2011.02.27. 01:32:25
Ma alkalmam volt megnézni mind két csapatot. A bajnokság a Real számára elég valószínű, hogy elúszott aminek én nagyon is örülök, de szerintem nem a Barca iszonyatos formája miatt, mert ha egy csapat éhes a sikerre az nem kap 5-t a Camp Nouban zsinórban x-edszer kikapva.
Lehet megköveztek de szerintem ez legalább 70-80%-ban a nagy megváltó, José Mourinho számlájára írnám. Vissza nyalt a fagyi. Nagy hírrel, nagy hanggal jött, hogy ő majd így meg ő majd úgy és akkor szorosabb lesz a bajnokság. Az emberek bevették ezt a mesét sőt talán a játékosok is bevették. Minél inkább kicsúcsosodott, hogy csodát tőle nem lehet várni annál inkább görcsösödött a szitu és annál inkább akadozott a játék. Most meg ott tartunk, hogy Valdano is hibás már? Álljon már meg a menet.
Itt egy esélye lehet a Madridnak, ha José levetkőzi ezt az Angliából húzott imázsát és mint ember, mint egy dolgos edző kezeli a sajtó, nem pedig a Szpesöl ván meg a Megváltó. Állítom, ha hagynák dolgozni és nem egyfolytában azon menne a susmus, hogy mikor megy el, vagy mi van a háttérben akár egy csapatot is tudna csinálni a Madridból, mert ő emellett egy kiemelkedően jó edző és nagyon érti a játékosok nyelvét is. Tudom, hogy nehéz ezt levedleni, de nem látok más esélyt.
Iszonyatosan ért az igazolások azon részéhez, hogy kiket kell venni, kiket kell beépíteni és kit kell motiválni (bár ez már nem igazolás), de ahhoz sajnos kevésbé, hogy kit kell elküldeni. Ebben bőven le van maradva a többi hatalmas edzőtől (értsd.: ő is az). Nem kell nagy tisztogatás, de ha 2-3 játékos megy szerintem csak többen lennének.
De igazából ez nem az én gondom, remélem marad így minden, csak egy szubjektív észrevétel, vélemény volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)