Európai játékospiac
Ereje teljében van = 26-27 éves. Innen még van esélye legalább 5 jó szezonra.LG írta:Lehet, h motivált Torres, de könnyen meglehet, h nyomot hagytak benne a sérülések, illetve mi a garancia, h mostantól nem lesz ilyen sérülékeny? Ha pedig minden így folytatódik, akkor a Chelsea sok hasznát nem veszi. Még hogy ereje teljében van? Épp, h borzasztó időszakon van túl, illetve lesz túl, ha egyáltalán túl lesz rajta.![]()
A sérüléseket meg nem lehet kiszámítani: nekünk is vannak olyan játékosaink, akik egy időben sérülékenyek voltak, aztán azóta nem - és természetesen a fordítottja is igaz. Gyakran orvosi stábtól függ a dolog (túl hamar engedik-e vissza 1-1 sérülés után, stb).
És én soroljam azokat, akik egy top ligában bizonyítottak, majd egy csapatváltás után nem tudtak? Mindenre lehet temérdek példát hozniLG írta:Suarez egy nem gyenge bajnokságban bizonyított? Bocs, erről én lemaradtam. Bár ez is relatív, a magyarhoz képest pl. mindenképpen erős a holland bajnokság, de a top ligákkal össze sem lehet hasonlítani. Soroljam azokat, akik ott bizonyítottak, máshol meg nem?

Minden igazolás valamilyen szinten zsákbamacska.LG írta:Maradjunk annyiban, h mind2 zsákbamacska. Eleve télen, teljesen új csatárduót venni, menet közben kell beilleszkedniük, nincsenek könnyű helyzetben, de majd meglátjuk.
Jelenleg a Pool-nak ez egy sokkal jobb választás, mint egy motiválatlan Torres. Lehet, hogy ez évben ez még nem fog kijönni, de hosszú távon biztos vagyok benne, hogy jobban járnak így, mint egy kedvetlen sztárjátékossal.
Addig itt van két fiatal, akik bizonyítani akarnak, "címlapra kerülni", s nem is kerülhettek volna jobb helyre, mint egy kicsit rossz passzban lévő csapathoz, ahol van mit javítani, s így nem csupán cserepadkoptatás lesz a dologból.
-Lehet, h motivált Torres, de könnyen meglehet, h nyomot hagytak benne a sérülések, illetve mi a garancia, h mostantól nem lesz ilyen sérülékeny? Ha pedig minden így folytatódik, akkor a Chelsea sok hasznát nem veszi. Még hogy ereje teljében van? Épp, h borzasztó időszakon van túl, illetve lesz túl, ha egyáltalán túl lesz rajta.Mikaos írta:Szerintem mind a Chelsea, mind a Liverpool jól járt a Torres-transzferrel.
Chelsea:
- motivált Torres, aki szeretne végre komoly eséllyel indulni a címekért
- öreg csatárok (Drogba, Anelka) helyett egy ereje teljében lévő érkezik
- stílussal sem lesz gond, az Ancelotti-féle Chelsea nagyjából ugyanazt képviseli, mint a Pool
Liverpool:
- motiválatlan, rosszul játszó Torres-t eladják sok pénzért
- helyette 2 fiatalabb csatár jön
- ebből Suárez már bizonyított egy nem gyenge bajnokságban, s a VB-n is elég jó volt (még kapusnak sem rossz)
- Carroll pedig -ahogy nézem a statisztikát- elég jó: ez évben 19 meccsen 11 gól és 7 assist. Ez azt jelenti, hogy kb. minden meccsen van egy jó húzása.

Suarez egy nem gyenge bajnokságban bizonyított? Bocs, erről én lemaradtam. Bár ez is relatív, a magyarhoz képest pl. mindenképpen erős a holland bajnokság, de a top ligákkal össze sem lehet hasonlítani. Soroljam azokat, akik ott bizonyítottak, máshol meg nem? Egy dolog, h a VB-n is jó volt. Dos Santos is.
Carroll pedig lehet, h most jó szezont fut, de mi a garancia, h egy komoly csapatba is megállja a helyét. Robbie Keane-nek sem ment a Poolban, Berbatov is az első két szezonjában gyenge volt, és még lehet sorolni, pedig ezek a játékosok is nagyon jók voltak előző klubjukban.
Maradjunk annyiban, h mind2 zsákbamacska. Eleve télen, teljesen új csatárduót venni, menet közben kell beilleszkedniük, nincsenek könnyű helyzetben, de majd meglátjuk.
Jól van socio, áll a fogadás!

nyilván konkrét szempontokat fölösleges lefektetni,de szerintem ezek nélkül is el lehet dönteni hogy valaki jól teljesített,vagy nem.LG írta:De ez most olyan dolog, h kinek mi számit jónak, + nem biztos, h ez a fél szezon le meghatározó. Sok játékos volt, aki jól bekezdett egy csapatnál aztán semmi, meg fordítva is.
Bár nem szeretnék kihátrálni a fogadás alól semmikép, csak ezeket gondold át.
abban igazad van,hogy sok esetben nem lehet egy játékost az első pár hónapja alapján megítélni,de most ez egy egyszerű fogadás,három év múlva egyikünk se fog visszatérni rá.
szóval szerintem nézzük ezt a fél évet,kivéve ha sokat lesz sérült,vagy valamiért nem lehet megítélni a produktumát.
aki pedig veszít,az egy hónapig kiírja avatarba,hogy a másiknak volt igaza.

Szerintem mind a Chelsea, mind a Liverpool jól járt a Torres-transzferrel.
Chelsea:
- stílussal sem lesz gond, az Ancelotti-féle Chelsea nagyjából ugyanazt képviseli, mint a Pool
Liverpool:
- ebből Suárez már bizonyított egy nem gyenge bajnokságban, s a VB-n is elég jó volt (még kapusnak sem rossz
)
- Carroll pedig -ahogy nézem a statisztikát- elég jó: ez évben 19 meccsen 11 gól és 7 assist. Ez azt jelenti, hogy kb. minden meccsen van egy jó húzása.
Chelsea:
Liverpool:
- ebből Suárez már bizonyított egy nem gyenge bajnokságban, s a VB-n is elég jó volt (még kapusnak sem rossz

De ez most olyan dolog, h kinek mi számit jónak, + nem biztos, h ez a fél szezon le meghatározó. Sok játékos volt, aki jól bekezdett egy csapatnál aztán semmi, meg fordítva is.socio66 írta:ha jól teljesít,ki kell írnod egy hónapig az avatarodba,hogy igazam volt.
Bár nem szeretnék kihátrálni a fogadás alól semmikép, csak ezeket gondold át.

Hogyan, és miben?socio66 írta:carrollt még nem láttam játszani,torrest nem tudom mennyire törték meg a sérülései,de suárez jó lesz.LG írta:Én se a Poolnak, sem Carrollnak sem Suareznek nem jósolok semmi jót. De Torresnek sem. Nagy forgalom most Angliában, de sztem ez inkább sok hűhó semmiért.
akár fogadhatunk is.
carrollt még nem láttam játszani,torrest nem tudom mennyire törték meg a sérülései,de suárez jó lesz.LG írta:Én se a Poolnak, sem Carrollnak sem Suareznek nem jósolok semmi jót. De Torresnek sem. Nagy forgalom most Angliában, de sztem ez inkább sok hűhó semmiért.
akár fogadhatunk is.
Én se a Poolnak, sem Carrollnak sem Suareznek nem jósolok semmi jót. De Torresnek sem. Nagy forgalom most Angliában, de sztem ez inkább sok hűhó semmiért. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Carrol ára meg akármennyire irreálisan magas, ne feledjük 22 éves fiatalemberről beszélünk, rengeteget fejlődhet, s aki nézi a szarkákat láthatta mit is tud!+ sürgős volt a Poolnak, ráadásul angol!Szóval így már azért össze áll a kép!Meg hát a szerződése sem egyhamar járt volna le!Maga az összeg elképesztő, Ronaldo sem ér 9X milliót….Barcaman14 írta:Elsőre, ahogy azt tegnap is leírtam, nevetségesnek tűnt Caroll leigazolása. Azóta sem láttam többet játszani, és továbbra is tartom hogy irreálisan sokba került, de Suárezzel kiegészülve lehet hogy előrébb tartanak mint Toressel.
Suárez önmagában nagy vétel volt. Nagyon jó játékosnak trtom, és biztos vagoyk benne hogy megállja a helyét Angliában. Nem fog arra a sorsra jutni mint pl Huntelaar. Technikás, agresszív játékos, kellő csibészséggel ellátva![]()
Suarez meg nagy fogás lehet, de Ajaxban is voltak sérülései, s ha „rá állnak” a bekkek, akkor……De VB-n is megmutatta kézen fekvő megoldás lehet minden csapatban ha támadó kell

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Érdkeses amiket olvasok, hogy a Pool nagyot húzott az igazolásokkal. És most hogy belegondolok lehet van benne vmi...
Elsőre, ahogy azt tegnap is leírtam, nevetségesnek tűnt Caroll leigazolása. Azóta sem láttam többet játszani, és továbbra is tartom hogy irreálisan sokba került, de Suárezzel kiegészülve lehet hogy előrébb tartanak mint Toressel.
Suárez önmagában nagy vétel volt. Nagyon jó játékosnak trtom, és biztos vagoyk benne hogy megállja a helyét Angliában. Nem fog arra a sorsra jutni mint pl Huntelaar. Technikás, agresszív játékos, kellő csibészséggel ellátva
És ha Dalglish összhangba tudja hozni Carollal, akkor szép dolgok sülhetnek ki belőle!
Nagyon várom már a Pool visszatérését!

Suárez önmagában nagy vétel volt. Nagyon jó játékosnak trtom, és biztos vagoyk benne hogy megállja a helyét Angliában. Nem fog arra a sorsra jutni mint pl Huntelaar. Technikás, agresszív játékos, kellő csibészséggel ellátva

Nagyon várom már a Pool visszatérését!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
köszi,így már világosGame90 írta: A Tottenham tulaja, Daniel Levy Anglia egyik leggazdagabb embere.
-
- aka Game90
A Tottenham tulaja, Daniel Levy Anglia egyik leggazdagabb embere.daffy írta:ezért sem értettem,hogy honnan van még mindig? olajat találtak ők is?LG írta:A Spursnél van pénz, már évek óta igen aktívan vettek részt az átigazolási szezonokban, hasonlóan mint Spanyolországban az Atletico.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
afellay(!) egyébként adebayor még tutizsoltman írta:Srácok kik azok a játékosok akik pályára léphetnek a Bl ben is a nagy mozgásban gondolok itt Cassano, Affelay, Torres......?
Srácok kik azok a játékosok akik pályára léphetnek a Bl ben is a nagy mozgásban gondolok itt Cassano, Affelay, Torres......?
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor jó volt a tippem.fcbarca0827 írta:Leleplezem neked sárgítva: MourinhoVictor_Valdes írta:aha, igen, oké.Ezzel kiegészítve, csak még hülyébbnek érzem magam, mert még most se tudom.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Leleplezem neked sárgítva: MourinhoVictor_Valdes írta:aha, igen, oké.Ezzel kiegészítve, csak még hülyébbnek érzem magam, mert még most se tudom.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Victor_Valdes
aha, igen, oké.kanty írta:Egy olyan valaki aki egyesek szemében speciális, másokéba viszont csak egy ex tolmács.Victor_Valdes írta:És megsúgjátok kiről van szó, bamba vagyok, nem tudok rájönni.![]()
![]()

Egy olyan valaki aki egyesek szemében speciális, másokéba viszont csak egy ex tolmács.Victor_Valdes írta:És megsúgjátok kiről van szó, bamba vagyok, nem tudok rájönni.![]()

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Victor_Valdes
És megsúgjátok kiről van szó, bamba vagyok, nem tudok rájönni.

- detabarca
- Capitá del Barça
Nincs panasz. Sikerült tovább pontosítaniFecooo írta:ugyan ki lehet...detabarca írta:Elmondom mi a szitu Cselzi részről. Miért is jött Torres? Jövőre érkezik hozzájuk valaki, aki nem újonc viszont nem is fog játszani egy percet se. Mégis nagyon boldog lesz ő is és a családja is, mert már ezerszer megmondta, hogy ott érzik jól magukat. A kékek pedig újra megpróbálják uralmuk alá hajtani a világot a már beilleszkedett El Ninoval.
Kitaláljátok kire gondolok?
mivel gyengült a MU, az Arsenal túlságosan hullámzó teljesítményt nyújt, a Pool meg kétlem, h bajnokesélyes lenne jövőre, így nem nehéz rájönni, kiről van szó...
(akiről beszélsz, az miatt egy másik illető távozni fog, reményeim szerint oda, ahova valóban tartozik, az Örök Városba!)
így megfelel a leírás?

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)