Ha a Mu 19-0ra verni a Bournemouth-ot akkor ők indulhatnak a BL-ben.geridoss írta:Nem tudom mi számít a PL-ben, ha a MU nyer a Bournemouth ellen, pontszámban beéri a Cityt. Ilyenkor GK dönt vagy egymás elleni? Melyik indulhat a BL-ben?

Ha a Mu 19-0ra verni a Bournemouth-ot akkor ők indulhatnak a BL-ben.geridoss írta:Nem tudom mi számít a PL-ben, ha a MU nyer a Bournemouth ellen, pontszámban beéri a Cityt. Ilyenkor GK dönt vagy egymás elleni? Melyik indulhat a BL-ben?
Igen, 20 gólpont volt a fogadás, s lett belőle 7 gól és két gólpassz. Mondjuk előre tudtam, hogy a tolószékes Kobet fogom megkapni, így nem ért újdonságként.S.Agüero írta:Nem lett meg a 20 gólpont, vagy mi is volt a fogadás?Bob_Marley írta:Köszi Pedro.
De ez a legjobb bajnokság, mert izgalmasNero. írta:Ez a Premier LeagueTromort77 írta:Ezek a mai eredmények.![]()
Hihetetlen milyen bohóckodás megy.
Ez a Premier LeagueTromort77 írta:Ezek a mai eredmények.![]()
Ebben közel sem lennék biztos, egyelőre ez az 1 darab kiemelkedő szezonjuk volt, pedig nem olyan fiatal egyik sem. Simán benne van az is, hogy belőlük is egy szezonos játékos lesz. Hányan süllyedtek már egy jó év után a középszerűségbe.Amúgy legalább három játékosuk van akik szerintem meghatározó lesz az európai fociban.Mahrez és Kanté mindenképp.
Pont ez a csoda!Az hogy amikor ilyen szinten elment a pénz irányába a foci egy lesajnált edző semmire se való játékosokkal képes volt a nagy PL és az über milliardos csapatok fölé nőni.Nem volt szép játék se jó mégis folyamatosan fent tudták tartani a formájuk és amikor már látszott hogy nyerhetnek is egyben maradtak.Ez kb. olyan mintha a Lugo negnyerné a másod osztályt aztán két évvel később a La Ligát.És az hogy a nagy csapatok gyengelkedtek is nonszensz.A City az MU a Chelsea konkrétan úgy állt a bajnoksághoz hogy a nevük meg az anyagi hátterük alapján alanyi jogon jár.Elvben nem is hülye edzőkkel.Az Arsenal csak hozta amit szokott (tud).Egyedül a Tottenham próbált felnőni a feladathoz a nagy csapatok közül.Erre pedig jött egy középcsapatnak sem igazán nevezhető alakulat és győzött.Ez a foci és az akarás diadala nem a pénzé és korszakos zseni játékosok hadseregéjé.Leon írta:Nagy szó hogy egy középcsapat megnyerte a PL-t de én a legkevésbé sem szurkoltam nekik és nem is vagyok elájulva tőlük. Az összes nagy csapat a nevéhez méltatlanul végigbugdácsolta a szezont...
Mivel nyáron úgyis széptlopják a Leicestert,aranyáron megveszik tőlük az egyszezonos csodagyerekeket, a csapat jövő ilyenkorra megint a tabella alsó végén találja magát!