Hogy klasszikust idézzek, akkor volt ott utoljára foci mikor mi ott jártunk.daffy írta:visszavonult nem volt ott sok foci sajnos.

Hogy klasszikust idézzek, akkor volt ott utoljára foci mikor mi ott jártunk.daffy írta:visszavonult nem volt ott sok foci sajnos.
amióta zizu visszavonult nem volt ott sok foci sajnos.Andris írta:a madridtól egyszerűen focit várna az ember, még ha nem is nagy betűkkel, mint a Barcától.
Ez meg ma nem jött össze nekik. Ennyi az egész
Nem gondolnám, h bárki is gálát várt volna - legfeljebb némi játékot azért...ferninho írta: 2.rész
egyedül ti vártatok itt gálát senki más... egy sérültekkel és eltiltásokkal teli Real játszott egy a Real ellen mindig tökéletesen és agresszívan védekezö Sevilla ellen...
és ti ebböl a meccsböl kiindulván már írjátok, hogy a lyon simán kiejt minket, Jos? munkája nem ér semmit és a többi hülye szövege...
1.rész: biztos nem olvastad a véleményem Ramos ügy kapcsán, de ok....kilibarca írta:
Annyira tudom mint te...Másrészt fáj az igazság vagy miért ugrottál erre egyből?! Ramos semmi büntetést nem kapott ezek szerint a madrid mindent megtehet.Nem akarok odaszúrni elég lehet a bajod ,hogy ilyen meccseket kell nézned.
![]()
![]()
Lehet szidni a bírót a Sevillát mindenkit... Ha madridistáknak ez jó. A profi foci szégyene Mourinho és ezért is örülök hogy madridban tevékenykedik.Látszik a fejlődés... Remélem az igazság fog győzni.
a véleményem lentebb olvasható,tartom!Andris írta:De én azért kérdezlek titeket, mert arra vagyok kiváncsi hogy ti mit gondoltok. a 80 éves madridista pártoló tag pont nem izgat most, vele ritkán beszélek.
Annyira tudom mint te...ferninho írta:azt se tudod mi történt, de azért osztod itt az észt...kilibarca írta: Ramos után szabadon... mindent megtehetnek...
ôssze vitatkoztak a kispadnál ilyen szakmai stábhoz tartozó emberek és véletlenül (szóval nem a fellökés volt a szándéka )fellökték azt a bácsit ... ennyi..... de azért szúrjunk még oda
mit nevezel a klubhoz méltónak? az edzői stábot,az orvosi kart,a középszerű játékosokat,a remek játékvezetést,stb(ezt kivetíthetjük a modern fociban a világ majd minden csapatára)? 21éves vagyok,halvány fogalmam sincs,hogy mi méltó egy 100+ éves klubhoz. feltételezem,hogy nem ez. én a casillas,salgado,hierro,helguera,rc,makelele,solari,zizu,figo,raúl,morientes csapatba szerettem bele. a jelen csapat bármely játékosát elcserélném az akkori keret hasonló posztot betöltő játékosára. hogy ők illenek-e a csapat nevéhez? nem tudom. hozzám közelebb állnak és én az olyan játékosokkal jellemezném a real madridot,nem khedirával,meg özillel...(mourinho-v.d.b.Andris írta:A kérdéses eset szerintem is véletlen történt. A bácsit nem akarta ellökni senki.
Viszont az egész balhé nyilván nem véletlenül megint José mester és a díszpintyei körül alakult ki.
Megint komolyan kérdezem a madridistákat, ti tényleg a klubotokhoz méltó edzőnek tartjátok José Mourinhot ? Nem a viselkedés szempontjából, nem a tudása szempontjából, összességében.
Szép és jó, hogy nem akarta, de ha utána mondjuk egyből felsegíti és elnézést kér, akkor van elnézés.ferninho írta:azt se tudod mi történt, de azért osztod itt az észt...
ôssze vitatkoztak a kispadnál ilyen szakmai stábhoz tartozó emberek és véletlenül (szóval nem a fellökés volt a szándéka )fellökték azt a bácsit ... ennyi..... de azért szúrjunk még oda
A tisztességet már eljátszotta a Madrid, de csoda még lehet sajnos.higany írta: (.... )Ehhez szvsz kell min 1 ev. Addig a cel a tisztes helytallas, vagy valami csoda folytan begyujtott kupa.
Azért ez nem áll távol a madridi mészárszék elitjétől.Andris írta:és gusztustalan sportszerűtlenségeket módszeresen alkalmazni.
azt se tudod mi történt, de azért osztod itt az észt...kilibarca írta: Ramos után szabadon... mindent megtehetnek...
http://www.youtube.com/watch?v=293R7bYSXlECali írta:Erre válaszolna valaki? Nagyon érdekelne...Cali írta:Néztem a Google világát, mert az valahogy jobban érdekelt mint a Real meccs, de ahogy vége lett átkapcsoltam. Félidő volt és épp egy olyan esemény végét láttam, hogy egy öreg bácsit fellökött vmi realos edző/tréner..
Mi történt ott?
Nem akarnám letörni az optimizmusod, de szerintem teljesen megalapozatlan bizakodás ez.higany írta:
Aki azt varta Josetol, h egy fel ev alatt felepit egy olyan madridot amelyik veri az evek oda ugyanazzal a tengellyes jatszo barcelonat, az el van tevedve.
Nem lehet megvaltani a vilagot par honap alatt.
Igenis latszik valtozas az elmult evek madridjaival szemben. Ha osszeszokik a csapat es vegre megkapjuk azt a Kakat aki mindig is hianyzott a csapatbol akkor talan melto ellenfelek leszunk a barcanak, addig nem.
Ehhez szvsz kell min 1 ev. Addig a cel a tisztes helytallas, vagy valami csoda folytan begyujtott kupa.
Ramos után szabadon... mindent megtehetnek...Cali írta:Erre válaszolna valaki? Nagyon érdekelne...Cali írta:Néztem a Google világát, mert az valahogy jobban érdekelt mint a Real meccs, de ahogy vége lett átkapcsoltam. Félidő volt és épp egy olyan esemény végét láttam, hogy egy öreg bácsit fellökött vmi realos edző/tréner..
Mi történt ott?
Aki azt varta Josetol, h egy fel ev alatt felepit egy olyan madridot amelyik veri az evek oda ugyanazzal a tengellyes jatszo barcelonat, az el van tevedve.Higany, szerintem nem a színvonallal van itt a probléma, bár ilyenkor az amúgy jogos felháborodásunkat biztos nemjó olvasni. De általánosságban egyszerűen azért nem írnak, írtok, mert aki azonosulni tudott joséval és a madriddal, az most óriási pofáraesésen megy keresztül. Akik hónapokig mondogatták, hogy majd mekkorát esek a magas lovamról, azok most mit tudnának mondani? erről van szó egyszerűen, nem pedig másról.
Erre válaszolna valaki? Nagyon érdekelne...Cali írta:Néztem a Google világát, mert az valahogy jobban érdekelt mint a Real meccs, de ahogy vége lett átkapcsoltam. Félidő volt és épp egy olyan esemény végét láttam, hogy egy öreg bácsit fellökött vmi realos edző/tréner..
Mi történt ott?
Most akkor mivan?haszi írta:Ez a meccs egy trágya volt a bírói tevékenységek még trágyábbak a Sevilla gusztustalan focit játszott szokásához híven, ennyi.Andris írta:
kérdezném, hogy mi a véleményük a csapatukról és az edzőjükről?
Hozzatennem, h ugy nem volt nehez dolguk, ha a mi helyzeteinket les cimen megallitottak. Ilyenbol akadt 2-3 ami siman gollal vegzodott volna.Andris írta:A Sevilla sokkal több nagy helyzetet alakított ki, mint ti.