Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Boixos
Llegenda del Barça

2011.02.21. 09:36:28

a mú marad-nem marad témához: az idők során az edző rengeteg helyen lenyilatkozta már, h igazából neki a pl a plafon, anglia jön be nála a legjobban. nem akarom ezzel lekispályázni a madridot, mert a klubot, a nimbuszt nem kell bemutatni, h mekkora és a kihívás sem utolsó, h végre vmit felmutasson az utóbbi idők sok bernabeu-, mohai manna és utcák-terek bajnokságáért leesett kupája után a brigáddal.
de azért ott figyel az is, h a munájtednél az öreg nagy valószínűséggel leteszi az edzői lantot az idény végén, és elég egyértelmű utalásokat tettek a felek arra, h zsozét erősen el tudnák képzelni a szőr helyén, az öreg meg tett annyit az asztalra az évtizedek során, h jelen állás szerint a mencseszter unájted kispadja a legtekintélyesebbnek mondható melóhely angliában. ha vki oda leül, annál nincs erősebb bugi mostanában odakint.
van pénz dögivel, az időt tízévekben számolják (ami madridban soha nem lesz így), az eredménykényszer egyáltalán nem olyan végletesen durva, mint a reálnál és még ilyen valdano-jellegű beleugatós hülyegyerekekkel sem kell vívnia az edzőnek a színfalak mögött/előtt. plusz még a BARCELONA sincs ott a bajnokságban, max a bl-ben hozhatja velünk össze a sors, ami ki-ki szitu, tehát lazán vállalható, mert bármi lehet belőle.
ha egy ilyen forgatókönyv pörögne mostanában, akkor nagyon keményen össze kell szedniük magukat a madridi menedzsmentben az embereknek és radikális változásokat kell kialakítaniuk a hozzáállásukban, mert különben a zsé lekoccol a szezon végén és mehet míhel égetni magát és a brigádot a köv. bajnokságban.
aztán az is lehet, h murinnyó, valdano meg perez naponta együtt kajáznak és jókat röhögnek az állítólagos balhékról szóló pletykákon, aztán a portugál madridból megy nyugdíjba húsz év múlva.
meglátjuk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.21. 09:12:37

Tocy írta:Casillas-Salgado,Helguera,Pavón,R.Carlos-Figo,Makelele,Cambiasso,Zidane-Raúl,Ronaldo kb ez volt az utolsó összerakott Madrid. A középpálya nem teljesen így volt, lehet hogy Zidane volt beljebb és Solari a szélen, vagy nem is tudom már. De mikor Figo azért át kellett vinni a túloldalra, hogy Beckham beférjen, és Makelele ki legyen paterolva, akkor lett elszúrva az egész. 2 csatár+Becks, Zizou, Figo ezt egy csapat sem bírná el, főleg Roby Carlossal hátul, aki nincs is hátul. Pavón-Helguera meg nem a legnagyobb védők közül valók.
Hát igen, kb. ez a lényeg. Na meg Morientest is elüldözték, illetve egy időben Raul középpályást játszott, ami szintén nem volt okos dolog. Szóval sztem hosszútávon bukás volt a galaktikus Madrid.
Lyon szerintem lesimázzák, nem lepődnék meg ha oda-vissza vernék meg őket.
Én is nagyjából így gondolom, de azért a Madridnál a nyolcaddöntőben sosem tudni. Sztem óriási rajtuk már a nyomás az elmúlt évek sikertelensége végett, és ilyen nyomást elviselni nem könnyű. + azért a Lyon igencsak masszív csapat, persze a Madridnak jóval erősebb a kerete, és illene ütniük őket. Ha azt mondtuk, h számunkra az Arsenal elleni párharc meghatározó a szezonunk szempontjából, akkor a Madridra talán még jobban igaz. Szezon elején, mikor jól ment a Madridnak azt mondtam, h na most ez csapat biztos túljut a nyolcaddöntőn, azóta kicsit elbizonytalanodtam, de még mindig azt mondom, h meg lesz nekik. De egy 35 százalékot adok a Lyon továbbjutására.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.20. 23:11:10

daffy írta:
Ilúvatar írta:daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.

ON:
Szerencsére most megmaradt az 5 pont előny.
nem foglalkozom,de nehéz tisztelettudóan írni ilyenkor,mikor egy ember csak azért,mert feléri a billentyűzetet és a szülei engedték,hogy tv-t nézzen,már egyből "valakinek" képzeli magát. dühítő,de képes vagyok nyugodtan törni-zúzni és nem a forumot hányni össze :)

3-1 esetében azt mondanám,hogy megérdemeltétek. így annyira nem egyértelmű. a bíráskodás vicc volt. a bilbao azt tette,amit kellett. tördelte a játékot és a játékosokat. messinek kicsit komolyabb fejmosásra lesz szüksége,nehogy elszálljon.
a bíráskodás vicc volt, de szerencsére az oda-vissza hibákból kijött kb egálra. Ezúttal nem tudta elrontani a bíró a meccset. Persze így is zavaró.
daffy
Madridista

2011.02.20. 23:06:44

Ilúvatar írta:daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.

ON:
nem foglalkozom,de nehéz tisztelettudóan írni ilyenkor,mikor egy ember csak azért,mert feléri a billentyűzetet és a szülei engedték,hogy tv-t nézzen,már egyből "valakinek" képzeli magát. dühítő,de képes vagyok nyugodtan törni-zúzni és nem a forumot hányni össze :)

3-1 esetében azt mondanám,hogy megérdemeltétek. így annyira nem egyértelmű. a bíráskodás vicc volt. a bilbao azt tette,amit kellett. tördelte a játékot és a játékosokat. messinek kicsit komolyabb fejmosásra lesz szüksége,nehogy elszálljon.
Deus
Boixos Nois

2011.02.20. 23:02:57

daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.

ON:
KépKép
Logan10
Jugador d'estrella

2011.02.20. 20:01:02

tudom csak nagyon fontos volt de hogy mostmár tudom nem az de köszz :) :D
Csak a Barça
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.02.20. 19:57:33

Logan10 írta:akkor most 20:00 kor v agy 21:00 kor lesz a meccs?? mert egy két helyen más van kiírva :(
A spanyol bajnokságban MINDIG a következő a helyzet:
szombat: 18:00, 20:00, 22:00
vasárnap 17:00, 19:00, 21:00

Legközelebb bajnoki mérkőzések topic :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.20. 19:57:24

Logan10 írta:akkor most 20:00 kor v agy 21:00 kor lesz a meccs?? mert egy két helyen más van kiírva :(
1. Jobbra a Következő meccsek dobozban mindig a jó időpont van írva. Elég itt megnézni.

2. Jegyezd meg az alábbiakat: A spanyol bajnokság meccseit az alábbi időpontokban rendezik:
Szombat: 18:00,20:00,22:00.
Vasárnap: 17:00,19:00,21:00.
Hétfőn: 21:00

Hétközi fordulók is általában két naposak, és ez a szisztéma szokott érvényesülni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.02.20. 19:56:31

21:00
Nem láttam a tegnapi meccsüket, ha valaki igen,elmondaná,hogy tartalékoltak,hogy csak kettőt löttek?
tartalékos volt a csapat és még a pályán lévők is félgázzal nyomták. nem játszott casillas,pepe,xabi és özil sem az alap kezdőből. nagy bánatomra canales sem :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.02.20. 19:58:16-kor.
Logan10
Jugador d'estrella

2011.02.20. 19:51:46

akkor most 20:00 kor v agy 21:00 kor lesz a meccs?? mert egy két helyen más van kiírva :(
Csak a Barça
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.20. 19:48:21

Nem láttam a tegnapi meccsüket, ha valaki igen,elmondaná,hogy tartalékoltak,hogy csak kettőt löttek?

Olvastam pár helyen,hogy most már a madridistákat is idegesíti néha Cé viselkedése.
Valami olyan volt,hogy adott egy gólpasszt, és nem ment ünnepleni a gólszerzőt,hanem várta,hogy őt ünnepeljék :lol: mindjárt meg is lesem,hátha van videó tube-n.
Persze,ha tegnap lő egy gólt,akkor nem lenne egy rossz szavuk se a madridistáknak,mert olyankor az minden elhomályosít. De ha nem jön a gól,akkor jön a kritika.

Lyon szerintem lesimázzák, nem lepődnék meg ha oda-vissza vernék meg őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 10:10:31

Casillas-Salgado,Helguera,Pavón,R.Carlos-Figo,Makelele,Cambiasso,Zidane-Raúl,Ronaldo kb ez volt az utolsó összerakott Madrid. A középpálya nem teljesen így volt, lehet hogy Zidane volt beljebb és Solari a szélen, vagy nem is tudom már. De mikor Figo azért át kellett vinni a túloldalra, hogy Beckham beférjen, és Makelele ki legyen paterolva, akkor lett elszúrva az egész. 2 csatár+Becks, Zizou, Figo ezt egy csapat sem bírná el, főleg Roby Carlossal hátul, aki nincs is hátul. Pavón-Helguera meg nem a legnagyobb védők közül valók.
daffy
Madridista

2011.02.20. 10:06:03

LG írta:
daffy írta:casillas,dudek,pepe,ramos,lass,gago,higuain. perez pedig jól igazolna,viszont a mostani játékosok mourinho kívánságai. perezre jellemző igazolások pl: zizu,figo,ronaldo,beckham. ezzel szemben: dimaria,khedira,albiol... látszik,hogy edzői kívánság. miért rúgná ki perez mourinhot? szó nincs róla,sőt...
Jól igazol Perez? Az ő igazolásai vezettek oda, h 2004 óta nem voltatok 8-ban a BL-ban. Mert azért a galaktikus Madrid sikerei igencsak tiszavirág életűek voltak, de a negatív hatása még ma is érződik a RM-on. Perez visszatérésekor is hozta CR-t, Kakát, Benzemát, azaz 3 nagy nevet egy nyár alatt. Ezek közül CR, aki valóban erősítés volt, a másik kettő eddig abszolút pénzkidobás kategória.
a galaktikus bukás makelele eladása volt. zidane,figo,ronaldo megvételét nem nevezném épp hibának. beckham már az volt,főleg hogy ronaldinho helyett hozta. cr-t nem perez igazolta le! benzemába nem tudok belekötni,nem lehetett tudni előre. kaka-ban igazad van. egyébként fentebb rosszul fogalmaztam. nekem a szép játék a sikerek felett áll,így értettem a "jól"-t. meggyőződésem,hogy perez nem mourinho-s stílus játszására megfelelő embereket igazolt volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.20. 10:01:51

daffy írta:casillas,dudek,pepe,ramos,lass,gago,higuain. perez pedig jól igazolna,viszont a mostani játékosok mourinho kívánságai. perezre jellemző igazolások pl: zizu,figo,ronaldo,beckham. ezzel szemben: dimaria,khedira,albiol... látszik,hogy edzői kívánság. miért rúgná ki perez mourinhot? szó nincs róla,sőt...
Jól igazol Perez? Az ő igazolásai vezettek oda, h 2004 óta nem voltatok 8-ban a BL-ban. Mert azért a galaktikus Madrid sikerei igencsak tiszavirág életűek voltak, de a negatív hatása még ma is érződik a RM-on. Perez visszatérésekor is hozta CR-t, Kakát, Benzemát, azaz 3 nagy nevet egy nyár alatt. Ezek közül CR, aki valóban erősítés volt, a másik kettő eddig abszolút pénzkidobás kategória.
daffy
Madridista

2011.02.20. 10:01:15

Tocy írta:100% h José marad. Nála jobbat nem találnak, és ha magától nem megy el, akkor kirúgni nem fogják. Ha túllépnek a Lyonon, akkor már azért egyértelműen fejlődésként lehet elkönyvelni ezt az évet, + még van sanszuk kupát is nyerni. Az tényleg így van, hogy a Madrid kerete buta, velük szép játékot soha nem lehet játszatni, de Mounak nyilván nem is ez a célja. A csapatban kb 4 intelligens játékos van, Casillas, Xabi Alonso, Kaká, Özil. Ramos, Pepe, Arbeola, Marcelo, Khedira, Lass, Di Maria, és még CR sem sorolható ide, viszont ők tökéletesen szolgálják José céljait. Most a Madrid elindult a portugál útján, ebből nem lesz galaktikus foci, de trófeák lehetnek, de ha ezen az úton sem mennek végig, akkor egy jó időre le lehet írni a Real Madridot.
1. a realt sosem lehet leírni 2. se cé-t,sem canalest nem mondanám butának,a többivel egyetértek.
canalest lassan el lehetne kezdeni játszatni kaka kárára. 20 éves a csóri és a brazil szenvedését felül tudná múlni
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 09:58:43

100% h José marad. Nála jobbat nem találnak, és ha magától nem megy el, akkor kirúgni nem fogják. Ha túllépnek a Lyonon, akkor már azért egyértelműen fejlődésként lehet elkönyvelni ezt az évet, + még van sanszuk kupát is nyerni. Az tényleg így van, hogy a Madrid kerete buta, velük szép játékot soha nem lehet játszatni, de Mounak nyilván nem is ez a célja. A csapatban kb 4 intelligens játékos van, Casillas, Xabi Alonso, Kaká, Özil. Ramos, Pepe, Arbeola, Marcelo, Khedira, Lass, Di Maria, és még CR sem sorolható ide, viszont ők tökéletesen szolgálják José céljait. Most a Madrid elindult a portugál útján, ebből nem lesz galaktikus foci, de trófeák lehetnek, de ha ezen az úton sem mennek végig, akkor egy jó időre le lehet írni a Real Madridot.
daffy
Madridista

2011.02.20. 09:55:11

detabarca írta:
socio66 írta:...két év alatt kicserélődött szinte a keret...
Pont a tegnapi meccsen csíptem el egy mondatot miszerint a 2008-as csapatból már csak Ramos maradt. Ha ehhez hozzáadjuk azt az apróságot, hogy évenként edzőváltás is volt, akkor egyáltalán nem meglepő a Madrid szenvedése. Úgy látszik a 2000es évek eleji Madrid sikerei elvették a klub eszét, Perez pedig elfelejtette miért is ragadt rá a klubra a "galaktikus" jelző. Sajnos a mai fociban már nem elég a nagy neveket és/vagy nagy tehetségeket összevásárolni a piacról. Nyáron jöhet a fordulópont, ha Mou marad. Ha őt is sikerül elüldözni (jó úton haladnak), akkor lehet ki kéne találni vmit Perez nyugdíjazására. Bár ez se jó megoldás, mert a pénzére szükség van...
a 2008as csapatból maradt: casillas,dudek,pepe,ramos,lass,gago,higuain. perez pedig jól igazolna,viszont a mostani játékosok mourinho kívánságai. perezre jellemző igazolások pl: zizu,figo,ronaldo,beckham. ezzel szemben: dimaria,khedira,albiol... látszik,hogy edzői kívánság. miért rúgná ki perez mourinhot? szó nincs róla,sőt...
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.20. 09:49:58

socio66 írta:...két év alatt kicserélődött szinte a keret...
Pont a tegnapi meccsen csíptem el egy mondatot miszerint a 2008-as csapatból már csak Ramos maradt. Ha ehhez hozzáadjuk azt az apróságot, hogy évenként edzőváltás is volt, akkor egyáltalán nem meglepő a Madrid szenvedése. Úgy látszik a 2000es évek eleji Madrid sikerei elvették a klub eszét, Perez pedig elfelejtette miért is ragadt rá a klubra a "galaktikus" jelző. Sajnos a mai fociban már nem elég a nagy neveket és/vagy nagy tehetségeket összevásárolni a piacról. Nyáron jöhet a fordulópont, ha Mou marad. Ha őt is sikerül elüldözni (jó úton haladnak), akkor lehet ki kéne találni vmit Perez nyugdíjazására. Bár ez se jó megoldás, mert a pénzére szükség van...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.20. 09:29:23

daffy írta:
socio66 írta:talán túl sokat vársz el,fölösleges a mércét átugorhatatlan magasságba tenni. ronaldo és zidane korszakos zsenik voltak,a hozzájuk mérhető játékosok most vagy mozdíthatatlanok,vagy nálunk játszanak. :)
de szerintem ez a keret alkalmas lehet nagy dolgokra,főleg ha mourinho-t hagyják még pár évig dolgozni,neki azért nem szokása nem nyerő csapatot építeni.
meg nézd meg,hogy a tavalyi inter,vagy a pár évvel ezelőtti pool,milan hány helyen volt lyukas,ha a Te mércéddel nézzük,mégis bl-t nyertek.
pont ezt írtam az előbb is,ti alanyi jogon várjátok el a csodafocit és a legjobb játékosokat. ez teszi a madridot ellenszenvessé,az évről-évre való keretcserét meg szánalmassá.
a poolnak és a milannak,de még az inter is ide sorolható,csak becsúszott a bl,de azelőtt és azóta is esélytelenül indulnak. én nem bl győztes csapatot szeretnék nézni,de nem is lelketlen,ostoba brigádot. a real pedig igen is törekedjen a legjobb játékosok megvételére,miért ne tenné...nem értem,mi ezzel a baj. nyilván a legjobbakra van szükség. az is baj,hogy lyukas a csapat és be akarom foltozni? bocs,hogy a jobbra törekszem. továbbra is tartom és te is tudod,ez a csapat csak hatalmas szerencsével kupaképes,de a játék attól még okádék lesz
Az Interben igazad van, ők a tavalyi szezont leszámítva nem nagyon kerültek BL közelébe az utóbbi években, de a Milannal vagy a Poolal már egészen más a helyzet. Főleg előbbivel: A Milan talán a 21. század legeredményesebb csapata a BL-ban. 2 megnyert, volt egy elvesztett döntője is, játszottak elődöntőt 2006-ban ellenünk is, + pár negyedöntő is volt. Most a generáció váltás miatt esélytelenek, de korábban mindig oda lehetett az esélyesek közé sorolni.
A Poolnak a 2005-s győzelme meglepetés volt, és talán kicsúszott, de láthattuk, h utána is többször oda kerültek a tűz közelébe. Igaz, mind2 csapatra jellemző volt, h mindig igazából a BL-re hajtottak, és a bajnokságban nem voltak ez idő alatt komoly eredményeik.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.19. 20:26:28

Benzema góljával vezet a Real a Levante ellen.
daffy
Madridista

2011.02.16. 17:01:17

socio66 írta:talán túl sokat vársz el,fölösleges a mércét átugorhatatlan magasságba tenni. ronaldo és zidane korszakos zsenik voltak,a hozzájuk mérhető játékosok most vagy mozdíthatatlanok,vagy nálunk játszanak. :)
de szerintem ez a keret alkalmas lehet nagy dolgokra,főleg ha mourinho-t hagyják még pár évig dolgozni,neki azért nem szokása nem nyerő csapatot építeni.
meg nézd meg,hogy a tavalyi inter,vagy a pár évvel ezelőtti pool,milan hány helyen volt lyukas,ha a Te mércéddel nézzük,mégis bl-t nyertek.
pont ezt írtam az előbb is,ti alanyi jogon várjátok el a csodafocit és a legjobb játékosokat. ez teszi a madridot ellenszenvessé,az évről-évre való keretcserét meg szánalmassá.
a poolnak és a milannak,de még az inter is ide sorolható,csak becsúszott a bl,de azelőtt és azóta is esélytelenül indulnak. én nem bl győztes csapatot szeretnék nézni,de nem is lelketlen,ostoba brigádot. a real pedig igen is törekedjen a legjobb játékosok megvételére,miért ne tenné...nem értem,mi ezzel a baj. nyilván a legjobbakra van szükség. az is baj,hogy lyukas a csapat és be akarom foltozni? bocs,hogy a jobbra törekszem. továbbra is tartom és te is tudod,ez a csapat csak hatalmas szerencsével kupaképes,de a játék attól még okádék lesz
socio66

2011.02.16. 16:52:27

talán túl sokat vársz el,fölösleges a mércét átugorhatatlan magasságba tenni. ronaldo és zidane korszakos zsenik voltak,a hozzájuk mérhető játékosok most vagy mozdíthatatlanok,vagy nálunk játszanak. :)
daffy
Madridista

2011.02.16. 16:35:28

socio66 írta:
daffy írta:jó ötletnek tartom végre a minőségi játékosok igazolását,mert mindenki tehetséges aki jött,de azér na...
még mindig nem látod be hogy a mindenkori játékosaitoknak és edzőiteknek időre lenne szükségük. még nem is derült ki igazán,mire képes ez a társaság,de már jöjjön maicon,essien,fabregas,meg a többiek..
megkockáztatom,ennyi idő és ilyen nyomás alatt velük együtt sem lenne sokkal jobb a csapat.
két év alatt kicserélődött szinte a keret,olyan játékosok jöttek akikről álmodni sem mertetek volna és akkor mondasz egy ilyet hogy végre minőségi játékosok kellenének. miközben az újak miatt távozni kényszerűlők klasszis formát futnak.(ugye a labdát nálatok átvenni sem tudó sneijder,meg a 60 perces van der vaart és még sorolhatnám)
és nem elég ennyi példa,évről évre elkövetitek ugyanazokat a hibákat,mert a vezetőség agyában el van kattanva valami és azt hiszik hogy azért mert anno a klub összevissza nyerte magát,ez mindig így lesz és alanyi jogon jár. ha pedig nem,akkor mehet mindenki a fenébe.
de hát nekünk ez csak jó,csak amennyiszer már igazolta az élet hogy rossz úton jártok,érhetetlen hogy sem a vezetőség sem ti,szurkolók nem láttok tisztán.
nézd: amíg a játékosok csak lábbal fociznak,addig semmi nem lesz madridban. a keretnek összesen nincs fele annyi esze a focihoz,mint zidane-nak,rc-nek vagy ronaldonak volt. és ez a baj. ők mindig egy gondolattal az ellenfél előtt jártak,ezt a mostani csapatból kitől várod el? khedirától,lasstól,ramostól,pepétől,higuaintól,dimariától? mindegyik buta. tehetséges,de nem túl eszes játékos. özilben benne van a lehetőség,hogy legyen valaki,de egyelőre ő is csak tehetség. canales... nagyon sok van benne,de nem játszik,miért nem? már 20 éves,nem ifista,bőven játszhatna. meggyőződésem,hogy mourinho igazolásai voltak a robotok,de velük nem indulunk minden évben eséllyel a címekért. perezre nem ezek az igazolások a jellemzőek,ezt mindenki tudja. ha mourinho khedirákat igazol,annak akkor sem lesz jó vége,ha összeszoknak,mert a barca,sevilla,villarreal játékban agyonver minket. az egyetlen szerencsénk,hogy a spanyol csapatok egyénileg nem erősek és mi az egyéni villanásokkal meccseket tudunk nyerni. node lassan itt a bl,majd jöhet a neheze és bizonyíthatnak a gépek,hogy spanyol focit tudnak tolni(de nem tudnak,így nem bizonyítanak).
egyébként nem értem,hogy miért nem látod,hogy 2 helyen lyukas a csapat...ez nem tud összeérni,mert nincs kész
socio66

2011.02.16. 16:16:42

daffy írta:jó ötletnek tartom végre a minőségi játékosok igazolását,mert mindenki tehetséges aki jött,de azér na...
még mindig nem látod be hogy a mindenkori játékosaitoknak és edzőiteknek időre lenne szükségük. még nem is derült ki igazán,mire képes ez a társaság,de már jöjjön maicon,essien,fabregas,meg a többiek..
megkockáztatom,ennyi idő és ilyen nyomás alatt velük együtt sem lenne sokkal jobb a csapat.
két év alatt kicserélődött szinte a keret,olyan játékosok jöttek akikről álmodni sem mertetek volna és akkor mondasz egy ilyet hogy végre minőségi játékosok kellenének. miközben az újak miatt távozni kényszerűlők klasszis formát futnak.(ugye a labdát nálatok átvenni sem tudó sneijder,meg a 60 perces van der vaart és még sorolhatnám)
és nem elég ennyi példa,évről évre elkövetitek ugyanazokat a hibákat,mert a vezetőség agyában el van kattanva valami és azt hiszik hogy azért mert anno a klub összevissza nyerte magát,ez mindig így lesz és alanyi jogon jár. ha pedig nem,akkor mehet mindenki a fenébe.
de hát nekünk ez csak jó,csak amennyiszer már igazolta az élet hogy rossz úton jártok,érhetetlen hogy sem a vezetőség sem ti,szurkolók nem láttok tisztán.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.02.16. 16:03:47

daffy írta:pepe hosszabbított. végül a klub engedett a követeléseknek. 1.8 millióról 3.8ra emelték a fizetését és 2015ig szól a szerződés. mivel david luiz a chelseabe ment,kötelező volt hosszabbítani. már csak egy szélső hátvéd kell nyáron,de az muszáj.
egyes pletykák szerint perez is arab befektetőkkel "erősítene",hogy jusson 40milla bale-re és 70körül fabregasra. nem tudom mennyi igaz belőle,de abszolút el tudom képzelni. ez már inkább perez igazolásaira emlékeztetne,mert az eddigiek mourinhora jellemzőek. jó ötletnek tartom végre a minőségi játékosok igazolását,mert mindenki tehetséges aki jött,de azér na...
1.8ról 3.8ra???????? :shock: :shock:

Nem hiszem, h fiú megérdemli ezt a horribilis fizut, de ők tudják.
Kép
Válasz küldése