Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aljas dolog volt amit csinált. A dolog másik oldala, hogy tényleg bármit megtesz a csapata sikeréért. Ezt is bevállalta, pedig tudta, hogy büntetésre a közvélemény haragjára számíthat érte. Azt kell mondjam, nekem szimpatikus figura, még az ilyen húzásai mellett is (vagy miatt?) is.Tromort77 írta:http://www.90min.com/posts/3148080-dieg ... rce=fotmob
Itt a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=0Z-kftHICY8
Undorító ez az ember. Az a baj valahogy úgyis kimagyarázzák.
Tromort77 írta:http://www.90min.com/posts/3148080-dieg ... rce=fotmob
Itt a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=0Z-kftHICY8
Undorító ez az ember. Az a baj valahogy úgyis kimagyarázzák.
Kár értük nekem egész szimpatikusak voltak, bár gondolom azért mert kivétel nélkül mindig jól megszórtuk őket.visca el barca írta:levante jól tolja2 perccel a vége lőtt vezetett kettővel, aztán cvsak kihozták x-re... ezzl meg is van az egyik kieső...
Az lenne az igazán nagy ünnepély náluk, ha tőlünk csennének pontot, és ezzel maradnának bent, illetve ezzel vennék el tőlünk a bajnoki címet. Kinézem belőlük.roby122 írta:60. percben a Las Palmas már 3 góllal veri az Espanyolt.
Még egy ok arra, hogy ellenünk játszák életük meccsét.
Én mondjuk nem bánom. Ha mi hozzuk a meccseinket, akkor úgyis mind1, sőt, még egy kicsit jobb is, hogy ők a másodikok nem a Real.visca el barca írta:nyamvadt atleti megint bemakkolja egy góllal...
A 2012/13-as szezonban a Wigan megnyerte az FA kupát, de közben a bajnokságból kiesett így a 13-14-es szezonban másodosztályú csapatként volt ott az EL-benLG írta: Az mekkora poén lenne, ha egyszer vki úgy nyerne BL-t, hogy közben kiesne a bajnokságból.
Volt már olyan, asszem a Bayern, aki Liga 7-edikként nyert Bl-t....LG írta: Az mekkora poén lenne, ha egyszer vki úgy nyerne BL-t, hogy közben kiesne a bajnokságból.
Ilyet nem játszunk, 2 éve elég volt.daffy írta:Így lenne nagy poén a bl győzelem,mert akkor a Liga 3. ,Európa 1. csapata lenne.LG írta: A 3. hely tökéletes lesz számukra, akkor elmondhatják magukról, hogy a Liga 3., Madrid 2. legjobb csapata.
Így lenne nagy poén a bl győzelem,mert akkor a Liga 3. ,Európa 1. csapata lenne.LG írta: A 3. hely tökéletes lesz számukra, akkor elmondhatják magukról, hogy a Liga 3., Madrid 2. legjobb csapata.
Ha nem mi nyerünk, akkor én örülnék a Real sikerének, mert ők is jó focit játszanak, meg spanyolok, meg amúgy is minek a gyűlölködés...Kash írta:Hát azért a reál ne nyerjen már bajnokságot, szerintem mindenki egyetértene azzal, hogy ha nem a Barca akkor már az Atma és ne a Real, szerintem.Ez klasszikus dögöljön meg a szomszéd tehene is.....
De ha szerintetek nem akkor vegyétek úgy, hogy nem szóltam.
Hát azért a reál ne nyerjen már bajnokságot, szerintem mindenki egyetértene azzal, hogy ha nem a Barca akkor már az Atma és ne a Real, szerintem.Ez klasszikus dögöljön meg a szomszéd tehene is.....
Ez klasszikus dögöljön meg a szomszéd tehene is.....zola8787 írta:Én meg abban, hogy nyer az AtMa. Ezt a bajnokságot csakis úgy tudjuk innentől behúzni, hogy mind az 5 meccsünket megnyerjük, ha pedig ez nem így történne, akkor legyen bajnok az AtMa. Tudom, hogy a szív azt diktálja, hogy mindegy ki nyer ha nem a Barca, én nem így gondolom, ha mi szívunk, szívjon a Real is. (Persze ha mi nyerünk végig akkor tök mindegy az AtMa eredményei.)BarcafanTomee írta:Bízok a Bilbaóban estére
5 fordulóval a vége előtt vannak, és még játszanak a Valenciával, a Reallal, a Sociedaddal - mondjuk velük otthon -, a Gijonnal, akik a kiesés elől menekülhetnek még, és a Deporral. Ha "feladják" a mai meccset, az elég neces taktika, mert könnyen veszíthetnek még pontokat a hátralevő meccseken.etooka9 írta:5 fordulóval a vége előtt 6 ponttal mennek bilbao előtt, egymás elleni is jobb. Nem hiszem, hogy pont a real ellen, idegenben akarják majd bebiztosítani a 4. helyüket, úgy, hogy 1 hét múlva talán a szezon eddigi legfontosabb meccsüket játszák otthon. Főleg, hogy ők is tudják a bilbao kivel játszik és fél szemmel azt az eredményt is figyelik majd.
és? mi 12 ponttal mentünk 4 fordulóval ezelőttetooka9 írta:5 fordulóval a vége előtt 6 ponttal mennek bilbao előtt