Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Korrekt hozzászólás, biztos nem lehet könnyű pár perccel egy ekkora verés után. Abban én is biztos vagyok, hogy nincs 5 gól a két csapat között. Ilyen az a meccs, amikor az egyiknek minden összejön, a másiknak meg szinte semmi. Sokat számított a korai gól és nem sokkal utána a második, ez a Real pedig még nincs annyira összeszokott és rutinos, hogy ilyen betli után lehozzon egy tisztes eredményt.Hustler írta:Ez a mai meccs... Közünk nem volt a meccshez. Megérdemelt Barca győzelem, Mourinho nagyon elszámította magát.
5 gól nincs a két csapat között, [auto_cenzúra] volt az a ,,játék" amit Mourinho kitalált, [auto_cenzúra] volt a csapat (Ez szerintem a sok tejfölös szájú miatt volt, mert bizonyára már nagyon várták a meccset, még nem volt legyőzőjük, gondolták, most megmutathatják, de nem, ennyi volt, kész, vége...Nem tudok írni...
DE...És most jön a de... Kellett egy pofon, mert túl nagy szájuk volt a játékosoknak, nem nektek kellett volna bemutatni, hogy, hogy kell focizni...De talán most helyre rázódunk, Mourinho folytatja amit eddig csinált, a játékosok meg nagyon gyorsan elfelejtik ezt.
Azért Respect a Barcának, hogy nem akartak 10-et rúgni, mert a 4. gól után nem volt konkrétan védelmünk, ha nagyon akartak volna, simán lett volna egy Almería szintű verés.
Remélem nem fogunk annyira összetörni és folytatjuk a Barca elleni meccs előtti formát.
Hala Madrid!
Abszolút.Csabinho91 írta:Történelmi pillanatokat élünk meg az utóbbi években srácok!!
VISCA EL BARCA!!!!
Ez naon tuti!VargaAron írta:Lehet Mourinho megint szólt Ramosnak,hogy állítassa ki magát!![]()
Az igazi értékmérő a tavaszi meccs lesz. Hazai pályán, hazai közegben biztos más lesz nekik. Ha ott is dominálunk, akkor tényleg nincs miről beszélni.ozsimiki írta:Azt is nevetségesnek tartottam a felvezetéseknél,h a világ két legjobb csapata találkozik...eddig abban a hitben éltem,h ehhez a titulushoz nem árt nyerni is valamit esetleg,vagy hosszú távon bizonyítani.
Kicsit se hiszem azt,h egy Chesea,M.U. párosnál erősebb lenne ez a Madrid. Sokan úgy írtak,h a Milan (vicc,h vezetik az olasz ligát, igaz ez a ligára nézve ciki) jó erőfelmérő, hát szntem meg idén most találkoztak először erőfelmérővel.
Ettől még persze nem dőlt el semmi sajnos, hozni kell most zsinórban a meccseinket,és tartani,vagy növelni a különbséget!
Ramos azt hittem megkomolyodott már, utóbbi időben nem gondoltam volna,h így el tud durranni az agya. :S
Meglátjuk Mourinho felmenti e,vagy egyáltalán mit nyilatkozik az esetről. Kicsit nőne a szememben,ha elítélné ő maga is az ilyesmit.
Hát, ha azt nézem, hogy nem volt neki elég, hogy Messi-t lerúgta még egy olyan embernek is nekiment, mint Puyol, aki azér "picit' más kategória, mint az a futóbolond.fcbarca0827 írta:Ramos, szerintem ezzel a válogatottól is elbúcsúzhat egy időre.Vagy, ez nagy baromság?
Leomessi14 írta:"Megnezem en hogy a Barca 8-at lo nekunk is"-Cristiano Ronaldo
Igen Ronce,ha ma nem is sikerul majd majusban kipotoljuk a hianyzo golokat ne felj.![]()