A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Kérdés, hogy mi az oka annak, hogy nem igazoltak se Casemiro helyére, se a védelembe, mikor Perez rendszeresen tolja a kosarat átigazolási szezonokban,hátmég most..Nero. írta:Gondolom a Realnál tudták hogy ez fog jönni, érthetetlen hogy nem igazoltak. Ha Casemiro vagy Modric kiesik akkor végük van mint a botnak.

Kivették a szélről. Nem is igazán tudom mit játszik. De ott van mindenhol a kp-n és eléggé oktat.Subinho írta:10 perce nézem, de Robika elég jó!
Wait... Thiago-nak volt helye?palesz77 írta: vagy Silva veszi át Thiago helyét.
Mai meccs alapján nem hinném el, hogy ezen a középpályán a labdarúgás krémje játszik rajta kívül is, lesz meg ennél jobb meccse szerintem.Tromort77 írta:Thiago egy Liechtenstein ellen nem képes elég gyorsan forgatni a csapatot.
Sajnos SR is ma gyengébb, nagyon lomhán kezeli le a keresztlabdákat, mindig elpattan tőle. Pedig szépeket kapott. Pique és Alba jó. Busi-nak meg totál felesleges egy ilyen csapat ellen kezdenie. Főleg úgy, hogy ő lép vissza és Ramos és Pique is többet szervez nála.brownieheaven írta: Amúgy nekem még Silva néz ki úgy a mai meccsen mint akinek ez az első válogatott meccsePedig utóbbi időkben eléggé húzóember lett, de ma nagyon nem megy neki.
Mieink nem játszanak rosszul, de senki nem alkot túl nagyot.