Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2016.03.16. 15:21:04

PCsabi írta:Is Arsene Wenger nearing the end at Arsenal?
KATT
Érdekes cikk, átolvastam :)
Több oka van a rossz szereplésnek, ezzel kezdve Kroenke helyzetével pl.
Ahogy a cikk is említi, az öltözőben nincs vezér... Csatárunk továbbra sincs RvP óta, a középpálya eddig a liga legerősebbjének számított, nincs egy vérbeli labdaszerző játékos, hiába van ott most El Neny, Coq és Flamini is... Arteta és Rosicky ideje lejárt. Wenger már nem tudja a fiatal tehetségeket ide csábítani, mint lásd anno Fabre, Rosicky vagy épp Nasri.

Majd jövőre.
Kép
"And my heart will leave you never."
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.15. 22:51:21

Rendben van Bob. :) De látod, írtad, hogy neked is vannak ilyenek. Mi leírjuk ide, mert a foci témába vág, de semmi igazán rosszat nem írtunk. Az enyhe rosszindulatot is lehetne palástolni, de az szerintem még kevésbé jó dolog. Bort inni, vizet prédikálni. Leginkább a Barca-Real topikban már én is írtam olyanokat, mint te, de azok már tényleg kirívó esetek voltak.

On: én is a Leicesternek drukkolok egyébként, pedig a második kedvenc csapatom az Arsenal. És nem rosszindulatból szeretném, ha nyernének, hanem mert megérdemlik, az pedig járulékos nyereség lenne, hogy beárazzák a PL-t. :mrgreen:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.15. 22:45:34

PCsabi írta:Állítólag Nordtveit jön az Arsenal-ba, ingyen. Róla tudsz valamit? :)
Hat, igazabol csak annyit, hogy altalaban jo megoldasa van. :D En ilyenkor total Dahoudra es Xhakara fokuszalok, Hazard es Raffael maradt meg meg onnan a tamadok kozul, de az bennem van, hogy ha a 6-oshoz kerul a laszti, akkor altalaban jo helyre megy tovabb. Es vedekezni is eleg jol tud emlekeim szerint, de a kovetkezo hetekben majd figyelek ra is, aztan irok normalisabban is rola..:D

En meg Jorginhot olvastam az Arsenallal amugy, na o szerintem nagy fogas lenne. Bob "imadna", mert eleg sok kiugratassal probalkozik meccsenkent, es ezeknek fele pontatlan kb, de amugy nagyon jo kis melysegi jatekos. Most legutobb 164 passza volt asszem, 93%-os pontossaggal, es 5 olyan kiugratasa, amibol ziccer lett - vagy lehetett volna -, csak a csatarok rendre elszerencsetlenkedtek - utobbit nem a statok irtak, hanem en neztem. :D Es melle nagyon jol vedekezik is, szerintem vele jol jarna az Arsenal, ilyen jatszo csapatba illik o, es szerintem kb az az o szintje. Aztan lehet csak az olasz ligabol tud ennyire kitunni, de amit most nyujt hetrol hetre, az szerintem parade.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.15. 22:39:12

Ez az off, de egyáltalán nem írtam hogy antikrisztus lenne, leírtam nem értek egyet ezzel a viselkedéssel, ezen nem értem mi kivetnivaló van. Nem ellen szólt, nem ellened, leírtam miért nem. Az elvvel nem értek egyet, ezt meg mindig lefogom írni. Pont nem érdekel hogy kiről van szó. Ezen most ha meg megsértődik valaki (nem hiszem hogy zola8787 ezt tette volna egyébként) akkor meg azzal pláne nem tudok mit kezdeni.
Senki nem mondta hogy szeressen xy csapatot, tőlem azt szeret amit akar. De az viszont hogy pl csak azért szurkol valakinek, hogy de bezzeg a többiek. Múltkor mintha ezt írta volna, de majd visszakeresem a Leicester beszélgetést. Ezt a felfogást meg hadd ne bólogassam már le....Ugyanúgy ő leírja, levonom a konzekvenciákat aztán nem is érdekel, megyek tovább.
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.15. 22:17:42

Bob, akkor legközelebb írd le, ha nem focival kapcsolatos, akkor az off-topikba. :mrgreen: Értem a nézeted, ez lenne a helyes hozzáállás, de emberek vagyunk. És nem olyanokról van szó, hogy egy klub szűnjön meg, játékosok sérüljenek meg, stb. Vannak a fórumon, mint minden fórumon igazán rosszindulatú emberek, vagy üldözési-mániások. De ha valaki egyszer-egyszer ír egy negatívat, és legalább leírja!, abba szerintem nem feltétlenül kell belekötni, és rossz embernek beállítani. Múltkor én voltam a gonosz, mert elvárom, hogy ha a Real is vétett a fiatalok igazolásainál, akkor ők is kapjanak büntetést. Egyenlő elbírálást kértem, nem mást. Most Zola írt egy kis kárörömről, de ettől nem lesz ő az antikrisztus. Ha gondolod, privátban írhatok pár nevet a fórumról, akik jobban megérdemelnék, hogy véleményt alkoss róluk. :wink:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.15. 22:06:05

zola8787 írta:
Bob_Marley írta:Az meg hogy téged az érdekel mit mondanak mások, akik amúgy nem szakértők, arra most mit mondjak?
Akkor minek vagy fent állandóan az eurobarca fórumán? Te olyan emberek véleményét olvasod és válaszolod meg percenként, akiket élőben meg sem akarsz ismerni. Ne legyél már képmutató könyörgöm.

Százszor rosszabb tulajdonság, hogy nem mondod meg az őszintét. Gondolom még soha a büdös életben nem fordult veled elő az, hogy kárörvendő vagy. Mondjuk ha kikap a Real, vagy mikor most szezonban szégyenteljesen kizárták őket a kupából. Nem tudom ki vagy, de kezdek kételkedni, hogy nem ember, Ex Machina.
Tehát az hogy elolvasom a véleményeket és leszűröm a tanulságot az ugyanaz mint amiről te beszélsz? Mert nem.

És ne velem foglalkozz, de tőlem foglalkozhatsz, attól még a kárörvendéseden ez nem változtat és elítélem. És ne kibúvót keressünk. Én is csináltam ilyet, s akkor mi van? Attól még nem helyes, s meg is próbálok nem így cselekedni.

De hogy sikerült ezt kihozni? A lényeg az hogy attól neked jobb vagy rosszabb lesz, hogy sima mezei szurkoló mit mond? Az elég nagy gond szerintem, a lényeg, hogy a szakma, szakértők miket mondanak. Olyanról vitázunk, aminek alapból nincs létjogosultsága.

Az meg a legnagyobb bullshit, hogy bizonyos dolgokból leszűrsz valamit és kivilágítod egy egészre. Mondhatnám úgyis kőkemény előítélet, ezt meg hadd ne toleráljam.....
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.15. 21:57:41

Jajjaj, próbálok kimaradni a vitából. :mrgreen: Az én meglátásaim:

Az angol és a spanyol bajnokság között nem a kis csapatok jelentik a különbséget, hanem hogy a spanyol nagycsapatok sokkal erősebbek, mint az angolok. Nem azért kiegyenlített a PL, mert minden csapat jó, hanem mert vannak jók, közepesek, gyengék, de nincs kiemelkedő. És 1-2 csapatot levéve a spanyolok nagy része megállná a helyét a PL-ben, mert kb a rengeteg futást és ívelgetést kell kontrollálni. Technika és játék kontra fizikum nagyjából, egy jó taktika kéne nekik. Pl hétvégén a Las Palmas hogy játszott a Real ellen, te jó ég. Oké, hogy a Madridnak nagyon nem ment, de ott azt hiszem a PL csapatainak nagy része csak kereste volna a labdát.

Szurkolók: Zolával értek egyet, tényleg ilyenek. És ha az amúgy normális haverjaid, sőt 1-2 csapattársad nyomja folyton a hülyeséget a PL-ről, akkor az igen is idegesítő, főleg, hogy a nagy része a Barcát mocskolja. :mrgreen: (olasz és német és egyéb drukkerekkel sokkal kevesebb "baj" van ilyen szempontből). Azt meg szerintem hadd döntse el mindenki maga, hogy jól esik-e neki egy kis káröröm, vagy nem. :)
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.15. 21:43:31

Bob_Marley írta:Az meg hogy téged az érdekel mit mondanak mások, akik amúgy nem szakértők, arra most mit mondjak?
Akkor minek vagy fent állandóan az eurobarca fórumán? Te olyan emberek véleményét olvasod és válaszolod meg percenként, akiket élőben meg sem akarsz ismerni. Ne legyél már képmutató könyörgöm.

Százszor rosszabb tulajdonság, hogy nem mondod meg az őszintét. Gondolom még soha a büdös életben nem fordult veled elő az, hogy kárörvendő vagy. Mondjuk ha kikap a Real, vagy mikor most szezonban szégyenteljesen kizárták őket a kupából. Nem tudom ki vagy, de kezdek kételkedni, hogy nem ember, Ex Machina.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.15. 21:03:02

Megértettem elsőre is, de a releváns szó nem hiába volt ott. Az meg hogy téged az érdekel mit mondanak mások, akik amúgy nem szakértők, arra most mit mondjak? Ez olyan mintha azt mondanám én neked hogy ugorj a kútba. Fizikus megállapítja hogy betörik a fejed, de beleugrasz mert egy totál érdektelen/ kívülálló személy azt mondja? Nekem is van angol szurkoló ismerősöm, elmondja én is elmondom aztán megyünk tovább. Én meg nem néznék egy Manchester meccset, mert nagyon nem csípem őket, ő meg nem nézne meg egy Barcat.

És azt írtam pénzben IS mások az erőforrások. Egy angol alsóházi csapatban több a jobb képességű játékos mint egy spanyolban. És értem a Leicester példát, hogy a több erőforrás nem jelent jobb eredményt, de megtudni megfogjuk hogy teszem azt a Norwich mit játszana mondjuk a GTetafe ellen? Nem tudjuk, alap feltételezésben mivel erősebb csapat, több lehetőséggel 100 meccsen val. többször nyerne.

Én továbbra sem értem a rosszindulatú kárörvendésedet, s el is ítélem ezt a felfogást. És azt se értem, mit szeretnél? Vagy másra nem tudok gondolni, rossz a haveri társaságod. :D
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.15. 20:51:20

Bob_Marley írta:Alapból nem relevánsak az ilyen vélemények, amiket linkeltél. De ez hogy te valami személyes sérelemnek fogsz fel valamit és ezt kivetíted egy országra ez nálam bocs de sok. :D Ráadásul ezek szubjektív vélemények, a szakértők, újságírók elismerik a különbséget és ez számít nem az hogy Kis Pista mit mond Angyalföldről vagy Baktalórántházáról.....Más szurkolók zavarnak? Ez mi? :D

Plusz az szerintem is úgy van hogy az angol alsóház csapatai erősebbek mint a spanyol alsóház csapatai. Mert pénzben is teljesen mások a források is. Viszont a spanyol élcsapatok meg jelenleg sokkal erősebbek mint az angolok.
Reméltem, hogy az előző "vitatkozásaink" után legalább te érteni fogod amit akarok mondani, de sajna rosszul fogalmazok.

Miért is kellene engem érdekelni, hogy mit mondanak a szakértők? Ők elmondják a sok okosságot és kész, reálisan látják valószínűleg a mai felhozatalt is és nem maradnak a régi időkben, mint a legtöbb PL drukker barátom, akik egyszerűen képtelenek belátni a legalapabb dolgokat is.

Na egy utolsó példát felhozok, onnantól kezdve csakis a Leszter miatt írok ide, ja és a történet valós eseményeken alapszik :D
Elmegyünk haverok 9-en egy kocsmába, iszogatni, csocsózgatni, dumálni. Na ebből a 9 emberből van 1 hölgy meg 1 pali akit nem érdekel a foci. Emellett legjobb barátom Realos, én ugye Barcás és a maradék 5 ember pedig angol drukker, szépen elosztva Chelsea, Arsenal MU részekre. Amikor feljön a foci, hogy "fú a Barca mekkora meccset tolt már", ilyenkor az 5-ből 4-en elkezdenek oltogatni, hogy "hagyjad már, a Barca csak passzolgat, tök unalmas, trágya az egész spanyol bajnokság, mindig 2 csapat között dől el, a Barca csak azért nyer, mert a bírók is velük vannak" és ilyenkor rátesznek még egy lapáttal: "bezzeg a Mu atya ég mekkora meccset tolt a Watford-al, igaz nem volt gól, de fú micsoda pörgés volt, 90 perc izgalom, futás". Aztán tovább jön a többi PL-es szurker: "hát igen, mert a PL a legizgalmasabb és legjobb!!!, mert bárki megverhet bárkit, nincs erős-gyenge-rossz csapat, azonos szint az egész".
És ülünk a Real-os haverommal meg a nem elvakult Senal sráccal a söröcskéink előtt, hogy erre a mi a francot is válaszoljunk, felesleges a szópárbaj (mint itt, be is fejezem mindjárt), úgyis ennyit löknek majd oda, hogy a Barca csak unalmasan passzol (foci lényege mondjuk), PL nagyon jó, PD egy kalap trágya és mindig eljátsszuk ezt, nem lehet normálisan beszélni a spanyolokról, mert jönnek ezzel. Ja még egy: amikor mondjuk, hogy: "de a spanyol csapatok évek óta ott vannak a BL-ben, meg EL-ben", a válasz: "a bajnokság meg a 2 kupa kiveszi az erőiket ezért nem megy nekik a BL-ben, ráadásul az EL egy angol csapatot sem érdekel."

Na ilyenek miatt örülök amikor egy teljesen érdektelen Leicester vezeti a bajnokságot, akinek a keretéből 10 szurkolóból 9 egy embert sem tudott volna megnevezni a szezon előtt (köztük én sem) és jönnek ezzel a folyamatos "majd kipukkadnak" szöveggel. Ha ez össze is jön, már úgyis indulnak a BL-ben, remélem minél hamarabb kiesnek a többi angol csapattal és pár éven belül elvesznek tőlük egy BL helyet, aztán kacérkodhatnak majd a Liga meg F.A. kupájukban.

Azt a kommentet meg csak azért linkeltem be, mert ilyenekkel jönnek ismerőseim is (nem azért, mert láttam egy tök ismeretlen valakitől, hogy isteníti a PL-t).

Végén írod, hogy erősebbek a PL alsóházi csapatai, mert több a pénzük. Hát ez is szép meglátás már bocsi. Azt hiszem a Leicester-nél jó pár csapatnak több a lóvéja aztán mindegyik a hátát látja.

Na hajrá Leicester meg Tottenham, meg Arsenal is, ők úgyis kiesnek a legjobb 16-ban jövőre is :D
PCsabi
aka Game90

2016.03.15. 20:15:56

messideco írta:Szerintem az öreg arra vár, hogy Bergkamp vagy Henry vállalja el majd a posztot :D Mindenképp fiatal menedzserben gondolkoznék, nem Pellegrini félékben :) PCsabi, mit szólsz hozzá? :)
Szerintem nagyjából Wenger fogja eldönteni, hogy ki legyen majd a következő edző, és nem lepődnék meg, ha házon belül lenne megoldva a dolog (Bergkamp/Henry). Szóval egyetértek veled.
palesz77 írta:Gladbach
Állítólag Nordtveit jön az Arsenal-ba, ingyen. Róla tudsz valamit? :) Nekem annyi van meg, hogy ex-Arsenal játékos, nagy tehetség volt, de egy meccset sem játszott nálunk :D

Is Arsene Wenger nearing the end at Arsenal?
KATT

Arsenal last eight home games:
Average number of shots per goal scored 25
Average number of shots allowed per goal conceded NINE

Last 8 home games shots/goals:
Giroud 29/0
Sanchez 27/1
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.15. 15:03:45

zola8787 írta:
Tromort77 írta:
Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.
Saját tapasztalatom szerint, ami nem az internet világában merül ki, hanem ismerőseim, barátaim által, az esetek túlnyomó többségében az angol csapatoknak szurkolók nem bírják elismerni, ha nem a PL a legjobb bajnokság. Természetesen nem most kezdtek el nekik szurkolni, hanem a Giggs, Zola, Bergkamp időkben, de egyszerűen képtelenek elismerni, hogy ez az angol bajnokság egy kalap trágya és csakis azzal jönnek, hogy a spanyoloknál van két nagy (mostanában már hármat is mondanak), az angoloknál viszont az 5-6!!! nagycsapat mellett bárki képes bárkit megverni és ezért jó a bajnokság, mert bármi lehet.

Az előbbi komment egy példa volt, hogy bemutassam miért is irritáló nekem a PL, ami lényegében nem is igaz, mert nem az zavar, hanem a "szurkolók".
Alapból nem relevánsak az ilyen vélemények, amiket linkeltél. De ez hogy te valami személyes sérelemnek fogsz fel valamit és ezt kivetíted egy országra ez nálam bocs de sok. :D Ráadásul ezek szubjektív vélemények, a szakértők, újságírók elismerik a különbséget és ez számít nem az hogy Kis Pista mit mond Angyalföldről vagy Baktalórántházáról.....Más szurkolók zavarnak? Ez mi? :D

Plusz az szerintem is úgy van hogy az angol alsóház csapatai erősebbek mint a spanyol alsóház csapatai. Mert pénzben is teljesen mások a források is. Viszont a spanyol élcsapatok meg jelenleg sokkal erősebbek mint az angolok.
Kép
Kép
Kép
rhuni
Jugador del Barça

2016.03.15. 14:37:35

8 forduló van már csak vissza, van 5 pont előnyük.
5 pont nem sok szerintem, főleg ebben a bajnokságban. Például ha a CP-t nem veri a Leicester idegenben, ellenben a Spurs hozza a hazai meccset a Bournemouth ellen már csak 3 pont vagy 2. Erre pedig jó esély van a látottak alapján. A Leicester azért láthatóan megtört az Arsenal elleni meccs után, pontokban ez nem is látszik annyira de játékban igen. Hoztak 3 darab nyögvenyelős 1-0-át azóta(meg egy ikszet a wba ellen), de ez nem fog menni még 8 fordulón keresztül, már csak a nagy számok törvénye alapján sem.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.15. 14:13:25

rhuni írta:Titánok harca :mrgreen:

Amúgy én még mindig nem hiszek benne, hogy odaérne a Leicester, bármennyire is szurkolok nekik. Arsenal-Spurs között fog eldőlni.
8 forduló van már csak vissza, van 5 pont előnyük. Ha innen nem tudják megcsinálni, akkor soha. De nyáron szétkapják őket, mint ovisok a legót.
rhuni
Jugador del Barça

2016.03.15. 13:39:57

Titánok harca :mrgreen:

Amúgy én még mindig nem hiszek benne, hogy odaérne a Leicester, bármennyire is szurkolok nekik. Arsenal-Spurs között fog eldőlni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.03.15. 13:25:20

Tromort77 írta:Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.
Hú, nagyon nagyon sok ilyen ember van pedig. Nem 100/1 az arány... Mondom, múltkor az volt az érv, hogy "pedig az angol bajnokság erősebb mert merne a messike kicselezni egy stoke-védőt, majd az eltörné a lábát." :mrgreen:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.15. 12:55:07

Barcaforever írta:
Alfa írta:Eleg unalmas a meccs , de legalább a Leicester vezet egy szép góllal =D> .
Én komolyan nem hiszem el a Leicestert. Mindig várom, h kipukkanjanak, de úgy látom ez a hajó elúszott. Ranieri megérdemli az év edzője díjat. :shock: 1 kaput eltaláló lövésük, azért szép munka. Leicester City a BL-ben, durva. Az angolok elgondolkodhatnak magukon, már ha az Arsenal MC Chelsea csapatokat még lehet angoloknak nevezni.
Na már most elég közhelyes de tökre igaz a jó csapat ismerve az hogy akkor is képes nyerni ha nem megy.:)
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.15. 12:48:46

Tromort77 írta:
Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.
Saját tapasztalatom szerint, ami nem az internet világában merül ki, hanem ismerőseim, barátaim által, az esetek túlnyomó többségében az angol csapatoknak szurkolók nem bírják elismerni, ha nem a PL a legjobb bajnokság. Természetesen nem most kezdtek el nekik szurkolni, hanem a Giggs, Zola, Bergkamp időkben, de egyszerűen képtelenek elismerni, hogy ez az angol bajnokság egy kalap trágya és csakis azzal jönnek, hogy a spanyoloknál van két nagy (mostanában már hármat is mondanak), az angoloknál viszont az 5-6!!! nagycsapat mellett bárki képes bárkit megverni és ezért jó a bajnokság, mert bármi lehet.

Az előbbi komment egy példa volt, hogy bemutassam miért is irritáló nekem a PL, ami lényegében nem is igaz, mert nem az zavar, hanem a "szurkolók".
palesz77

2016.03.15. 12:47:53

Nyilvan, en nem is ezert nem nezek Pl meccseket, hanem mert szimplan nem tetszik az ottani jatek. Egyedul Poolt nezek Coutinho meg Can miatt, de azokat se mindig elvezem. Jovore viszont Pep Cityjet megprobalom kovetni majd, nekem jatekstilus tetszik ugyis alapbol, nem bajnoksag. Barca, PSG, Napoli, Gladbach, Dortmund, Munchen, lenyeg hogy technikas kozeppalyasok probaljak meg szervezni a jatekot, abbol szamomra rossz nemigen sulhet ki.. :D
Tromort77

2016.03.15. 12:39:57

palesz77 írta:Az iro mondjuk legalabb lenne kepben.. A Granada pont hogy szorakoztato focit jatszik, meg ha sokszor bele is szaladnak a kesbe. Azt meg sose fogom megerteni, hogy mitol dicsoseg egy bajnoksagnak az, hogy az egyik legnagyobb csapata olyan gyenge - MU -, hogy barmelyik kicsitol kepes kikapni.. :-k

Nyilvan kinek mi tetszik, de ezek az ervek.. Attol jobb egy bajnoksag szerinte, hogy a kiesojeloltek a gyenge bajnok aspiransokat meg tudjak verni. Hogyne..:D
palesz77

2016.03.15. 12:34:50

Az iro mondjuk legalabb lenne kepben.. A Granada pont hogy szorakoztato focit jatszik, meg ha sokszor bele is szaladnak a kesbe. Azt meg sose fogom megerteni, hogy mitol dicsoseg egy bajnoksagnak az, hogy az egyik legnagyobb csapata olyan gyenge - MU -, hogy barmelyik kicsitol kepes kikapni.. :-k

Nyilvan kinek mi tetszik, de ezek az ervek.. Attol jobb egy bajnoksag szerinte, hogy a kiesojeloltek a gyenge bajnok aspiransokat meg tudjak verni. Hogyne..:D
Tromort77

2016.03.15. 12:22:52

zola8787 írta:Bob, ilyen emberek miatt utáltam meg, de nagyon a PL-t:

Papinianus882016-03-14 23:59:21
egyolvasoember: Az mindent elmond a spanyol bajnokságról, hogy az általad dicsőített Villareal is olyan csúnya futballt játszik, hogy azt bűn végig nézni... Mellesleg a 3-4 nagy tudású csapat esetében a 4. nálam éppen a Villareal volt, az eredményességéből következően. A Sevilla vendégként duplanulla, a Bilbao meg összeteheti a kezét, hogy van egy 35éves csodacsatáruk aki kb válogatott formában játszik... Mostanában még a Las Palmas ami futballozik, a többit felejtsük el... Ilyen Granadákat, Getafekat, főleg Espanyolokat ki kellene zárni a bajnokságból. Nézzél meg egy PL meccset, ahol a tökutolsó is nagy meglepetést tud okozni. Egy Norwich le Xel a bajnokságra hajtó Cityvel, Sunderland verte a Mu-t, hol fogja a Levante szoros meccsen verni a Barcát? Persze értsd: úgyhogy a Barca még nem bajnok. Még a bundás is izgalmasabb, ahol 3-1ről a Hertha ellen feláll egy Werder, vagy a Mainz megveri a Leverkusen, Gladbach, Bayern triót.

Hajrá Leicester :D
Ennyi erővel utáld a Barcát, mert rengeteg gyökér Barcás is van. :roll:
Van az a szint akikkel se az egyik se a másik oldalon nem kell foglalkozni legyen a téma bármi is. Rengeteg olyan PL szurkoló van aki reálisan látja a PL helyzetét és beismeri, hogy jobb a spanyol bajnokság. De alapvetően olyan mintha két különböző sportágat akarnánk összehasonlítani. Angliában mást értenek labdarúgás alatt mint spanyolban. Angliában másért mennek ki a meccsekre az emberek, főként mást akarnak látni mint spanyolban. Igen, a spanyol vonal eredményesebb, de kinek milyen stílus jön be egyébként az teljesen ízlés dolga.
zola8787
Director del Fútbol

2016.03.15. 12:08:03

Bob, ilyen emberek miatt utáltam meg, de nagyon a PL-t:

Papinianus882016-03-14 23:59:21
egyolvasoember: Az mindent elmond a spanyol bajnokságról, hogy az általad dicsőített Villareal is olyan csúnya futballt játszik, hogy azt bűn végig nézni... Mellesleg a 3-4 nagy tudású csapat esetében a 4. nálam éppen a Villareal volt, az eredményességéből következően. A Sevilla vendégként duplanulla, a Bilbao meg összeteheti a kezét, hogy van egy 35éves csodacsatáruk aki kb válogatott formában játszik... Mostanában még a Las Palmas ami futballozik, a többit felejtsük el... Ilyen Granadákat, Getafekat, főleg Espanyolokat ki kellene zárni a bajnokságból. Nézzél meg egy PL meccset, ahol a tökutolsó is nagy meglepetést tud okozni. Egy Norwich le Xel a bajnokságra hajtó Cityvel, Sunderland verte a Mu-t, hol fogja a Levante szoros meccsen verni a Barcát? Persze értsd: úgyhogy a Barca még nem bajnok. Még a bundás is izgalmasabb, ahol 3-1ről a Hertha ellen feláll egy Werder, vagy a Mainz megveri a Leverkusen, Gladbach, Bayern triót.

Hajrá Leicester :D
messideco
Presidente del Barça

2016.03.15. 01:19:00

Szerintem az öreg arra vár, hogy Bergkamp vagy Henry vállalja el majd a posztot :D Mindenképp fiatal menedzserben gondolkoznék, nem Pellegrini félékben :) PCsabi, mit szólsz hozzá? :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Tromort77

2016.03.15. 00:48:25

palesz77 írta: Megint teged kerdeznelek..:D

Shelveyrol mit tudsz? Milyen jatekos? Nehany nagy labdajat lattam mar videokon, de amugy nem tudok rola semmit, most neztem 20 percet, a meglatasai jok voltak, a pontossag kevesbe.. Newcastle az o szintje, vagy annal azert jobb? Valogatottba bent van?

A masik meg Clasie. Kedvelem nagyon, csak nem kovetem egy jo ideje, nem tudod mennyire vette fel a Pl iramat? Ahogy nezem az utobbi idoben jatszik azert normalisan, de transfermarkt azt nem irja milyen szinvonalon..:D Te nem tudod, jol is tolja?

Elore is koszi, ha tudsz valamelyikre valaszolni. :)
Megtisztelsz. :D

Shelvey... Imádom a kopasz kis fejével együtt. Nekem nagy kedvencem egyébként. A tavalyi Swansea-ben nagy húzóember volt és remekül tolta. De vele mindig az a helyzet, hogy azt várja az ember, hogy benő a feje lágya. Kinézete ellenére még mindig nagyon fiatal, csak 24 éves és még változhat, de úgy tűnik a hozzáállása elég rossz. Főleg az idei szezonban a Swansea-ban, látványosan nem érdekelte a helyzet és kívülről úgy tűnt a vezetéssel is összebalhézott. Elég indualtos játékos, volt, hogy meccs után egy Swansea fannal akart találkozni a parkolóban. De közben meg ha jó körülmények között van nagyon hasznos tud lenni. Hatalmas labdákra képes és jól tud mozgatni egy csapatot. Igazi robosztus mélységi irányító.

Alan Shearer nyilatkozta róla, hogy sok edző nem tudta kezelni de most ez a Newcastle a forduló pont lehet neki és most vagy soha kell teljesítenie.
De ugyanakkor a mentalitását jól jellemzi még, hogy friss érkezőként ő lett a Newcastle csapatkapitánya, ha ez nem motiválja eléggé akkor semmi. Azt a pár pontot amit mostanában hoztak azt is neki köszönhetik mert kiosztott pár asszisztot. Szerintem bent fog maradni a Newcastle és az nagyban neki is köszönhető lesz. Nagyon jó játékosaik vannak de szükségük volt egy ilyen emberre aki összetudja fogni a csapatot. Én nagyon bízok benne, hogy a Newcastle-nél magára talál.

Játszott már pár meccset a válogatotban illetve korosztályos csapatokban kiemelkedő volt de a mostani gyenge Swansea-s éve után nem sok esélye van. Talán ha a Newcastle nagyon elkapja a fonalat. Nagycsapatba kerülésre jelenleg nincs reális esélye, ahhoz tényleg nagyot kellene fejlődnie. De szerintem meghatározó játékos lehet a PL csapatainak nagyrészénél.

De aki ilyenre képes az alapból nem lehet rossz játékos:
http://gfycat.com/MellowKindGermanpinscher

Clasie-ről nem tudok nagyon semmit. Pedig régebben felkaptam a fejem arra, hogy a holland Xavinak becézték. Annyit olvastam róla az elmúlt hetekben, hogy védekezésben jót nyújt, de előre játékban elég visszafogott.

Szerk: Most olvasom, hogy az ESPN egyik munkatársa twitteren hozza, hogy az Arsenal keresi Wenger helyettesét, Pellegrini és Simeone a valószínű. ESPN szinte sose talál el semmit, de legalább elgondolkodni érdemes. Megnézném Simeone, hogy faragna munkás csapatot Özil-ékből. Illetve Pellegrini még a végén hozna egy bajnoki címet bemutatásként mindenkinek. :D
Válasz küldése