bence0330 írta: ↑2025.02.03. 17:50:54
Gil Manzano az elmúl 1-2 évben szerintem kb a Real ellen fúj, sok híres esete volt tavaly is, utolsó perces téma, elmaradt tizik, előnyszabályt nem alkalmazta, ésatöbbi. Én nála azt érzem, hogy amióta kritikákat kapott, kompenzál.
Mondjuk nekünk kb ez mindegy is, valamit mindhárom eredményből profitálnánk, nyilván a döntetlen lenne a legjobb, de ha az egyik kikap, ahhoz jobban fogunk tapadni. A top2 lehet fontosabb egy fokkal a szuperkupa miatt, mint bármi más. Nekem bármelyik eredmény megfelel a rangadón, amíg a sajátunkat hozzuk persze.
Linkeltem a hivatalos (ez már tényleg) Real csatorna véleményét.
Röviden, nem tudnak ilyen háttérrel jól dönteni
1. felülnek a nyomásgyakorlásnak
2. nem ülnek fel, ebben az esetben lehet, hogy csak azért is ellene mennek
3. Megpróbálnak semlegesen, vagy hagyva a játékot, ítélet nélkül lehozni a kétes szituációkat, VAR-ra bízva, akik csak akkor szólhatnak, ha egyértelműen tévedett a bíró a pályán, így ők sem szólnak
Ezt a nyomásgyakorlást kellene befejezni, normális ligában ezt nem hagynák.
Szerk: AS szerint az Espanol-Real bírói 1 hónapos eltiltást fognak kapni, arra hivatkoznak, hogy Manzano is ennyit kapott a tavalyi Valencia elleni 2-2-es meccsnél, amikor lefújta a meccset a Real gólja előtt.
Szánalmas. Mennyire fogják eltiltani a Barca ellen tévedő bírókat?
Szerk 2
https://www.managingmadrid.com/2025/2/3 ... e-espanyol
Itt a hivatalos levél a szövetségnek
Ismétlem, egy normális bajnokságban ezt nem hagynák, sőt, szankciókat vonna maga után.