Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg annyit adnak ki magukból amennyi kell. Ha akarnák nem érnénk kb a labdához, persze hogy szép a reménykedés, de egy helyzetet talán én is elvártam volna a srácoktól 45 perc alatt. Ez van, majd Hollandiában nyerünk.ozsimiki írta:
0-2, pedig játékban nem kerekedtek nagyon fölénk,csak hát a szokásos hibák jönnek a védelemtől, helyezkedésről nem is beszélve.
...magyar. kár beleélni magad abba,hogy itt foci lesz. nem lesz. ez évek óta nyilvánvaló. bizakodni szabad,de nem túlzottan,mert annak ilyen elkeseredés a vége. a meccs előtt is miket lehetett itt olvasni... a hollandok vb döntőt játszottak,megverték a brazilokat,lehoztak 100%osan egy selejtezőt,múltkor megalázták a svédeket idegenben. nem ellenük kell nyerni. a svédeket kell megverni és ha az sem megy,akkor lehet szomorkodni.MessiFan írta:Jó én itt befejeztem a meccs nézését. Ötlettelen, rutintalan, figyelmetlen..
sport1, 2.félidőt meg Gundellel nézemSanama írta:m1 vagy sport1 riportere?:)ozsimiki írta:Szerintem épp most kellene begyűjteni azokat a bizonyos sárgákat, inkább hagyják ki a kulcs (vagy annak vélt) játékosok a legesélytelenebb meccset (idegenben Hollandok ellen),mint az akár sorsdöntő svédek,vagy finnek ellenit.
riporter más véleményen van
Fecooo írta:köszönjük Királynak...
egyszerűen ilyen hibákat csinál...
m1 vagy sport1 riportere?:)ozsimiki írta:Szerintem épp most kellene begyűjteni azokat a bizonyos sárgákat, inkább hagyják ki a kulcs (vagy annak vélt) játékosok a legesélytelenebb meccset (idegenben Hollandok ellen),mint az akár sorsdöntő svédek,vagy finnek ellenit.
riporter más véleményen van
Nem csak neki... a védők merre jártak? Nem most kell kávézni a sarki büfébe...Fecooo írta:köszönjük Királynak...