Premier League / The FA Cup
- visca el barca
- Presidente del Barça
de még csak pletykaszinten sem látok sehol ilyet...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Tegnap még 90% volt hogy a Juvéba megy.visca el barca írta:ez honnan van? se az arsenal, se a napoli hivatolos oldalán nincs semmi, se twitteren, seholAlfa írta:Hivatalos
HiguainArsenal 50milla+Giroud
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez honnan van? se az arsenal, se a napoli hivatolos oldalán nincs semmi, se twitteren, seholAlfa írta:Hivatalos

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Alfa írta:Hivatalos

Erről Wenger tud?

Ekkora összeget nem szokott elszórni az Arsenal. (Ha jól tudom messze Özil volt eddig a legdrágább - 50 misi) Amúgy ez ojró?
Hivatalos
Higuain
Arsenal 50milla+Giroud
Higuain

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
jól jártak vele, conténak pont ilyen ember kell aki megy mint a hülye egész meccsenAlfa írta:Kanté hivatalosan is a Chelsea-é. A hírek szerint 32 milláért váltott klubot.

Lévén, hogy ahol lakom itt nincs is lehetőség a Digit bekötni, UPC van masszívan, kicsit jobb 100+ centin nézni a meccseket, mint gagyi streameket keresgetni. (Már csak a MotoGP-t kéne vmi épkézláb csatornára rakni). 

- visca el barca
- Presidente del Barça
sport csatornájuk az nincs, majd megy az izaura tv-n addig 

Na király...vicc. Én pont, hogy egyedül a Digi-t szerettem nézni, mind a meccseket, mind az összefoglalóikat, szvsz jó arcokat válogattak össze, nagyrésztNero. írta:Na a Digi a BL után az angol bajnokságot is bukta, helyette a TV2 adja jövőre. Mondjuk nem voltam elájulva a Sallói féle brigádtól de még mindig ezerszer inkább ők mint vajnáék szennycsatornája.

-
- aka Game90
Kezd bedőlni a Leicester.
Chelsea have agreed a £32m fee with Leicester City for N'Golo Kanté. (Source: Sky Sports)
Riyad Mahrez has decided to leave Leicester City and join a major European club. [France Football]
Vardy fejét megnézném most...
Chelsea have agreed a £32m fee with Leicester City for N'Golo Kanté. (Source: Sky Sports)
Riyad Mahrez has decided to leave Leicester City and join a major European club. [France Football]
Vardy fejét megnézném most...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Na a Digi a BL után az angol bajnokságot is bukta, helyette a TV2 adja jövőre. Mondjuk nem voltam elájulva a Sallói féle brigádtól de még mindig ezerszer inkább ők mint vajnáék szennycsatornája.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igen-igen, egyelőre "lefoglalózták", félre értelmeztem, bocs.Tromort77 írta:Olvasd el újra, megtévesztő.Bob_Marley írta:Akkor ezzel Bravo kilőve.Rulli egy nagyon jó kis kapus, jól jártak vele.
![]()
Konkrétan megvették, majd kicsit többért visszaadták, hogy később legyen rá opciójuk.

Olvasd el újra, megtévesztő.Bob_Marley írta:Akkor ezzel Bravo kilőve.Rulli egy nagyon jó kis kapus, jól jártak vele.

Konkrétan megvették, majd kicsit többért visszaadták, hogy később legyen rá opciójuk.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akkor ezzel Bravo kilőve.
Rulli egy nagyon jó kis kapus, jól jártak vele.

Man City set to sign Geronimo Rulli for £7.5m, will then sell him to Real Sociedad for £5.8m with a buy back clause of £13.3m...
Szóval fizettek két millát, hogy később lehessen rá opciójuk. Új szintre emelkedett a foci.

Szóval fizettek két millát, hogy később lehessen rá opciójuk. Új szintre emelkedett a foci.
-
- aka Game90
Higuain?
Arsenal manager Arsène Wenger will meet Napoli president Aurelio De Laurentiis in London on Thursday. (Source: @RaiSport)
Egy megbízható twitter-es:
Told that we're actively working on a striker & a defender. Appreciate it's vague but no name for the #cf. Activity at least. #afc
Separately, I have heard of concrete interest in Griezmann but after his Euros, who wouldn't be interested? Would cost at least £50m. #afc
Per Mertesacker set to be named club captain. #afc
Arsenal manager Arsène Wenger will meet Napoli president Aurelio De Laurentiis in London on Thursday. (Source: @RaiSport)
Egy megbízható twitter-es:
Told that we're actively working on a striker & a defender. Appreciate it's vague but no name for the #cf. Activity at least. #afc
Separately, I have heard of concrete interest in Griezmann but after his Euros, who wouldn't be interested? Would cost at least £50m. #afc
Per Mertesacker set to be named club captain. #afc
- visca el barca
- Presidente del Barça
tavaly végig egy csatárral játszottak 4231-ben, nem?palesz77 írta:2 csatarral toljak, maradni fog a kezdobe szogleteket rugni szerintem..

- visca el barca
- Presidente del Barça
herrikénnel mi lesz így?PCsabi írta:Tottenham complete the signing of Vincent Janssen for a fee of around £18m. (Source: @SpursOfficial)

-
- aka Game90
Az első szerintem hatalmas hülyeség, szóval inkább a második, én is arra gondolok.Tromort77 írta:Két opciót tudok elképzelni, az egyik, hogy félti az állását, hogy egy napon Henry fogja kitúrni, a másik pedig, hogy megharagudott Henry-ra aki nyíltan kritizálta Wengert pár döntése miatt. Lásd csatárkérdés és hasonlók.
Tottenham complete the signing of Vincent Janssen for a fee of around £18m. (Source: @SpursOfficial)
Middlesbrough in talks with Valencia over loan deal for striker Alvaro Negredo. [Sky Sources]
Elég béna húzás Wengertől. Két opciót tudok elképzelni, az egyik, hogy félti az állását, hogy egy napon Henry fogja kitúrni, a másik pedig, hogy megharagudott Henry-ra aki nyíltan kritizálta Wengert pár döntése miatt. Lásd csatárkérdés és hasonlók.albicelesteX írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... an-2512895
Nem tudom meddig pátyolgatják még Londonban Wengert.Azért évek óta nem tud felmutatni semmit.Nem azt mondom, hogy egy Mourinho kaliberű edzőt kinevezhetnének, de szerintem sok jobb,nevesebb,fiatal feltörekvő edző szívesen vállalná az Arsenal padját.Nekem nagyon szimpatikus csávó volt Wenger, de az elmúlt években nagyon ellenszenves lett.Remélem elzavarják a következő szezon után, mondom ezt úgy, hogy abszolút nem vagyok se Arsenal sepremier League párti.
U csapat másodedzőjeként ne mondja senki, hogy annyi munkája lenne, hogy nem férhetne össze a kettő.
- albicelesteX
- A Vadász
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... an-2512895" target="_blank
Nem tudom meddig pátyolgatják még Londonban Wengert.Azért évek óta nem tud felmutatni semmit.Nem azt mondom, hogy egy Mourinho kaliberű edzőt kinevezhetnének, de szerintem sok jobb,nevesebb,fiatal feltörekvő edző szívesen vállalná az Arsenal padját.Nekem nagyon szimpatikus csávó volt Wenger, de az elmúlt években nagyon ellenszenves lett.Remélem elzavarják a következő szezon után, mondom ezt úgy, hogy abszolút nem vagyok se Arsenal sepremier League párti.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pogba passzolna mindenhova, Matuidi nyilván kevésbé tud előre játszani, de megmutatta már hogy tud. Most mindketten hátrébb játszottak, főleg Pogba, de pont emiatt hogy milyen teljesítményt tudott ott lerakni bizton állíthatom bárhova beférne. Annyit nem ér ez evidens, amennyit kérnek tőle, de pont hogy ezen az EB-n nálam szintet lépett, mert 23 éves korára iszonyat érett játékot mutatott be. És főleg hogy meglehet nézni pár éve miket tolt, ahhoz képest semmi sallang, szerelések, védekezés, mezőnymunka. Tegnap is 5 szerelés két labdaszerzés, két tisztázás 93% passzolás. Ezt elég nehéz überelni. Egy EB döntőn, 23 évesen.LG írta:Az EB topicban már írtam, ezek a kp-k tökéletesen passzolnának Mourinho focijába és a PL-be, sokkal inkább, mint egy Realba, Barcába.Bob_Marley írta:Ha Mourinho odaviszi, akkor víííígheNagyon jól beerősítene, Matuidi-Pogba remekül hangozna és Pogba fizikai képességei a PL-ben is megmutatkoznának. És marketing szempontból is micsoda húzás lenne, I'm comin home.....

Az EB topicban már írtam, ezek a kp-k tökéletesen passzolnának Mourinho focijába és a PL-be, sokkal inkább, mint egy Realba, Barcába.Bob_Marley írta:Ha Mourinho odaviszi, akkor víííígheNagyon jól beerősítene, Matuidi-Pogba remekül hangozna és Pogba fizikai képességei a PL-ben is megmutatkoznának. És marketing szempontból is micsoda húzás lenne, I'm comin home.....