Mikaos írta:Szerintem mind a Chelsea, mind a Liverpool jól járt a Torres-transzferrel.
Chelsea:
- motivált Torres, aki szeretne végre komoly eséllyel indulni a címekért
- öreg csatárok (Drogba, Anelka) helyett egy ereje teljében lévő érkezik
- stílussal sem lesz gond, az Ancelotti-féle Chelsea nagyjából ugyanazt képviseli, mint a Pool
Liverpool:
- motiválatlan, rosszul játszó Torres-t eladják sok pénzért
- helyette 2 fiatalabb csatár jön
- ebből Suárez már bizonyított egy nem gyenge bajnokságban, s a VB-n is elég jó volt (még kapusnak sem rossz

)
- Carroll pedig -ahogy nézem a statisztikát- elég jó: ez évben 19 meccsen 11 gól és 7 assist. Ez azt jelenti, hogy kb. minden meccsen van egy jó húzása.
-Lehet, h motivált Torres, de könnyen meglehet, h nyomot hagytak benne a sérülések, illetve mi a garancia, h mostantól nem lesz ilyen sérülékeny? Ha pedig minden így folytatódik, akkor a Chelsea sok hasznát nem veszi. Még hogy ereje teljében van? Épp, h borzasztó időszakon van túl, illetve lesz túl, ha egyáltalán túl lesz rajta.
Suarez egy nem gyenge bajnokságban bizonyított? Bocs, erről én lemaradtam. Bár ez is relatív, a magyarhoz képest pl. mindenképpen erős a holland bajnokság, de a top ligákkal össze sem lehet hasonlítani. Soroljam azokat, akik ott bizonyítottak, máshol meg nem? Egy dolog, h a VB-n is jó volt. Dos Santos is.
Carroll pedig lehet, h most jó szezont fut, de mi a garancia, h egy komoly csapatba is megállja a helyét. Robbie Keane-nek sem ment a Poolban, Berbatov is az első két szezonjában gyenge volt, és még lehet sorolni, pedig ezek a játékosok is nagyon jók voltak előző klubjukban.
Maradjunk annyiban, h mind2 zsákbamacska. Eleve télen, teljesen új csatárduót venni, menet közben kell beilleszkedniük, nincsenek könnyű helyzetben, de majd meglátjuk.
Jól van socio, áll a fogadás!