Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most megfogtál.De én még mindig várom azt a top10-es támadó középpályás listát, ahol mindenki klasszis, és Isco az ötödik!![]()
Cesc-feeling.A kérdés az itt szerintem, hogy aki 26 évesen eddig még soha nem volt egy teljes szezonon át formában, az klasszis-e vagy sem. A tehetsége nem kérdés szerintem senkinek, amikor épp olyan időszaka van, akkor zseniális amikre képes. Csak eddig még ezt nem tudta huzamosabb ideig fenntartani sose.
Hát Lopetegui alatt a válogatottnál ő vitte a csapatot, gondoljunk az argentinok elleni triplájára, és arra az időszakra. A Realban meg szintén voltak olyan időszakok a 16/17-es és 17/18-as szezonban.Stalkyard írta:Isco a hátára vette az említett ket csapatot valaha is? En nem emlekszem ilyenre, azert kérdezem.
Én úgy gondolom Iscoban benne volt, hogy klasszis lehessen, legalábbis Silva szintjét bőven átugorhatta volna, de valamiért nem sikerült magából kihozni.MatyiG írta:Ja, szerintem sem klasszis egyelőre, de az lehet még belőle, ha folyamatosan fejlődik. Csak a kollégától kérdeztem, hogy szerinte az e, ha Isco a hozzáállása miatt nem az.
Nyilván a klasszis nincs külön definiálva, de nálad nincs magasra helyezve a léc ha Dembele is azMatyiG írta:Engem a játéka érdekel, nem az, hogy viselkedik. Vagy akkor Dembélé sem az?Tivadar6 írta:Érdemes elolvasni, hogy miért nem volt a keretben. Pont így viselkedik egy klasszis, oh wait....
Szerintem, nem. Dembelé sem az, mégMatyiG írta:Engem a játéka érdekel, nem az, hogy viselkedik. Vagy akkor Dembélé sem az?Tivadar6 írta:Érdemes elolvasni, hogy miért nem volt a keretben. Pont így viselkedik egy klasszis, oh wait....
Engem a játéka érdekel, nem az, hogy viselkedik. Vagy akkor Dembélé sem az?Tivadar6 írta:Érdemes elolvasni, hogy miért nem volt a keretben. Pont így viselkedik egy klasszis, oh wait....
Ki a maradék 5 klasszis támadó középpályás?MatyiG írta:Lucas és Gomes egy lapon említve Iscóval? Kemény.
Aki top10 a posztján, erősen klasszis játékosnak számít szvsz. Iscónál jobb támadó középpályás jelenleg (utóbbi 1-2 év) De Bruyne, Coutinho, Eriksen, Silva, más nem jut eszembe.attól függ hol húzzuk meg a klasszis fogalmát.
Egyezek, nálam sem lehet egy mondatban említeni Iscot és a klasszis szót.csababarca írta:
attól függ hol húzzuk meg a klasszis fogalmát.
5éve van a realban, és nem tudott alapemberré, nélkülözhetetlen elemmé válni, pedig megfordult pár edző ott, és mindenki talált jobb opciót.
klasszis megoldásokra képes az igaz, de rengeteg fizikai,technikai hiányossága van.
Aki top10 a posztján, erősen klasszis játékosnak számít szvsz. Iscónál jobb támadó középpályás jelenleg (utóbbi 1-2 év) De Bruyne, Coutinho, Eriksen, Silva, más nem jut eszembe.attól függ hol húzzuk meg a klasszis fogalmát.
attól függ hol húzzuk meg a klasszis fogalmát.MatyiG írta: Nehogy azt mondd már, hogy Isco nem klasszis játékos.![]()
Nehogy azt mondd már, hogy Isco nem klasszis játékos.Tivadar6 írta:Akkora szenzáció, hogy Isco nincs a keretben, mintha valami klasszis lenne...
Valaki elmondaná, hogy az a gyerek miért van ennyire tolva?