Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szívás. Meg kellett volna keresni még mielőtt a svédek behívták. Egy Championship csatár nem lett volna rossz, talán az a csapatrész a leggyengébb a válogatottban.
Ezt úgy módosítanám, hogy akit mindenki ásznak tart, csak mi magyarok nem.Fernando írta: ↑2023.07.01. 10:21:30Más stilus, mint Gera. Zoli inkább amolyan szívét-lelkét a pályára kitevő játékos volt egy-két kimagasló skillel (lovotechnika, akrobatikus mozdulatok), Szoboszlai inkább közelebb áll ahhoz a szinthez, amit európai elitnek hivnek. Amikor Gera gólt lőtt a Poolnak évekig téma volt nálunk, most Szoboszlai oda igazolt. Remélem lehet érezni a különbséget. 30-40 év után lehet egy olyan jatekosunk végre akit nem csak mi magyarok tartunk ásznak.visca el barca írta: ↑2023.07.01. 09:44:19nagyon nem tudok hozzaszolni a temahoz lévén h se válogatott, se lipcse meccseket nem nézek így fogalmam sincs ez a dominik gyerek mit tudnem tudom h tényleg akkora spíler e, h 70 milliot érjen, de gondolom ennyi pénzért nem a padra veszik. ha van olyan szinten mint egy prime gera, akkor megragadhat a poolban.
Nyilván mindenkinek eladnak, valószínűleg ez lesz idén is, kell a click, de ettől függetlenül nem rossz játékos. Egy erős közepes szintet meg tudna ütni egy kozepcsapatban valamelyik top bajnokságban. Pl egy Atalanta, Villarreal, Brightons szinten meg tudna élni abból amit tud és van benne potenciál a fejlődéshez.
Nem ő az,akit már 3 éve mindenki megakar venni a mindig hiteles magyar sportsajtó szerint,aztán valahogy mindig marad a törököknél?
Ebben nem értünk egyet. A legtöbb elemzés külön kiemeli a mezőnymunkáját, a Bundesligában is az elitben volt a saját posztján a letámadásban, labdaszerzésekben, blokkokban, felszabadításokban.
Sok szaladgál, de egyik sem kiforrott játékos. Nálunk sem az se Pedri, se Gavi, se Araujo. Én csak attól tartok, hogy Klopp miatt ment oda, de Kloppnak szerintem villantania kell idén valamit, hogy maradjonSinya22 írta: ↑2023.07.01. 13:11:41Változott a foci, hány 18-19 éves gyerek szaladgál top ligák kezdőiben? Elég sok. 22 évesen fiatal de már van tapasztalata is, szerintem jókor váltott, kiderül hogy tud-e még szintet lépni, a PL nehezebb lesz és gondolom a kezdőbe kerülésért is meg kell majd küzdenie, de szurkolok neki nagyon.
Igen, a PL abszolút a mélyvíz. De óriási lehetőség is. Meg mondom, ott van Klopp... Coutinho, Mané, Salah szerintem egyik más edző kezei alatt sem futottak volna be ekkora karriert. Persze a német sem tévedhetetlen, de ő az leginkább, aki képes lehet kimaxolni a Szoboszlaiban lévő lehetőségeket.
Én is úgy gondolom, nagy siker, hogy összejött ez az igazolás, természetesen szurkolok a srácnak, de azért féltem is. Nekem ami gyengeségnek tűnik nála, az mezőnymunkája, szerintem ebben azért le van maradva az európai elittől. Szóval ő szerintem nem a Xavi, Iniesta, Modric stb. féle vonal, inkább az Özil, Fabregas-féle játékosokhoz tudnám hasonlítani. Gólokban, gólpasszokban, villanásokban erős, viszont hajlamos hosszú percekre, vagy egész meccsekre eltűnni a pályán. Persze egy Özilhez képest erősebb a mezőnymunkája, de ma már ez sokkal nagyobb elvárás is.Fernando írta: ↑2023.07.01. 10:21:30Más stilus, mint Gera. Zoli inkább amolyan szívét-lelkét a pályára kitevő játékos volt egy-két kimagasló skillel (lovotechnika, akrobatikus mozdulatok), Szoboszlai inkább közelebb áll ahhoz a szinthez, amit európai elitnek hivnek. Amikor Gera gólt lőtt a Poolnak évekig téma volt nálunk, most Szoboszlai oda igazolt. Remélem lehet érezni a különbséget. 30-40 év után lehet egy olyan jatekosunk végre akit nem csak mi magyarok tartunk ásznak.visca el barca írta: ↑2023.07.01. 09:44:19nagyon nem tudok hozzaszolni a temahoz lévén h se válogatott, se lipcse meccseket nem nézek így fogalmam sincs ez a dominik gyerek mit tudnem tudom h tényleg akkora spíler e, h 70 milliot érjen, de gondolom ennyi pénzért nem a padra veszik. ha van olyan szinten mint egy prime gera, akkor megragadhat a poolban.
Más stilus, mint Gera. Zoli inkább amolyan szívét-lelkét a pályára kitevő játékos volt egy-két kimagasló skillel (lovotechnika, akrobatikus mozdulatok), Szoboszlai inkább közelebb áll ahhoz a szinthez, amit európai elitnek hivnek. Amikor Gera gólt lőtt a Poolnak évekig téma volt nálunk, most Szoboszlai oda igazolt. Remélem lehet érezni a különbséget. 30-40 év után lehet egy olyan jatekosunk végre akit nem csak mi magyarok tartunk ásznak.visca el barca írta: ↑2023.07.01. 09:44:19nagyon nem tudok hozzaszolni a temahoz lévén h se válogatott, se lipcse meccseket nem nézek így fogalmam sincs ez a dominik gyerek mit tudnem tudom h tényleg akkora spíler e, h 70 milliot érjen, de gondolom ennyi pénzért nem a padra veszik. ha van olyan szinten mint egy prime gera, akkor megragadhat a poolban.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a BL induló Newcastle nem lenne jobb választás. Ha innen is pár éven belül feljebb akar lépni, akkor talán szerencsésebb lenne. Hosszútávon viszont lehet összekapja magát a Pool. Mindegy, én is nagyon szurkolok neki!
Ott kiderül,hogy mennyi is az annyi. Minden adott ahhoz,hogy az utolsó lépcsőfokot megtegye. A többi rajta múlik,nem korlátozza semmi. Remélem lesz ismét egy világsztárunk.geridoss írta: ↑2023.06.30. 13:09:07Romano szerint Szoboszlai nagyon közel a Liverpoolhoz. 70 m € a kivásárlási ára, ami a holnapi naptól megszűnik, így ma mindenképp pont kerül a történet végére. A tárgyalás már csak a pontos áron megy.
Ez elég nagy lépés lenne neki, de szerintem készen áll rá. Én nagyon szurkolok neki! Sokan nagyképűnek tartják, de semmivel sem nagyképűbb, mint amennyire egy ilyen játékosnak lennie kell.