Zozzy 5 írta:csak nekem nem szimpi amit az nso csinál? megint túlmisztifikálják a külsőségekkel ezt a meccset, mintha a VB döntőre készülnénk. minden cikkük ezzel kapcsolatos, de a legtöbb kb. olyan szintű hogy 20 éve Rijkaard milyen gyógyszert kapott a hasmenésére. biztos, hogy sok embert fel tudnak ezzel tüzelni, viszont ezek az emberek, ha kikapunk, tökmind1 milyen játékkal megint csak legyinteni fognak. ez nem igazi lelkesedés.
Nem csak az nso, hanem az EGÉSZ média! Már-már hányinger kerülget, ha meglátok egy cikket a meccsről. És ez már régóta így van. Én NAGYON szeretném nézni a magyar válogatott találkozóit, de be kell hogy valljam most egyetlen egy sem jut eszembe amit végig néztem volna. Max. hang nélkül, mert a kommentálás a magyarokon szívfacsaró számomra. Komolyan szégyellem magam, amikor egy egy-gólos vezetést követően (kb. első félidő közepétől) elkezdenek dicsérni minden elrúgott labdát, szabálytalanságot, másodikra el nem passzolt labdát és még sajnos sorolhatnám. De ugyan ez a mérkőzés végi interjús dolog. Lejön a játékos (aki egész meccsen shit volt) és a riporter jön a szerencsétlen kérdéseivel, meg hogy ...hogy érezted, mi volt a baj... , ilyenkor nem kibeszélni kell, hanem szégyellni magát és a következő mérkőzésre javulnia.
És amiért ezt az egészet felhoztam:
Most is azt érzem, mintha túl érdeklődte volna a sajtó a meccset, sőt merem állítani, bulvár figurára vette. Sajnos nem érzem a játékosainkon, hogy a pályán akarnának kiteljesedni, inkább hozni akarnak egy szintet aztán majd lehet pózolni a tv-ben. De ez igaz egyébként az egész nemzetközi mezőnyben is. Értsd így: észrevette más is, hogy minden nemzedéknek csak a legnagyobb zsenijei nyilatkoznak olyat, hogy ő csak játszani szeretne, a pályán lenni, mert neki az a legfontosabb? (Messi+ a barca játékosai, Ronaldo+ "A" brazil válogatott, Zidane...) És ez látszott/látszik is rajtuk ha a pályán vannak. Ez az a megfoghatatlan érzés amitől úgy tűnik, mintha pulzálnának a képernyőn. És ennek a teljes hiányát tapasztalom sajnos a magyarokban. Van persze egy-két kivétel, de ők is még csak félig-meddig ilyenek. Sajnos előbb-utóbb őket is elnyeli a média bűzös mocsara.
Huhh! Azért persze hajrá magyarok! A szívének nem tud parancsolni az ember.

Mutassunk SZÉP játékot ez a meccs nyerhető szerintem, ha nem állunk be.
-Bocsánat a hosszért, de ki kellett adnom

-
RIA - RIA - HUNGÁRIA!!!