2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Érdekes, de nekem ugyan ez jutott az eszembe. Szép dolog volt ez, de sokan úgy kezelik ezt, mintha VB-t nyertünk volna.Fernando írta:Engem kimondottan nem. Szégyen, hogy ezen kell lovagolni már 57 éve, mert azóta semmi... Nagy dolog volt, szép volt, de ha nem mi akkor más verte volna meg őket később. Számomra baromi gáz ez a dolog. Érdekes meg minden, de nemzeti ünnep ne legyen esetleg? Szégyen.MessiFan írta:Ötvenhét éve, 1953. november 25-én az Aranycsapat 6:3-ra legyőzte az angol válogatottat.
Úgy látom senkit sem érdekel...
Engem kimondottan nem. Szégyen, hogy ezen kell lovagolni már 57 éve, mert azóta semmi... Nagy dolog volt, szép volt, de ha nem mi akkor más verte volna meg őket később. Számomra baromi gáz ez a dolog. Érdekes meg minden, de nemzeti ünnep ne legyen esetleg? Szégyen.MessiFan írta:Ötvenhét éve, 1953. november 25-én az Aranycsapat 6:3-ra legyőzte az angol válogatottat.
Úgy látom senkit sem érdekel...
Valbali írta:Sziasztok, kicsit off lesz, de talán ide illik legjobban:
Szükségem lenne a szerdai magyar-litván meccsre. Honnan tudnám ingyen letölteni?
Az a fura, hogy ez a litván válogatott verte idegenben a cseheket és nehezítette meg a spanyolok dolgát. Ahogy a kommentátor is elmondta, az alapvédelemből csak egy ember hiányzott. Ehhez képest, elég gyengék voltak.Barcaman14 írta:A tegnapi meccsen szerintem jól játszottunk. Az is igaz hogy ez a Litván gárda harmatgyenge volt, viszont kifejezetten tetszett a hozzáállásunk. És ez nagy dolog a Magyar válogatottnál. Nem álltunk le, hajtottunk, helyenként tetszetősen játszottunk, úgyhogy jó meccset játszottunk.
A helyzetkihasználással hadilábon álltunk, de a sokszor szerencséje is volt az ellenfélnek.
A fejlődés egyértelmű szvsz. Végre felismerték a "szakemberek" a válogatott környékén hogy 2 csatárral is lehet játszani ezt a játékot!![]()
Amióta így állunk fel, (az utóbbi 3-4 meccs) magától értetődően sokkal veszélyesebbek vagyunk. Több a lehetőség és több a mozgás elől. Erre lehet építeni, mert Koman személyében van egy olyan játékosunk aki lát is a pályán. A szélen Dzsudzsáknak is több területe lesz ezáltal.
Ettől függetlenül továbbra sincs reális esélyünk kijutni az EB-re, viszont jó lenne még tovább fejlődni mindenben és remélem azért legalább egy kicsit nehezebbé tudjuk majd tenni a Hollandok dolgát!
valahogy ezt a dzsudzsákot eltudnam kepzelni futkarozni a szelen a barcába...eddig meg magyar jatekos nem szerepelt soha rosszul:DsőtBarcaman14 írta:A tegnapi meccsen szerintem jól játszottunk. Az is igaz hogy ez a Litván gárda harmatgyenge volt, viszont kifejezetten tetszett a hozzáállásunk. És ez nagy dolog a Magyar válogatottnál. Nem álltunk le, hajtottunk, helyenként tetszetősen játszottunk, úgyhogy jó meccset játszottunk.
A helyzetkihasználással hadilábon álltunk, de a sokszor szerencséje is volt az ellenfélnek.
A fejlődés egyértelmű szvsz. Végre felismerték a "szakemberek" a válogatott környékén hogy 2 csatárral is lehet játszani ezt a játékot!![]()
Amióta így állunk fel, (az utóbbi 3-4 meccs) magától értetődően sokkal veszélyesebbek vagyunk. Több a lehetőség és több a mozgás elől. Erre lehet építeni, mert Koman személyében van egy olyan játékosunk aki lát is a pályán. A szélen Dzsudzsáknak is több területe lesz ezáltal.
Ettől függetlenül továbbra sincs reális esélyünk kijutni az EB-re, viszont jó lenne még tovább fejlődni mindenben és remélem azért legalább egy kicsit nehezebbé tudjuk majd tenni a Hollandok dolgát!
Szerintem meg egy barátságos meccsen a játék képéből kell kiindulni. Persze tétmeccsen be kell lőni egy helyzetet is, nem hogy ennyit, de nehogy már a kihagyott helyzetek miatt temessétek a csapatot páran. Nem emlékeztek még Moldova elleni zakóra, vagy Málta elleni kínszenvedős meccsekre, amiket ugyan megnyertünk, de elég kiegyenlített volt a meccs? Vagy arra, amikor Huszti őrlődött elől egyedül és szenvedtünk minden gyenge csapat ellen? Ez most megváltozott, van elképzelés a játékunkban és van három ember a támadósorban, akik Európában erős középcsapatokban kezdő emberek: Dzsudzsák, Koman, Szalai. Ebből ki lehet indulni. Én mióta aktívan nézek futballt ( kb 7-8 év, előtte egy évben pár meccs) nem láttam egy magyar válogatottat sem, aki fel tudott vonultatni olyan erényeket, mint ez a csapat. És itt nem csak a mai meccsből indulok ki természetesen.S.Agüero írta:Hiába játszottunk jól, mert ennyi helyzetünk nem lesz egy jobb csapat ellen.Komiszka írta:Fernando te más meccset néztél szerintem...
Jók voltnuk,magyar válogatott rég játszott ilyen jól.
Amúgy nekem tetszett Szalai és Koman játéka is, jól nyomták.
Néha-néha örülhetnénk is a győzelemnek és nem csak a hibákat kéne keresni.
Ha barátságos meccs ha nem.
Hiába játszottunk jól, mert ennyi helyzetünk nem lesz egy jobb csapat ellen.Komiszka írta:Fernando te más meccset néztél szerintem...
Jók voltnuk,magyar válogatott rég játszott ilyen jól.
Amúgy nekem tetszett Szalai és Koman játéka is, jól nyomták.
Néha-néha örülhetnénk is a győzelemnek és nem csak a hibákat kéne keresni.
KöösziFtcSikiHun írta:Szandi írta:Lécci adjon valaki egy linket ahol tudomnézni
http://www.lrytas.lt/videonews/live/
Most kezdődött a második félidő.
Két Priskin ziccer
Elég nagy szégyen kollega..... Nem azért, mert nem ad nagyobb futballélményt a brazil-argentín, de mégis csak magyarok vagyunk. Ráadásul most válogatott épül, olyan ahol van játékunk és nem Huszti a középcsatár...zsuni írta:azért ezerszer szivesebben nézem a brazil-argentin meccset, mint egy magyar-litvánt. ezzel szerintem vagyunk igy egy páranSenki sem nézi a meccset? Félidőben 0-0 Litvánia ellen, több nagy helyzetünk is volt, eddig jobbak vagyunk.
Szandi írta:Lécci adjon valaki egy linket ahol tudomnézni
azért ezerszer szivesebben nézem a brazil-argentin meccset, mint egy magyar-litvánt. ezzel szerintem vagyunk igy egy páranSenki sem nézi a meccset? Félidőben 0-0 Litvánia ellen, több nagy helyzetünk is volt, eddig jobbak vagyunk.
Dehogynem! Csak majd a végén alkotok véleményt. Megvárom mit mutatunk a 2. félidőben! Mindent beleGame90 írta:Senki sem nézi a meccset? Félidőben 0-0 Litvánia ellen, több nagy helyzetünk is volt, eddig jobbak vagyunk.