Newcastle, West Ham
Amúgy mi a probléma?
1. 10 éve nem végeztünk ilyen előkelő helyen a bajnokságban.
2. Utóbbi három szezonban ezeken a helyeken végeztünk a PL-ben: 4., 3., 2. #ifyouknowwhatimean
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
Amúgy komolyra fordítva a szót, ezt a tavaszi szezont gyorsan felejtsük el.
Wenger úgyis marad, szóval vele nem is foglalkozok, de pár igazolás nagyon kéne a nyáron.
GK: Cech biztos pont, Ospina-nak maradna az FA-Kupa és a Ligakupa, ha ez nem tetszik neki, akkor nyugodtan mehet, a helyére meg hoznék egy fiatal angol kapust. Szczesny továbbra is maradjon csak kölcsönben.
RB: Bellerín, Jenkinson, itt megvagyunk.
CB: darabszámra megvagyunk, de csak Koscielny a biztos pont. Gabriel-t próbálta beépíteni Wenger a szezon második felében, de szegény brazilnak nagyon kevés agya van a játékhoz, Mertesacker egyértelműen már csak harmadik számú, Chambers-ben pedig nagy potenciált látok (nagyobbat, mint Gabriel-ben...), de ő meg nagyon kevés lehetőséget kapott idén. Szóval itt vannak problémák, de meglepődnék ha jönne belső védő.
LB: Monreal-lal megvagyok elégedve, de Gibbs ideje lejárt, én örülnék Bertrand-nak vagy Chilwell-nek.
DM: Coquelin mellé muszáj hozni még egy komoly embert, Xhaka vagy Kanté, tökmindegy, csak valamelyik jöjjön.
CM: Cazorla alap, Elneny jó igazolás volt, asszem kétszer is ő lett a hónap játékosa nálunk, Wilshere-nek adok még egy EB-t ill. egy felkészülést, de hát nagyon nem bízok benne. Szóval ha már kiesett a Newcastle, akkor hoznám Sissoko-t.
RW/LW: Sánchez, Ox, Iwobi, Campbell, Walcott, Welbeck. Utóbbi sajnos lesérült, így Ox tuti, hogy maradni fog (pedig én kölcsönadtam volna egy középcsapatnak), viszont remélem Walcott-tól végre megszabadulunk, ennyi elég volt belőle. Marad négy emberünk, egy igazolás mindenféleképpen kéne, Ben Arfa/Draxler/Götze/Payet, hirtelen ők jutottak az eszembe.
CAM: Özil, Ramsey, Toral, ez teljesen rendben van. Amúgy Toral Barca-nevelés, a mostani szezonban a Birmingham-ben volt kölcsönben és ő lett a csapatnál az év játékosa.
ST: Giroud elé hozni kell egy csatárt, ő meg maradhat második számúnak, annak tökéletes lenne. Aubameyang vagy Lukaku lenne az álmom, de hát mindkettő esélytelen, szóval a jelöltjeim: Lacazette/Icardi/Batshuayi.
Ja, Arteta

, Rosicky

!