Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Leo Messi már nem lesz, de a génjei tovább öröklődnek gyerekeiben és sosem lehet kizárni, hogy egy hozzá hasonló Messi vezetéknevű gyerek nagyot alkot majd.Colin írta:Gratulálni jöttem át, immár ötödjére.
Csak abban bízok hogy előbb utóbb minden sorozat megszakad, és hogy 50 évig megint nem lesz egy Leo Messi a futball történelemben. (Az egész csapat nagyon jó, de fele ilyen erős lenne a Barca Messi nélkül. Tény.)
Szóval gratulálok.
És várom a mielőbbi visszavágást csapatom részéről..
Ennyi.Csabinho91 írta:Történelmi pillanatokat élünk meg az utóbbi években srácok!!
VISCA EL BARCA!!!!
Ezzel nem értek egyet, minél többet akartak rúgni - meg lehet nézni az 5. gól ünneplését. És ezzel semmi baj sincs, ezt kell tennie egy csapatnak, akinek lehetősége van rá hogy szétszedje legnagyobb riválisát.Azért Respect a Barcának, hogy nem akartak 10-et rúgni, mert a 4. gól után nem volt konkrétan védelmünk, ha nagyon akartak volna, simán lett volna egy Almería szintű verés.
Korrekt hozzászólás, biztos nem lehet könnyű pár perccel egy ekkora verés után. Abban én is biztos vagyok, hogy nincs 5 gól a két csapat között. Ilyen az a meccs, amikor az egyiknek minden összejön, a másiknak meg szinte semmi. Sokat számított a korai gól és nem sokkal utána a második, ez a Real pedig még nincs annyira összeszokott és rutinos, hogy ilyen betli után lehozzon egy tisztes eredményt.Hustler írta:Ez a mai meccs... Közünk nem volt a meccshez. Megérdemelt Barca győzelem, Mourinho nagyon elszámította magát.
5 gól nincs a két csapat között, [auto_cenzúra] volt az a ,,játék" amit Mourinho kitalált, [auto_cenzúra] volt a csapat (Ez szerintem a sok tejfölös szájú miatt volt, mert bizonyára már nagyon várták a meccset, még nem volt legyőzőjük, gondolták, most megmutathatják, de nem, ennyi volt, kész, vége...Nem tudok írni...
DE...És most jön a de... Kellett egy pofon, mert túl nagy szájuk volt a játékosoknak, nem nektek kellett volna bemutatni, hogy, hogy kell focizni...De talán most helyre rázódunk, Mourinho folytatja amit eddig csinált, a játékosok meg nagyon gyorsan elfelejtik ezt.
Azért Respect a Barcának, hogy nem akartak 10-et rúgni, mert a 4. gól után nem volt konkrétan védelmünk, ha nagyon akartak volna, simán lett volna egy Almería szintű verés.
Remélem nem fogunk annyira összetörni és folytatjuk a Barca elleni meccs előtti formát.
Hala Madrid!
Abszolút.Csabinho91 írta:Történelmi pillanatokat élünk meg az utóbbi években srácok!!
VISCA EL BARCA!!!!
Ez naon tuti!VargaAron írta:Lehet Mourinho megint szólt Ramosnak,hogy állítassa ki magát!![]()