Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
socio66 írta:nagyon gáz volt ez a kamuidőhúzósdi.
láttunk már olyat hogy valaki kiprovokálta a lapot,de ennyire röhejesen nyilvánvalóan és primitíven még senki sem csinálta.
ezután a minimum lenne egy két meccses eltiltás,de sajnos nem fogják meghúzni az illetékesek.
Az egy dolog, h röhejes, nyilvánvaló, meg primitív volt, de az eredmény csak ugyanaz, mint ha vki ügyesen provokálná ki a lapot.socio66 írta:nagyon gáz volt ez a kamuidőhúzósdi.
láttunk már olyat hogy valaki kiprovokálta a lapot,de ennyire röhejesen nyilvánvalóan és primitíven még senki sem csinálta.
ezután a minimum lenne egy két meccses eltiltás,de sajnos nem fogják meghúzni az illetékesek.
Hát, ha két meccsre tiltották el őket, akkor nem tudom, h miért volt jó nekik, de sztem csak 1re tiltották el őket, és azért jó, mert így letöltik az eltiltásukat a 3. csoportmeccsen, és az egyenes kiesés után tiszta lappal indulhatnak.MessiFan írta:Lehet már volt szó róla de ennek mi értelme volt? Miért volt jó a Realnak hogy kiállították és 2 meccsre eltiltották Xabit és Ramost?Lionel85 írta:Nem tudom, volt-e már a vidi, ha igen, akkor töröljék a modik.
Mourinho szól Xabinak, majd Dudek Casillasnak, aki Ramosnak.
Spanyol szappanopera, I. rész:
http://www.youtube.com/watch?v=62Eoj8zB ... r_embedded
Lehet már volt szó róla de ennek mi értelme volt? Miért volt jó a Realnak hogy kiállították és 2 meccsre eltiltották Xabit és Ramost?Lionel85 írta:Nem tudom, volt-e már a vidi, ha igen, akkor töröljék a modik.
Mourinho szól Xabinak, majd Dudek Casillasnak, aki Ramosnak.
Spanyol szappanopera, I. rész:
http://www.youtube.com/watch?v=62Eoj8zB ... r_embedded
azért mostanába akkor nem kellett nagyon beöltöznöd:DxD rem hétfő után se kell:DAndris írta:Én általában akkor veszek csak fel gránátvörös kéket hétköznap, ha nagy meccsen kikaptunk. Lássák hogy azért mégiscsak ki a legjobb.Messidona10 írta:Van, aki nagyon előre készül a clásicora... A suliban vagy 3-4 emberrel találkoztam az elmúlt hetekben madridos sállal a nyakábanAkivel beszélgettem, annak mondtam, hogy én majd kedden megyek talpig gránátvörös-kékben
Remélem nem kell majd öltöznöm, nem kellemes viselet ez a 100% polyester.
Én minden meccsre egy piros, galléros pólót veszek fel, amit a hivatalos Barca oldalról rendeltem. A 08/09-es Bl győztes csapat emlékére készült, Barcelona és BL címerrel az elején. Hozzá a sapka és a sál és ez így elég kényelmes. Nem olyan Izzasztó mint a polyAndris írta:Én általában akkor veszek csak fel gránátvörös kéket hétköznap, ha nagy meccsen kikaptunk. Lássák hogy azért mégiscsak ki a legjobb.Messidona10 írta:Van, aki nagyon előre készül a clásicora... A suliban vagy 3-4 emberrel találkoztam az elmúlt hetekben madridos sállal a nyakábanAkivel beszélgettem, annak mondtam, hogy én majd kedden megyek talpig gránátvörös-kékben
Remélem nem kell majd öltöznöm, nem kellemes viselet ez a 100% polyester.
Én általában akkor veszek csak fel gránátvörös kéket hétköznap, ha nagy meccsen kikaptunk. Lássák hogy azért mégiscsak ki a legjobb.Messidona10 írta:Van, aki nagyon előre készül a clásicora... A suliban vagy 3-4 emberrel találkoztam az elmúlt hetekben madridos sállal a nyakábanAkivel beszélgettem, annak mondtam, hogy én majd kedden megyek talpig gránátvörös-kékben
bocs,rosszul írtam.Messithebest írta:Ebben pont hogy tévedsz,mert benne van.daffy írta: a real pedig simán kihasználja a szabálykönyvet,melyben ugyancsak nincs benne,hogy nem szabad az időt húzni.
A bíróságon se vagy köteles önmagadra, illetve közeli hozzátatozóidra terhelő vallomást tenni. De túloldalon, mintha azt írták volna páran, hogy a fiatal kölök, bevallotta volna. Hát, nem hiszem am bármilyen szankciót is kapnának. Persze, ilyen bután és feltűnően kapni ezt a két sárgát a végére... minthogy, egy egyszerű (de egyáltalán nem durva) de annál látványosabb szabálytalanságot csinálnának... Xabi kacsint Marcelora, emeld meg kicsit labdát, kézzel beleüt, Ramos meg lovacskázik kicsit Suarez hátán félpályánál, oszt csókolom...Andris írta:Mekkorát nevetnék. Egyébként meg nyilván hazudni fognak, kár hogy nem eskü alatt kell a vallomásukat tenni, mint a bíróságon.Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
Ebben pont hogy tévedsz,mert benne van.daffy írta: a real pedig simán kihasználja a szabálykönyvet,melyben ugyancsak nincs benne,hogy nem szabad az időt húzni.
Alves esetében szó sem volt arról, hogy ez az egész edzői utasításra történt!Halfkey írta: És ez, amit mondasz, úgy nem valósulhat meg ha simán nem játszik azon a csicska csapat elleni meccsen? De, de akkor inkább eltöröltetik a sárgáit is. Mellesleg pont azzal racionalizálsz, hogy egyéni+csapatérdek, ami ugyanúgy igaz a mostani esetre is.
pinto megtévesztette ugyan a játékos,de közvetlenül szerintem nem minősül szabálysértésnek,mert miért ne fütyörészhetne...az a csatár "szégyene",hogy nem figyelt rá,hogy fut felé egy fütyülő kapusAndris írta:Pintot pl milyen címen tiltották el anno? fütyürészni tilos szabály tuti nincs, de valamire ráfogták biztosan hogy ez annak minősül.
mindent meg lehet oldani, ha az UEFA meg akarja büntetni őket, megfogja. De szerintem nem akarják annyira. És ez komoly probléma.
Nekem az nagyon tetszett.csababarca írta:Fernando írta: A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?
Szerintem az még rosszabb volt,amikor mindig az aktuális ellenfelünkkel játszottak a következő fordulóban.
08/09es szezonban volt talán.