Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igaz, de talán tényleg nem Pep féle "túlzás", de az egész csapat a meccs embere!De ilyen nincs, Xavi a mai nappal az aranylasztit is megnyerte (nálam)Lionel85 írta:Nálam eddig Xavi a meccs embere. Tanárian játszik.
Busquets is lökdöste a dán edzőt, szóval ebben a kérdésben némáknak kell maradnunk nekünk, de igaz az már játékon kívűl volt.daffy írta:1.fi.:
A barca hozza a szokásosat és azt kell hogy mondjam,a real is.
Meglepően jó a barcelona helyzetkihasználása,a realnak meg nincs mit kihasználni. Egyelőre vezet a futball.
A Carvalho - Messi esetről:
Láttunk ilyenért már kiállítást. Fel lehet fogni akár ütő mozdulatnak is(amit carvalhora nem jellemző),de felfogható úgy is,hogy messi kereste azt a kezet rendesen és rá is játszott(ez szintén szokatlan). érzésem szerint jó ítélet született,kár lenne egy ilyen kétes szituval végérvényesen elúsztatni egy ekkora meccset.
Cr-t inkább állítottam volna ki. egy edzőt nem lökdösünk és nem érdekel,hogy mi az indok. persze,nem volt szép,hogy pep elhúzta a labdát,de sztem nem gyilkossági indok. 1-1 sárgát mindenesetre megérdemeltek volna(cé akár pirosat is).
Várom a második félidőt,eddig jön a mixem és a 4-1es tippem is meglehet.
Viszont a vizes fű kedvez a Real-nak is, mert ők sokkal többet lőnek távolról, és ha megcsúszik a labda a füvön akkor....puyiii06 írta:
Vízes füvön gyorsabb a labda - kedvez a rövid passzoknak
Vízes füvön gyorsabb a labda - kedvez a rövid passzoknakElBartimaeus írta:Nem tudom miről beszélsz. Eddig nekem úgy rémlik, hogy esős meccset még nem veszítettünk el, sőt, ha lehet akkor még jobban is játszott akkor a csapat. Nem szokása annak annyira zavarnia a csapat játékunkat.hady írta:az eső már szakad....nem nekünk kedvez![]()
![]()
![]()