegy 1:0-ra nyersz vagy 7:0-ra, nagyon messzemenő következtetések nem szabad leszűrni, meg összességében évvégén lehet „bizonyítványt osztani”!Addig jóslatok vannak akár velünk akár a Madriddal kapcsolatosan is!Hosszú még a bajnokság, biztos, hogy ők az utolsó vérükig harcolnak, lehet majd jönnek a hangok akár Madridból is, de Mourinho nem olyan aki ezt feladná a BL meg teljesen más, ott adott napi forma dönt, hiába vannak favoritok elég ritkán jönnek össze „álomdöntők”!Pl idén egy Shaktar mindenkire veszélyes, s sokáig surranhatnak akár mint anno egy Porto!
Szóval én nem írnám le a Madridot, s még nagyobb boldogsággal tölt el, hogy a Mourinho edzette csapat előtt vagyunk „magabiztos” 7 pontos előnyben, s számomra ez a legfontosabb, hogy a bajnokságot megnyerjük, BL vagy kupa másodlagos, ott nem ütközik ki melyik a jobb csapat!De természetesen jó lenne „mindent” begyűjteni, de mis csak májusban kapunk ezekre választ!
Jó úton haladnak, rengeteg a fiatal, s nem hozzánk kell mérni a csapatukat!Amit Mourinho is elmondott, tavalyhoz, s őt előző évekhez képest fejlődés van eredményekben, s Mourinhot ezért hozták!
Amíg nem lesz kellő türelem a fővárosban addig nem lesz ott foci!
Daffy tudom sokszor írod „robotok” vannak, s már beszéltünk is erről, de megvan azért szerintem a kellő egyensúly a jó munkások, s a meglepő húzásokra képes focisták is a csapatodban!
És az teljesen igaz mindegy 1:0-ra nyersz vagy 7:0-ra, nagyon messzemenő következtetések nem szabad leszűrni, meg összességében évvégén lehet „bizonyítványt osztani”!Addig jóslatok vannak akár velünk akár a Madriddal kapcsolatosan is!Hosszú még a bajnokság, biztos, hogy ők az utolsó vérükig harcolnak, lehet majd jönnek a hangok akár Madridból is, de Mourinho nem olyan aki ezt feladná a BL meg teljesen más, ott adott napi forma dönt, hiába vannak favoritok elég ritkán jönnek össze „álomdöntők”!Pl idén egy Shaktar mindenkire veszélyes, s sokáig surranhatnak akár mint anno egy Porto!
Szóval én nem írnám le a Madridot, s még nagyobb boldogsággal tölt el, hogy a Mourinho edzette csapat előtt vagyunk „magabiztos” 7 pontos előnyben, s számomra ez a legfontosabb, hogy a bajnokságot megnyerjük, BL vagy kupa másodlagos, ott nem ütközik ki melyik a jobb csapat!De természetesen jó lenne „mindent” begyűjteni, de mis csak májusban kapunk ezekre választ!

az öntelt majmot nem igen használnám a helyedben. egyébként ha ilyen okosságokat írsz,akkor ugyebár utána néztél az ügynek... sőt,biztos vagyok benne,hogy utána néztél. akkor biztosan láttad,hogy NEM LÁTHATTÁL SEMMIT,ugyanis még nincs diagnózis,csak ez a twitter üzenet cé-től: I got injured last night after scoring 3rd goal but it doesn't look bad. I hope to be ok for next game and help the team.pityi13 írta:Most hogy ez a öntelt majom megsérült,és ha vasárnap fekszenek Santarderben legalább lesz mire fogni a vereséget.Általában mindig van valami kifogás hogy miért szenved vagy nem nyer a csapat.
mi a herének kell belekötni mindenbe? ezt örömet jelent valakinek?
casillas-ramos,albiol,carvalho,marcelo-gago,xabi-dimaria,özil,benzema-adebayor
meglepne,ha nem nyernének
-
- Capitá del Barça
Adom a pontot.Igazad van,de a megállapításom még attól helytálló.Nem is kell kelteni itt a feszkót,csak ne látnám Ronaldo öntelt arcát...Viszolygok az ilyen jellegű játékosoktól(és most ne írja senki,hogy nem ismerem,és hogy lehet szerény,alázatos,önzetlen,csapatjátékosról beszélek,mert az nem gondolhatja komolyan)LG írta:Ez meg olyan tipikus nehogy kicsit is elismerjük az ellenfelet hsz. De hát a Realba bele kell kötni mindig minden körélmények között.hau30 írta:Nagyon örülök ennek a tegnapi Real meccsnek.Tipikus parasztvakító győzelem!!!Sok minden bejött nekik tegnap,így valszeg a közeljövőben lesz olyan meccsük,amikor semmi nem fog(Lyon?).Megfigyelte valaki CR gólörömeit?Még most is gratulálnak neki.Itt óriási problémák vannak a csapattagok között.