vkivel telefonos kapcsolatban van a spori és szóltak neki, hogy sok lesz már...

Ennek semmi köze a szerencséhez, ennek a parasztnak köszönhető, mert elfújja az egész meccset.Victor_Valdes írta:A szerencse es a nagyok sem akarjak a leicester bajnoki cimet, kar a buntetoert..
Az ilyenek miatt lesz jó a videóbíró.csababarca írta:Jött is a kamutizi a westhamnek, valakinek nem tetszik a kékek menetelése..
Azt nem értem, hogy ha eddig engedték őket idáig eljutni, akkor most miért kell a végén belenyúlni?!
remélem én is,hogy kibekkelik...undorító volt amit a bíró csinált.TripleH írta:Remélem, hogy a góljával be is húzzákcsababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()
Ekkora hibát csinálni, még jó hogy itt azt fejtegettétek,hogy tolják a "lesztert"....
Ha ezt behúzzák innen már tuti megvan nekik. 34. forduló már, és elléphetnek 10 pontra, még ha pillanatnyilag is. Sanszosabb az ő bajnoki címük, mint a miénk.csababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()
Ekkora hibát csinálni, még jó hogy itt azt fejtegettétek,hogy tolják a "lesztert"....
Remélem, hogy a góljával be is húzzákcsababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()
Érdekes, hogy a Liveroolból főleg Coutinhot szokták emlegetni, de engem Firmino jobban meggyőzött.Tromort77 írta:Pool-nak van ám kezdője:
Allen J. Firmino R. Ibe J. Lucas Leiva (C) Ojo S. Randall C. Smith B. Stewart K. Sturridge D. Toure K. Ward D. (K)
Ez ám a tisztességes rotálás, kíváncsi leszek.
Chelsea mez nem stimmel egyedül, őket Bobon kívül szerintem mindenki utálja..PCsabi írta:Ez mennyire igaz most a topikra...![]()
![]()
Evertonnak nincs jó szezonja, Barkley vezérük de nem annyira, hogy mérvadó legyen.Bob_Marley írta:KP lenne a problémás, mert Delle Allinak és Barkleynak is remek szezonja van, ahogy Özil már volt említve.
Tényleg vannak benne érdekességek, főleg mint írtam sok a Spurs játékos.De itt egy elemzés erről:
http://www.90min.com/posts/3108330-grae ... _aid=35507
Látom végre te is belátod..Tromort77 írta:De de de a PL egy vicc bajnokság és nem ér semmit, tele van buta játékosokkal, ott könnyű.
Ezt az érvet amúgy én komolyan nem értem. Nem tudom hány éve szidva van itt a Pl folyamatosan, én se szeretem, mert az én szememnek színvonaltalanok a rangadók általában, de ez a mostani csak egy "mondvacsinált érv" amellett, hogy beléjük lehessen rúgni ismét szerintem - nem csak neked szól, csak te írtad így most épp le. Hosszú éveken át hozzá se tudott szagolni a top4-hez egyik kiscsapat se, most idén van egy ilyen extrém év, hogy szétesett fejben több nagy csapat is, ki ezért, ki azért, de ettől miért vicc a Pl? A MU "építekzése", az vicc, a Chelsea év elején amit művelt, az vicc, de a bajnokság az ő gyökérkedésüktől miért gázabb színvonalú, mint eddig? Ha jövőre jön Pep és összekapja a Cityt, Klopp jól építkezik, Mou összekapja a MU-t, Wenger meg továbbra is knows, aztán ismét papírforma szerint alakul a top4, de a többi csapat full ezt a színvonalat hozza, akkor már jó lesz Pl?TripleH írta:Most komolyan ha a Barca-Real-Atma kombó 4-5-8. helyen lenne, és ilyen Eibar és társai vezetnék a bajnokságot, nem éreznéd úgy, hogy ez egy vicc? Pláne ha a beleölt pénz mennyiségét figyelembe veszed.
Mennyien éltetik mostanában a francia bajnokságot, hát én még szervezett védekezést ott nem láttam. Gólok nagyrésze egyszerű kontra ahol az ellenfél fél csapata fentragad. Olasz meg olyan statikus, hogy 35+os csatárok símán 10 felett termelnek éveken át. Fogadjuk már el, hogy más stílusok léteznek. Spanyolban meg sok olyan játékos van aki lehet, hogy technikailag képzett de fizikálisan a PL-ben labdába se érne mert 30 perc futás után meghal. Egyszerűen más stílus, más elvárások. A pizzát akarjuk összehasonlítani a hamburgerrel. Ezt mindenki aláírja, hogy most nemzetközi szinten gyengék de a foci mindig is korszakokról szólt. Már leírtam 300xszor, de az, meg,hogy mennyi pénzek mozognak a kutyát nem érdekli angliában mert megtehetik. Mert annyi a bevétel, mert annyian nézik, mert annyian járnak ki a meccsekre.hajnesz írta:Meg akárhonnan nézzük,még mindig itt vannak az értelmetlen futóbolond játékosok, akik másik bajnokságában képtelenek lennének helyt állni. Szarkazmusnak szántad, de ez a szomorú valóság.
(most nem arról van szó, sok érdekes meccs van a PLben, de az többnyire nem a minőség miatt)