Ha ez megtörténne, úton-útfélen azt hangoztatnák, hogy mennyit ér a Granada kerete és mennyit a 3 nagyé. Ha ez bekövetkezne igenis is gáz lenne a nagyb klubboknak.
Értem, hogy mit akarsz, de ez már csak kukackodás a részedről.
Én pl. ha nem lennénk a bajnokok, akkor sokkal inkább örülnék a Granadának, mint vmelyik madridi csapatnak, főleg a Realnak. És szerintem ezzel sok szurkolótársam is hasonlóan lenne, + a játékosok, vezetők többsége is. Persze biztos fell lenne hozva a média részéről, hogy milyen ciki, hogy ilyen kis csapat kis pinzből megtréfálta a nagyokat, de engem ez nem igazán zavarna. Néha ilyen is kell, én pl. tudtam örülni a Porto BL győzelmének, vagy a görögök EB sikerének is.
Ha konkrétan Angliát nézzük: az Arsenalnak szurkolok, és csalódott vagyok, hogy egyre inkább látszik, idén sem lesz bajnok a csapat, pedig a riválisok gyengélkedését most kilehetett volna használni. De úgy tűnik, a kinti szurkolóknak és a vezetőségnek megfelel ez az állapot, hisz nem tesznek ellene semmit. Ők tudják...
És ha már az Arsenal nem lesz bajnok, öröm az ürömben, hogy a Chelsea, Mu, City hármas sem, illetve nagyon remélem, hogy Tottenham sem! Úgy is mondhatnám, számomra Leicester bajnoki cime a legkisebb rossz, ami bekövetkezhet.
A stilusuk engem nem zavar: minden csapat úgy ér el eredményt, ahogy tud. A magyar válogatott sem túl attraktiv, még is gondolom mindenki örül, hogy kijutottunk az EB-re.
Viszont, abban biztos vagyok, ha jövőre hasonló játékkal kiejtenének minket a BL-ből, akkor sokak szemében a szimpatikus kis csapatból szemét favágó, alattomos, bunkerfocis banda lenne, de én már csak mosolygok ezen.