Én is úgy gondolom, nagy siker, hogy összejött ez az igazolás, természetesen szurkolok a srácnak, de azért féltem is. Nekem ami gyengeségnek tűnik nála, az mezőnymunkája, szerintem ebben azért le van maradva az európai elittől. Szóval ő szerintem nem a Xavi, Iniesta, Modric stb. féle vonal, inkább az Özil, Fabregas-féle játékosokhoz tudnám hasonlítani. Gólokban, gólpasszokban, villanásokban erős, viszont hajlamos hosszú percekre, vagy egész meccsekre eltűnni a pályán. Persze egy Özilhez képest erősebb a mezőnymunkája, de ma már ez sokkal nagyobb elvárás is.Fernando írta: ↑2023.07.01. 10:21:30Más stilus, mint Gera. Zoli inkább amolyan szívét-lelkét a pályára kitevő játékos volt egy-két kimagasló skillel (lovotechnika, akrobatikus mozdulatok), Szoboszlai inkább közelebb áll ahhoz a szinthez, amit európai elitnek hivnek. Amikor Gera gólt lőtt a Poolnak évekig téma volt nálunk, most Szoboszlai oda igazolt. Remélem lehet érezni a különbséget. 30-40 év után lehet egy olyan jatekosunk végre akit nem csak mi magyarok tartunk ásznak.visca el barca írta: ↑2023.07.01. 09:44:19nagyon nem tudok hozzaszolni a temahoz lévén h se válogatott, se lipcse meccseket nem nézek így fogalmam sincs ez a dominik gyerek mit tudnem tudom h tényleg akkora spíler e, h 70 milliot érjen, de gondolom ennyi pénzért nem a padra veszik. ha van olyan szinten mint egy prime gera, akkor megragadhat a poolban.
Kloppban viszont bízom, hogy jó hatással lesz rá, ha valaki, ő tudja, hogyan lehet az ilyen fiatal játékosokból kihozni, ami bennük van. Szóval jó kezekben lesz.