Ugye?csababarca írta:de ki ez a Carroll? életemben nem hallottam róla,mondjuk nem is nagyon követem az angol meccseket...
Torres a Chelseaben? ez tuti?Fecooo írta:35re emelték a tétet, a Newcastle meg nem volt bolond ezt is visszautasítani... nem normálisak a Poolnál...Game90 írta:Liverpool lesz a legnagyobb barom, ha Carroll-ért 30-35 millió fontot adnak.
de Torres is egy idióta, h maradt a ködös albionban... mivel lesz neki jobb a Chelsea-ben? annyi az előnye, h erősebb csapatba került, de nem igaz, h nem veszi észre, h az angol foci nem neki való (már)...
egyébként eleve az a vicckategória, h a brit játékosokat irreálisan túlárazzák, mintha vmi divatos márka lenne...
tényleg vicces... a szarkák támadósora nem ér ennyit kis túlzással...Fecooo írta:35re emelték a tétet, a Newcastle meg nem volt bolond ezt is visszautasítani... nem normálisak a Poolnál...Game90 írta:Liverpool lesz a legnagyobb barom, ha Carroll-ért 30-35 millió fontot adnak.
35re emelték a tétet, a Newcastle meg nem volt bolond ezt is visszautasítani... nem normálisak a Poolnál...Game90 írta:Liverpool lesz a legnagyobb barom, ha Carroll-ért 30-35 millió fontot adnak.
Hát még egy olyan transzferguru mint Moggi nem lesz, de látszik Gallin, hogy tudja mit csinál. Esküszöm néha olyanokat igazol a Juventus, hogy a fejem a falba tudnám verni.lluisllach89 írta: L.Messi 10!
Goal.com-on volt is egy kifejtős cikk hogy Galliani-e az új Moggi? Cassano, Bommel ( első bajnokin piros lap) Emma..
Juve most már csak azért sem fog csatárt venni, pedig mindenképp szükség lenne rá. MOST CSAK! Egyébként mindig csatárt vesznek, a középpályára kreatív játékos kéne. Na ez a Milannal sincs, de a sztárok elöl eldöntik a meccseket.
Nem tudom melyik a nagyobb vicc, anno Kakáért a RM-től a 65 millió euró, vagy most Torresért az 50 millió font.lluisllach89 írta:Ajajajajjj! Komolyodik a Torres-deal!
Miután a transzfer kérelmét elutasították, a Pool mégis tárgyal a Chelseavel, 50 millió fontra(!) taksálják Torrest.
40 millió+Sturridge nem nyerte el a Pool tetszését, Anelkát akarják.
Ez a tél eddig nagyon ott van
Kinek?lluisllach89 írta:Ajajajajjj! Komolyodik a Torres-deal!
Miután a transzfer kérelmét elutasították, a Pool mégis tárgyal a Chelseavel, 50 millió fontra(!) taksálják Torrest.
40 millió+Sturridge nem nyerte el a Pool tetszését, Anelkát akarják.
Ez a tél eddig nagyon ott van
A fejlődése szempontjából mindenképp jó döntés. Bár már 22 éves, tehát nem mondható annyira fiatalnak, de én még bízom benne.Fernando írta:
Carlos Vela
ArsenalWBA (kölcsönbe)
Én is olvastam, valószínűnek tartom...Fernando írta: A Cesena 24 éves védőjét nyáron akarja elvinni a katalán klub, de komoly vetélytársai vannak. A Sport.es úgy tudja, a Barca mellett az Internazionale, az AC Milan, a Juventus, a Villarreal és a Tottenham is verseng Nagatomóért.
Ki a bré ez? Hápogós.
Quagliarella? Szerintem a legjobb Olasz csatárok egyike. Ha nem sérült volna le... nem így állna a Juventus.barca0417 írta: Kár hogy a Juve képtelen már egy normális csatárt igazolni.(évek óta)