Tovább erősödik a Málaga.
A kezdőbe se nagyon fért már. Jurado simán kiszorította.messideco írta:A Schalke kölcsönadja egyik legtehetségesebb játékosát. Pedig segíthetett volna a szezonban
Lisandóóó Lopezlluisllach89 írta:Akkor ki fogja kipókhálózni Casillas kapuját?MichaaBee írta:J. Makoun
LyonAston Villa
Forrás?Egy nagyon friss hír:
Ryan Babel a Hoffenheim játékosa lett! Simont nem tudták megszerezni így maradt a 41-szeres holland válogatott.
Azt látom, de sok oldal, odaszokta írni, h állítja a XY, miközben ők nem hozal le ilyen cikket csak a cikkíró tudja, h igy többen figyelnek fel rá. Mert gondolom magyar oldalról szedted a hírtRobcsyy írta:bence-barca írta:Forrás? Mert így nem nagyon hiszem el, nemrég hosszabbított...Robcsyy írta: - írta kedden a La Gazzetta dello Sport.
Én szívesebben látnám Oleguert újra a csapatban, mint Ramost. Persze nem a játéktudásával van a baj(bár azért nem tartozik a legmegbízhatóbb védők közé), de egyik legnagyobb patkány a világon. Én jelenlegi játékosok közül messze őt utálom a legjobban. Gondoljunk csak bele, hányszor állították már ki, + hányszor ki kellett volna, de megúszta? Jó helyen van a Madridban, oda való abszolút!Robcsyy írta:Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok labdarúgója júniusban távozik a spanyol királyi gárdától - írta kedden a La Gazzetta dello Sport.
Ha Alves annyira el akar menni, akkor őt szívesen látnám a helyére![]()
bence-barca írta:Forrás? Mert így nem nagyon hiszem el, nemrég hosszabbított...Robcsyy írta: - írta kedden a La Gazzetta dello Sport.
Forrás? Mert így nem nagyon hiszem el, nemrég hosszabbított...Robcsyy írta:Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok labdarúgója júniusban távozik a spanyol királyi gárdától - írta kedden a La Gazzetta dello Sport.
Ha Alves annyira el akar menni, akkor őt szívesen látnám a helyére![]()
Akkor ki fogja kipókhálózni Casillas kapuját?MichaaBee írta:J. Makoun
LyonAston Villa
Remélem legalább ott stabil kezdő lesz, és menni fog neki a játék! Idén elég gyengén teljesit a Bari, úgyhogy Rudolftól gólokat várnak, reméljük megfelel az elvárásoknak.
Csak kölcsönben volt a São Paulóban, de ott sem volt alapember. A Wikipedia szerint csak 5 meccsen szerepelt eddig. Nagyon pályafutásnak indult, de az európai kalanddal visszahanyatlott. Most újra megmutathatja, hogy érdemes számon tartani a jó védők között. Jó ajánlólevél Belletti, aki ott robban be a köztudatba és végül nagycsapatnál kötött ki.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ro ... ig-2059842
Én azt hittem, h már rég Brazíliában rúgja a bőrt, ezek szerint nem...
huszonöt évesen tanuljunk már meg szöveget értelmezni az isten szerelmére..Lionel85 írta:Miért, Ibrahimovicsért a 64 millió nem volt irreális?
Hát ha ez igaz, amit nagyon remélek, h nem, akkor tényleg nagyon rossz magaviselete lehet Etoo-nak, mert a teljesítményére semmi panasz nem lehet. Amúgy sztem Tevez eleve nem ér 40 milliót, nemhogy még Etoot hozzácsapni, aki sztem sokkal jobb argentinnál. Ez számomra még érthetetlenebb lenne, mint amit mi csináltunk vele.Lionel85 írta:Csak csínján ezzel a hírrel! Eto'o rúgdossa a gólokat, nem lehetnek olyan szerencsétlenek az olaszok, mint voltunk mi, hogy egy jó játékost adunk oda az ismeretlenért... Szerencsétlen kamerunit sajnálnám az egészben, mert bárhova igazol, hiába bizonyít, az üzlet a fontosabb. Egyelőre pletykaszagúnak tűnik nekem a dolog.El fanático írta:Ha hinni lehet bizonyos angol lapértesüléseknek, akkor Eto'o-t ezúttal az Inter passzolja tovább hasonlóan, ahogy tőlünk is elkerült 2009 nyarán. Most éppen Tévez-ért készülnek átadni őt a ManCity-nek egy 40 millió Euró+ Eto'o üzlet keretében.
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... cash-tevez
Nagyon szavahihető, nagy presztízsű forrást nem találtam egyenlőre, bár a kameruni lapok közül is lehozták a hírt.
Csak csínján ezzel a hírrel! Eto'o rúgdossa a gólokat, nem lehetnek olyan szerencsétlenek az olaszok, mint voltunk mi, hogy egy jó játékost adunk oda az ismeretlenért... Szerencsétlen kamerunit sajnálnám az egészben, mert bárhova igazol, hiába bizonyít, az üzlet a fontosabb. Egyelőre pletykaszagúnak tűnik nekem a dolog.El fanático írta:Ha hinni lehet bizonyos angol lapértesüléseknek, akkor Eto'o-t ezúttal az Inter passzolja tovább hasonlóan, ahogy tőlünk is elkerült 2009 nyarán. Most éppen Tévez-ért készülnek átadni őt a ManCity-nek egy 40 millió Euró+ Eto'o üzlet keretében.
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... cash-tevez
Nagyon szavahihető, nagy presztízsű forrást nem találtam egyenlőre, bár a kameruni lapok közül is lehozták a hírt.