faithnomore írta:Hollandia elleni keret
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Fülöp Márton (Ipswich Town), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Pintér Ádám (Zaragoza), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Czvitkovics Péter (Debreceni VSC), Dzsudzsák Balázs (PSV), Elek Ákos (Videoton), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koman Vladimir (Sampdoria), Vadócz Krisztián (Osasuna), Varga József (Debreceni VSC), Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók: Priskin Tamás (Ipswich Town), Rudolf Gergely (Bari), Tököli Attila (Kecskeméti TE)
A (valszeg) végleges keret ismeretében, mint az egyik szövetségi kapitány a 10 millióból ki is hirdetném az általam megálmodott kezdőt.

(Gondolom lesznek ezzel így mások is péntekig.

)
Igazából kapus poszton vagyok a legnagyobb bajban, jó lenne már itt is fiatalítani, ha Bogdán stabil kezdővé tudna válni a pl-ben is, akkor nem is lesz kérdés szerintem, hogy ki kezd majd. Addig viszont, amég csak néha véd 1-1 kupameccsen, egy hollandok elleni meccsre én még nem tenném be, így nálam Király Gabi a kezdő, Bogdán a cseréje.
A védelmen különös képpen nem kell gondolkodni, sajnos jobb úgy sem lesz, tőlem akár kezdhet is a megszokott Lázár-Lipták-Juhász-Lackó négyes.
A középpályán én Koman-Elek-Vadócz-Dzsudzsák sorral kezdenék, Vadócz felléphetne a támadásokkal, hogy ha erre van lehetőség, szal nálam ő átmenet lenne a vkp és a tkp között.
Elől Torgh... izé Rudolf és Gera játszana. Gondolkodtam, hogy melyiküket kéne feltolni centerbe és melyiküket kicsit visszább vontan, végül arra jutottam, hogy Gera nem alkalmas centernek, Rudolf tán megélne a kapu előtt, viszont nincs olyan testalkata, amivel felívelt labdákat tudna lekészíteni Gerának, így Gera játszatása is fölöslegessé válna szerintem. A legjobb megoldásnak egy barcáéhoz hasonló játékot tartanék, ahol a védő fal körbepasszolgatásából egy gyors váltással talán ki lehetne ugratni őket. + a mehetnének a távoli lövések(vannak 1 páran, akik azért el tudják találni a kaput 20-ról is) + esetenként Dzsudzsák megindulása után a beadásra Gera, Vadócz és alkalom adtán még Elek is akár meg tudna érkezni, amiből szintén veszélyt teremthetnénk.
Nagyjából ennyi lenne, sry a hosszú hsz-ért, várom a többi szöv.kap. kolléga véleményét.