Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Tromort77 írta:Belép a védő elé, konkrétan rálép a lábára, elesnek majd a földön fetreng kitárt karokkal a büntetőért. Nincs ebben kérdés. Csak sajnos kevés ilyet mernek büntetni manapság, pedig ez ugyanúgy szabályellenes mint egy kezezés vagy bármi más.
pep71:
ez meg a másik, következetesség nulla.TripleH írta:Igen csak ami egyik oldalon Vardynak sárga, az a másikon 11-es a WHU-nak, nagyon nem mind1.
A visszahúzás amivel utoléri Vardyt a védő, az szabálytalan szerintem és sárga lap a védőnek..sőt, ha, a szabályokat nézzük, akkor gólhelyzetben utolsó védő, azaz piros lap.Tromort77 írta:A Lei meccset nem néztem, szóval nem tudom milyen volt a bíráskodás.
De totál jól döntött a második sárgával:
https://streamable.com/d5is
Vardy lépett be a védő elé aztán dobta magát. Szerintem inkább tökös volt, hogy ki merte szórni.
Ennek semmi köze a szerencséhez, ennek a parasztnak köszönhető, mert elfújja az egész meccset.Victor_Valdes írta:A szerencse es a nagyok sem akarjak a leicester bajnoki cimet, kar a buntetoert..
Az ilyenek miatt lesz jó a videóbíró.csababarca írta:Jött is a kamutizi a westhamnek, valakinek nem tetszik a kékek menetelése..
Azt nem értem, hogy ha eddig engedték őket idáig eljutni, akkor most miért kell a végén belenyúlni?!
remélem én is,hogy kibekkelik...undorító volt amit a bíró csinált.TripleH írta:Remélem, hogy a góljával be is húzzákcsababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()
Ekkora hibát csinálni, még jó hogy itt azt fejtegettétek,hogy tolják a "lesztert"....
Ha ezt behúzzák innen már tuti megvan nekik. 34. forduló már, és elléphetnek 10 pontra, még ha pillanatnyilag is. Sanszosabb az ő bajnoki címük, mint a miénk.csababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()
Ekkora hibát csinálni, még jó hogy itt azt fejtegettétek,hogy tolják a "lesztert"....
Remélem, hogy a góljával be is húzzákcsababarca írta:Vardyt kiállítják kamura, és még a spanyol bírók a rosszak...![]()