A madridistákhoz, és főleg daffyhoz szólok most!
Először is, mit értetek azon, h azt szeretnétek, h madridisták alkossák a csapatot? Ezt hogy képzelitek el? Ezt nem igazán értem.
A másik, pedig meglep, h egyértelműen Valdanot preferáljátok Mourinhoval szemben. Sztem előbbinek mennie kéne Perezzel együtt. Mert épp ő rombolta szét a régi nagy Madridot, az ő hibája ez a 2004 óta tartó visszaesés. Nagyon nem értettem, h ha már egyszer egyértelműen megbukott, akkor miért várták úgy a visszatérésekor, mint vmi messiást. Ha én madridista lennénk, nagyon gyűlölném ezt az embert. A pénzügyi dolgokhoz ért, de labdarúgáshoz egy fikarcnyit sem. Daffy pedig azt szeretné, ha ő igazolná kedvére a játékosokat. Lehetséges, h hozna nagy neveket, de hogy abból egy értelmes csapat nem lenne, az 100 százalék. Ést ezt azzal kompenzálná, h az aktuális bábedzőt elzavarná, és minden nyáron új csapatot akarna építeni, vagyis folytatódna az a tendencia, ami már évek óta folyik a Madridnál. Visszatérésekor és 100 milliókat költött, de mire

Meg most milyen Aranylabdást igazolna?

CR és Kaka már ott van, Messi pedig esélytelen, a többiek meg már visszavonultak, kivéve Owent, de ugye tujduk, h már ő is megjárta a Játékostemetőt.
Én a kiutat a Madrid számára Mourinho maradásában látom, de az is kell, h a Seggfejek ne ugassanak bele munkájába. Mourinho sztem jó úton jár egy viszonylag erős csapat felépítéséhez, már idén elég jók az eredményei. 5 pontra van csak a bajnokságban egy brutálisan erős Barcától, a kupában ott van a döntőben, a BL-ba pedig 2004 után ismét a legjobb 8-ba vezetheti brigádod. Miről beszélünk?
De legyen nektek igazatok! Zavarják el Mourinhot, jöjjenek a gyenge képességű bábedzők( mert egy igazán jó edző ugyanúgy nem fog tudni dolgozni, ha ilyen Baromarcúak belepofáznak a munkájába), költsetek el minden nyár 289 354 459 eurót, aztán sírjatok, amikor tavasszal megint kiderül, h most sem lesztek világverő csapat. Mi pedig majd jól szórakozunk, főleg 5-0-s El Clasico-kon. Bár már igazából nem tudok nevetni a madridon, inkább szánom őket, és a vezetőik hozzá nem értése kifejezetten zavaró hatással van az idegrendszeremre.