Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes cikk, átolvastamPCsabi írta:Is Arsene Wenger nearing the end at Arsenal?
KATT
Hat, igazabol csak annyit, hogy altalaban jo megoldasa van.PCsabi írta:Állítólag Nordtveit jön az Arsenal-ba, ingyen. Róla tudsz valamit?
Tehát az hogy elolvasom a véleményeket és leszűröm a tanulságot az ugyanaz mint amiről te beszélsz? Mert nem.zola8787 írta:Akkor minek vagy fent állandóan az eurobarca fórumán? Te olyan emberek véleményét olvasod és válaszolod meg percenként, akiket élőben meg sem akarsz ismerni. Ne legyél már képmutató könyörgöm.Bob_Marley írta:Az meg hogy téged az érdekel mit mondanak mások, akik amúgy nem szakértők, arra most mit mondjak?
Százszor rosszabb tulajdonság, hogy nem mondod meg az őszintét. Gondolom még soha a büdös életben nem fordult veled elő az, hogy kárörvendő vagy. Mondjuk ha kikap a Real, vagy mikor most szezonban szégyenteljesen kizárták őket a kupából. Nem tudom ki vagy, de kezdek kételkedni, hogy nem ember, Ex Machina.
Akkor minek vagy fent állandóan az eurobarca fórumán? Te olyan emberek véleményét olvasod és válaszolod meg percenként, akiket élőben meg sem akarsz ismerni. Ne legyél már képmutató könyörgöm.Bob_Marley írta:Az meg hogy téged az érdekel mit mondanak mások, akik amúgy nem szakértők, arra most mit mondjak?
Reméltem, hogy az előző "vitatkozásaink" után legalább te érteni fogod amit akarok mondani, de sajna rosszul fogalmazok.Bob_Marley írta:Alapból nem relevánsak az ilyen vélemények, amiket linkeltél. De ez hogy te valami személyes sérelemnek fogsz fel valamit és ezt kivetíted egy országra ez nálam bocs de sok.Ráadásul ezek szubjektív vélemények, a szakértők, újságírók elismerik a különbséget és ez számít nem az hogy Kis Pista mit mond Angyalföldről vagy Baktalórántházáról.....Más szurkolók zavarnak? Ez mi?
Plusz az szerintem is úgy van hogy az angol alsóház csapatai erősebbek mint a spanyol alsóház csapatai. Mert pénzben is teljesen mások a források is. Viszont a spanyol élcsapatok meg jelenleg sokkal erősebbek mint az angolok.
Szerintem nagyjából Wenger fogja eldönteni, hogy ki legyen majd a következő edző, és nem lepődnék meg, ha házon belül lenne megoldva a dolog (Bergkamp/Henry). Szóval egyetértek veled.messideco írta:Szerintem az öreg arra vár, hogy Bergkamp vagy Henry vállalja el majd a posztotMindenképp fiatal menedzserben gondolkoznék, nem Pellegrini félékben
PCsabi, mit szólsz hozzá?
Állítólag Nordtveit jön az Arsenal-ba, ingyen. Róla tudsz valamit?palesz77 írta:Gladbach
Alapból nem relevánsak az ilyen vélemények, amiket linkeltél. De ez hogy te valami személyes sérelemnek fogsz fel valamit és ezt kivetíted egy országra ez nálam bocs de sok.zola8787 írta:Saját tapasztalatom szerint, ami nem az internet világában merül ki, hanem ismerőseim, barátaim által, az esetek túlnyomó többségében az angol csapatoknak szurkolók nem bírják elismerni, ha nem a PL a legjobb bajnokság. Természetesen nem most kezdtek el nekik szurkolni, hanem a Giggs, Zola, Bergkamp időkben, de egyszerűen képtelenek elismerni, hogy ez az angol bajnokság egy kalap trágya és csakis azzal jönnek, hogy a spanyoloknál van két nagy (mostanában már hármat is mondanak), az angoloknál viszont az 5-6!!! nagycsapat mellett bárki képes bárkit megverni és ezért jó a bajnokság, mert bármi lehet.Tromort77 írta:
Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.
Az előbbi komment egy példa volt, hogy bemutassam miért is irritáló nekem a PL, ami lényegében nem is igaz, mert nem az zavar, hanem a "szurkolók".
5 pont nem sok szerintem, főleg ebben a bajnokságban. Például ha a CP-t nem veri a Leicester idegenben, ellenben a Spurs hozza a hazai meccset a Bournemouth ellen már csak 3 pont vagy 2. Erre pedig jó esély van a látottak alapján. A Leicester azért láthatóan megtört az Arsenal elleni meccs után, pontokban ez nem is látszik annyira de játékban igen. Hoztak 3 darab nyögvenyelős 1-0-át azóta(meg egy ikszet a wba ellen), de ez nem fog menni még 8 fordulón keresztül, már csak a nagy számok törvénye alapján sem.8 forduló van már csak vissza, van 5 pont előnyük.
8 forduló van már csak vissza, van 5 pont előnyük. Ha innen nem tudják megcsinálni, akkor soha. De nyáron szétkapják őket, mint ovisok a legót.rhuni írta:Titánok harca![]()
Amúgy én még mindig nem hiszek benne, hogy odaérne a Leicester, bármennyire is szurkolok nekik. Arsenal-Spurs között fog eldőlni.
Hú, nagyon nagyon sok ilyen ember van pedig. Nem 100/1 az arány... Mondom, múltkor az volt az érv, hogy "pedig az angol bajnokság erősebb mert merne a messike kicselezni egy stoke-védőt, majd az eltörné a lábát."Tromort77 írta:Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.
Na már most elég közhelyes de tökre igaz a jó csapat ismerve az hogy akkor is képes nyerni ha nem megy.Barcaforever írta:Én komolyan nem hiszem el a Leicestert. Mindig várom, h kipukkanjanak, de úgy látom ez a hajó elúszott. Ranieri megérdemli az év edzője díjat.Alfa írta:Eleg unalmas a meccs , de legalább a Leicester vezet egy szép góllal.
1 kaput eltaláló lövésük, azért szép munka. Leicester City a BL-ben, durva. Az angolok elgondolkodhatnak magukon, már ha az Arsenal MC Chelsea csapatokat még lehet angoloknak nevezni.
Saját tapasztalatom szerint, ami nem az internet világában merül ki, hanem ismerőseim, barátaim által, az esetek túlnyomó többségében az angol csapatoknak szurkolók nem bírják elismerni, ha nem a PL a legjobb bajnokság. Természetesen nem most kezdtek el nekik szurkolni, hanem a Giggs, Zola, Bergkamp időkben, de egyszerűen képtelenek elismerni, hogy ez az angol bajnokság egy kalap trágya és csakis azzal jönnek, hogy a spanyoloknál van két nagy (mostanában már hármat is mondanak), az angoloknál viszont az 5-6!!! nagycsapat mellett bárki képes bárkit megverni és ezért jó a bajnokság, mert bármi lehet.Tromort77 írta:
Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.
Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.palesz77 írta:Az iro mondjuk legalabb lenne kepben.. A Granada pont hogy szorakoztato focit jatszik, meg ha sokszor bele is szaladnak a kesbe. Azt meg sose fogom megerteni, hogy mitol dicsoseg egy bajnoksagnak az, hogy az egyik legnagyobb csapata olyan gyenge - MU -, hogy barmelyik kicsitol kepes kikapni..
Nyilvan kinek mi tetszik, de ezek az ervek.. Attol jobb egy bajnoksag szerinte, hogy a kiesojeloltek a gyenge bajnok aspiransokat meg tudjak verni. Hogyne..
Ennyi erővel utáld a Barcát, mert rengeteg gyökér Barcás is van.zola8787 írta:Bob, ilyen emberek miatt utáltam meg, de nagyon a PL-t:
Papinianus882016-03-14 23:59:21
egyolvasoember: Az mindent elmond a spanyol bajnokságról, hogy az általad dicsőített Villareal is olyan csúnya futballt játszik, hogy azt bűn végig nézni... Mellesleg a 3-4 nagy tudású csapat esetében a 4. nálam éppen a Villareal volt, az eredményességéből következően. A Sevilla vendégként duplanulla, a Bilbao meg összeteheti a kezét, hogy van egy 35éves csodacsatáruk aki kb válogatott formában játszik... Mostanában még a Las Palmas ami futballozik, a többit felejtsük el... Ilyen Granadákat, Getafekat, főleg Espanyolokat ki kellene zárni a bajnokságból. Nézzél meg egy PL meccset, ahol a tökutolsó is nagy meglepetést tud okozni. Egy Norwich le Xel a bajnokságra hajtó Cityvel, Sunderland verte a Mu-t, hol fogja a Levante szoros meccsen verni a Barcát? Persze értsd: úgyhogy a Barca még nem bajnok. Még a bundás is izgalmasabb, ahol 3-1ről a Hertha ellen feláll egy Werder, vagy a Mainz megveri a Leverkusen, Gladbach, Bayern triót.
Hajrá Leicester
Megtisztelsz.palesz77 írta: Megint teged kerdeznelek..![]()
Shelveyrol mit tudsz? Milyen jatekos? Nehany nagy labdajat lattam mar videokon, de amugy nem tudok rola semmit, most neztem 20 percet, a meglatasai jok voltak, a pontossag kevesbe.. Newcastle az o szintje, vagy annal azert jobb? Valogatottba bent van?
A masik meg Clasie. Kedvelem nagyon, csak nem kovetem egy jo ideje, nem tudod mennyire vette fel a Pl iramat? Ahogy nezem az utobbi idoben jatszik azert normalisan, de transfermarkt azt nem irja milyen szinvonalon..Te nem tudod, jol is tolja?
Elore is koszi, ha tudsz valamelyikre valaszolni.