Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebbe is bele akartam ásni magam, amikor megláttam C. statját, de az fcbarcelona.cat nem rendelkezik adattal, afelől, hogy Leo hányszor próbálkozott...Fecooo írta:kurdt, Messi hány százalékos lehet? rúgott asszem 1 gólt ebben a szezonban, és lőtt vagy 3x szabadot? vhogy így tudom...
Kicsit késő van, és ennyi elk*rt Ronaldo és Benzema ziccer végig szenvedése után a szövegértelmezés nem megy annyirakurdt írta:Kiemeltem a lényeget, de parafrálom is: a jelenlegi Realról beszéltem.
Április tényleg sokminden történhet, ráadásul szerintem a bajnokság sincs lefutva.
Iszonyatosan adekvát nemrégi Pep-idézet: "Senki sem bajnok januárban"
(((esetleg Norvégián, de az is inkább címvédő)))
Kiemeltem a lényeget, de parafrálom is: a jelenlegi Realról beszéltem.haszi írta:És mi még nem javulhatunk áprilisig? Ugyan már, az egy dolog, hogy a bajnokság lefutott, de szvsz. a az áprilisi Clasicokig még sok minden történhet. Az pedig mellékes, hogy 2-0-ás győzelem ide vagy oda, nagyon sz@r formában vagyunk, főleg C.R. és Benzema (vele nem a mezőnyben mutatott játékával van a baj, abban jó, hanem a kapu előtt impotens, nem kicsit, nagyon)... Én az elkövetkezendő meccseken inkább szavaznék bizalmat Adebayornak és Kakánakkurdt írta:Szvsz egy gyengébb napot kifogó Barça is esélyesként áll ki ez ellen a Real ellen
És mi még nem javulhatunk áprilisig? Ugyan már, az egy dolog, hogy a bajnokság lefutott, de szvsz. az áprilisi Clasicokig még sok minden történhet. Az pedig mellékes, hogy 2-0-ás győzelem ide vagy oda, nagyon sz@r formában vagyunk, főleg C.R. és Benzema (vele nem a mezőnyben mutatott játékával van a baj, abban jó, hanem a kapu előtt impotens, nem kicsit, nagyon)... Én az elkövetkezendő meccseken inkább szavaznék bizalmat Adebayornak és Kakánakkurdt írta:Szvsz egy gyengébb napot kifogó Barça is esélyesként áll ki ez ellen a Real ellen
Értem...Capon írta:Á, ha nem tudnám, hogy mindkét csapat rossz formában van azt mondanám, hogy egyiket sem érdekli a kupadöntő. nagyon gyenguci meccs két rossz csapattal.
Á, ha nem tudnám, hogy mindkét csapat rossz formában van azt mondanám, hogy egyiket sem érdekli a kupadöntő. nagyon gyenguci meccs két rossz csapattal.Ilúvatar írta: Hát eltudom képzelni, hogy folyik ott a kaszálás a döntőbejutásért...
Ne igyatok előre a medve bőrére. Április 20.-a még nagyon messze van.vd17 írta:Hát lehet,hogy a Madrid a döntőben van...de ott ez a forma is csak arra lesz elég,hogy Mourinho-ra ismét rá lehessen sütni a Special Five-ot!Őrületesen nagy nulla pillanatnyilag a játék.
ramos pajtásnak jöhetett volna a párjaferninho írta:elég csúnyán felrúgta Adebayort...Ilúvatar írta:most nézem a livesorce -n, Sánchez -et kiállították
elég csúnyán felrúgta Adebayort...Ilúvatar írta:most nézem a livesorce -n, Sánchez -et kiállították
Akkor 34234234. vagy 23423231222. köszönömIlúvatar írta:ez már vagy a 34234234. kérdés vagy 23423231222. kérdés... a válasz: ÁPRILIS 20.Hunter91 írta:Akkor jön a Real!
Mikor lesz a döntő?