Európai játékospiac
- noname
- Llegenda del Barça
Khm.....Azért Gattuso se az intelligens fajtából való...Lionel85 írta:A becenevére méltó játékos.Fecooo írta:Gary Medel
Boca JuniorsSevilla
chilei válogatott középpályás, beceneve Pitbull, ott volt a vb-n is, 3 milliót fizetett érte Del Nido...Láttam már játszani, amolyan Gattuso-szintű szívharcos, de a kevésbé intelligens-kategóriából. Ha balhé van a játékosok között, akkor ő tuti megtalálható a bolyban.

A Fifa egy szégyen
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A becenevére méltó játékos.Fecooo írta:Gary Medel
Boca JuniorsSevilla
chilei válogatott középpályás, beceneve Pitbull, ott volt a vb-n is, 3 milliót fizetett érte Del Nido...

- noname
- Llegenda del Barça
Nem bánnám ha a Sevilla összekapná magát. A Villarreal és a Valencia úgy tűnik tudja stabilizálni magát, de a Sevilla messze az elvárások alatt teljesít. Az a 7. hely negatív gólkülönbséggel nem vmi nagy szám. Bár még így is jobb amit mutatnak mint az Atletico, aminek a 2 nagy után a legjobb keret van.kurdt írta:Akkor 3-4 év múlva mehet tízért Angliába...Fecooo írta:Gary Medel
Boca JuniorsSevilla
chilei válogatott középpályás, beceneve Pitbull, ott volt a vb-n is, 3 milliót fizetett érte Del Nido...
A Fifa egy szégyen
Akkor 3-4 év múlva mehet tízért Angliába...Fecooo írta:Gary Medel
Boca JuniorsSevilla

Your village called. Their idiot is missing.
Gary Medel
Boca Juniors
Sevilla
Boca Juniors

- ab1daL
- Director del Fútbol
Bent pótlására a hírek szerint viszik Fullert a sunderlandiek. Jó kis "csatárforgó" volt az angoloknál, ahogy az origo is írja. Bent, Sunderlandből-Villába, Carew, Villából-Stokeba, Fuller, Stokeból-Sunderlandbe.messideco írta:A Stokenál ott van Guddy,Fuller,Jones,Sidibe,Sanli, és most Carew is. A keret fele csatár

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Jobb vételt csinált így a Milan. Emmanuelson ügyes játkos, és ha sikerül beilleszkednie sokáig emghatározó tagja lehet a csapatnak. Védelemben és középpályán egyaránt hasznos!Fernando írta: Urby Emmanuelson
AjaxMilan - ez érdekes (egyébként Galliani jelentette be), eddig Zieglerről volt szó és Ziegler helyére megy Laczkó. Érdekes lesz.
Laczkó helyzetén viszont valóban nem könnyített ez a lépés, de ehhez hozzá kell szoknia. Jobb játékra fogja sarkallni, reméljük. Elméletileg ma bedobják a mély vízbe a Juve ellen.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ez a nyerő taktika.messideco írta:A Stokenál ott van Guddy,Fuller,Jones,Sidibe,Sanli, és most Carew is. A keret fele csatár

- sjay
- Entrenador del Barça
Carew már öreg, nem tud magas szinten játszani, és kellett a hely D.Bent-nekfcbarca0827 írta:Keruval?messideco írta:A Stoke erősödik,Inkább az Aston Villa erősített azzal, hogy legalább egy időre megszabadultak tőle.
![]()
A Milan jó vásárt csinált. Bár, nem értem, mert fiatal.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Keruval?messideco írta:A Stoke erősödik,

A Milan jó vásárt csinált. Bár, nem értem, mert fiatal.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Fernando
- Llegenda del Barça
Zé Eduardo
Santos
Genoa
Mido
Ajax
Zamalek
Wayne Routledge
Newcastle
QPR (kölcsönbe)
Urby Emmanuelson
Ajax
Milan - ez érdekes (egyébként Galliani jelentette be), eddig Zieglerről volt szó és Ziegler helyére megy Laczkó. Érdekes lesz.
Federico Marchetti
Cagliari
Genoa
John Carew
Aston Villa
Stoke City (kölcsönbe)
Christoph Knasmüller
Bayern München
Inter
David Wheater
Middlesbrough
Bolton W.
Mateja Kezsman
South China
Joel Ekstrand
Helsingborg
Udinese
Santos

Mido
Ajax

Wayne Routledge
Newcastle

Urby Emmanuelson
Ajax

Federico Marchetti
Cagliari

John Carew
Aston Villa

Christoph Knasmüller
Bayern München

David Wheater
Middlesbrough

Mateja Kezsman

Joel Ekstrand
Helsingborg

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nem az Salvador Cabanas paraguayi csatár volt.messideco írta:Már egyszer kérdeztem: ezt a játékost lőtték meg, és hagyott ki egy évet? Vagy balesete volt?
-
- Director del Fútbol
Balesete volt, és ő vezetett, ő súlyosan megsérült, barátai közül legalább 1 meghalt..messideco írta:Már egyszer kérdeztem: ezt a játékost lőtték meg, és hagyott ki egy évet? Vagy balesete volt?
Talán fának csapódtak asszem.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem jó lesz a Malaga. Idén a bentmaradásnál többre nem kéne számítsanak, de jövőre erősek lesznek. A Vale így is alig bírta leverni őket. A leendő jó szereplésükben pedig nem az egyre erősödő keret miatt bízok, hanem sokkal inkább Pellegrini miatt. Pelle a Villarrealnál kevesebb pénzből építkezhetett, mégis rohadt erős csapatot hozott össze. Jövőre EL-helyre várom őket. Idén talán a 10. hely környékére még feljöhetnek.
A Fifa egy szégyen
Valóban okosan költekeznek, kérdés, h majd az eredményeiken meg látszik-e? Amikor ennyi új játékos érkezik, olyankor mindig nehéz jó csapatot építeni, hiába jók az igazolt játékosok. Hosszú távon jók lehetnek, de én a közeljövőben nem várok csodát tőlük.Barcaman14 írta:Nagyon helyes!MichaaBee írta:D. Buonanotte (River Plate)Málaga
Tovább erősödik a Málaga.És úgy néz ki hogy tényleg okosan költekeznek. Így tovább!
A Man. City is ebben a cipőben jár, csak ők nagyban csinálják. Nagyon nagy minden nyáron a játékosmozgás, és mindig szelektálódnak a játékosok, mindig csak 1-2 ember tud tartósan megragadni a csapatban, lassan épül az igazán jó csapat, évek munkája.
Azért is mondtam, h én ha sok pénzem lenne inkább erősebb középcsapatokba fektetnénk(pl. Valencia), mert ott van olyan alap, amire lehet építeni, nem kell teljesen új csapatot építeni, sokkal könnyebb, ha megvan a csapat gerince, és csak pár ember kell a hiányposztokra. Ilyenkor akár egy nyár alatt lehet nyerő csapatot csinálni.
A legjobb és legjövedelmezőbb persze az utánpótlásba fektetni, ezt bizonyítja a Barca is, de nemcsak mi, ha megnézzük az elmúlt évek korszakos csapatait, mind a saját nevelésekre alapozták a sikert. Ez persze hosszú távú folyamat, de a csapat építés mellett párhuzamosan működhet.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nagyon helyes!MichaaBee írta:D. Buonanotte (River Plate)Málaga
Tovább erősödik a Málaga.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- barca0417
- Entrenador del Barça
Én is így vagyok vele. Amit a classicon művelt, az után még ingyen sem látnám szívesen a csapatban.LG írta:Én szívesebben látnám Oleguert újra a csapatban, mint Ramost. Persze nem a játéktudásával van a baj(bár azért nem tartozik a legmegbízhatóbb védők közé), de egyik legnagyobb patkány a világon. Én jelenlegi játékosok közül messze őt utálom a legjobban. Gondoljunk csak bele, hányszor állították már ki, + hányszor ki kellett volna, de megúszta? Jó helyen van a Madridban, oda való abszolút!Robcsyy írta:Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok labdarúgója júniusban távozik a spanyol királyi gárdától - írta kedden a La Gazzetta dello Sport.
Ha Alves annyira el akar menni, akkor őt szívesen látnám a helyére![]()

- MatyiG
- Adminisztrátor
Mekkora tehetségnek tartották, azt csak a Malagába megy.MichaaBee írta:D. Buonanotte (River Plate)Málaga
Ő neki volt egyébként az a súlyos autóbalesete ugye?
Málaga remélem továbbra is ilyen okosan vásárol játékosokat.

D. Buonanotte (River Plate)
Málaga

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2