Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
azért off-ként és széljegyzetben annyit, hogy a magyarnál nem sok pesszimistább, hitetlenebb percember létezik a földön.Kalap1988 írta: Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)
nem sértődöm meg és remélem te sem teszed,így elnézésedet kérem. a magyarság tekintetben nem értettünk egyet és nem is fogunk,de nem is kell. bocsánat!Kalap1988 írta: Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)
Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)daffy írta:há micsináááááász?!![]()
ennyit a karrierről,pedig egy európa ligára esélyes csapatba bőven jó lenne,sőt. gratulálok neki,hogy a pénzt választotta a foci helyett,de annyira nem lep meg,magyar.
há micsináááááász?!
Egyszer Hajdú B. mondta Gyepesről, h jó-jó, csak mindig rá kell állítani egy védőt, h ne lőjön öngólt!Messa írta:Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?
Szerk.: Bingó, Kádár Tomi! Mondjuk őt messze nem tartom Newcastle szintű játékosnak, meglátjuk Sanyibá bedobja-e.

A keretből kiindulva valószínűleg a Lipták-Pintér páros játszhat majd a svédek ellen.looka írta:Kádár TamásMessa írta:Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?![]()
Lötyögtek egyet a srácok, a 3 pont megvan, ennyi elég. Svédek nagyon megszórták a finneket, nem tudom, mit alkotunk majd ellenük...
Kádár TamásMessa írta:Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?
Gondolom Vanczák miatt sírsz...Fecooo írta:egyik szemem sír, a másik röhög![]()
![]()
Juhász és vilike is kisárgult, nem játszhatnak a svédek ellen

nagyon hajtjuk az első gólt, de valahogy nem jön összeGame90 írta:Most kapcsolódtam be a meccsbe, azonnal Németh kapufa
Ha nem látod, hogy Rudolf akármilyen állásnál tüdejét kiköpve üldözi a labdát elől, Dzsudzsák még ha kevés labdát is kap, mindet megpróbálja értékelhetően megoldani, Juhász harcát a védelemben, Koman mérhetetlen csalódottságát egy-egy gyengébb eredmény után, s nem látod, hogy a csapat tagjainak többsége mindent megtesz, hogy sikert érjen el, akkor valóban veled van a probléma.Barcaman14 írta:Én ezt nem látom, de mindegy. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem látom, de számomra ez kevés, édes kevés, amit a válogatott tagjai nyújtanak már évek óta. Rendben azt megértem és igazad is van, hogy nem lehet többet várni a magyar focitól egyelőre. De azt azért elvárná az ember hogy szívüket lelküket kitegyék a pályára, és én ezt nem látom, lehet hogy velem van a baj.
Én ezt nem látom, de mindegy.looka írta:Én látom az akarást, a küzdőszellemet, a hajtást (nem a sörmeccseken...), látom azt, hogy a fiúk mindent megtesznek. Nekem ez jelenleg elég, mert ez tényleg egy szerethető válogatott.

Ahogy Feri barátom szokta írni: "Kit húzogat Vanczák, hogy bekerült a csapatba???"looka írta:Sokkal jobban tetszik, mint a pénteki, de... Vanczák.nem is írok semmit inkább, végülis San Marino az ellenfél... de akkor már miért nem Szélesi legalább??

Így van! Sajnos jelenleg ennyi van a csapatban, el kell fogadni, és szurkolni nekik. Én látom az akarást, a küzdőszellemet, a hajtást (nem a sörmeccseken...), látom azt, hogy a fiúk mindent megtesznek. Nekem ez jelenleg elég, mert ez tényleg egy szerethető válogatott. Amíg ők küzdenek, hajtanak, addig nem azt érdemlik, hogy minden negatívumot a fejükhöz vágjunk.Bob_Marley írta:A játék siralmas, de „már” hozzászoktunk, irreális hatalmas csodákat várni, itt tart sajnos a magyar labdarúgás, a cél a 3ik kalapba kerülés, s pici szerencsével talán pótselejtező!