NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.21. 15:31:14

Vito írta:Ati! ebben nem értek egyet.
milliókat kapnak, mégis miért??? komolyan kérdezem!

ezek a mai magyar focisták amatőr státuszt éremelnének, esetleg maximalizált (150-200ezer) forintos fizetést.

nem milliókat!
Itt az igazság!
De én nem csak a magyar focisták fizetését sokallom, hanem a külföldiekét is. Csillagászati összegek. 10 év alatt keresnek annyit, amiből még az unokájuk jövője is biztosítva van. Míg mi egyszerű emberek dolgozhatunk, tanulhatunk mégis minek 1-200 000 ft-ért a megélhetésért! Nehogy már annyival különb emberek legyenek a focisták, hogy megérdemeljék azt a sok pénzt, főként a rémgyenge magyarok. Fater is 3 helyen dolgozik sokszor 24 órázik... Miért?? A megélhetésért, nem a luxusért. Az ember becsületes munkával nem tud előrejutni 1ről a 2re. Magyar focistáknak miért sokallják a fizetését? Azért mert a sportunk bohócai a sok egoista vasalt hajú divatmajom, és akkor ne sajnálja az ember a pénzt tőlük. :evil:
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.21. 15:16:55

Vito írta:Ati! ebben nem értek egyet.
alapoztak hóban, fagyban. és a pékek? az utcaseprők? az útépítők? etc...
Sógorom egy útépítő cégnél dolgozik mint művezető. Múltkor elmentem hozzájuk mert ideadott valamit...én aki egy szál atlétában meg rövidgatyában álltam 20 m-re a friss aszfalttól énrólam szakadt a víz mert a friss aszfalt 160-170 fok körül van, plusz még jött hozzá a nyári 60 fok a szabadban...szegény munkások meg lapátoltak meg simítottak és látszott egy páron hogy legszívesebben elájulnának...keresnek 110ezreket...az egyik munkás bement a főnökéhez (hozzáteszem hogy ő volt az egész közt a legjobb meg legrégebbóta ott lévő munkás) hogy szeretne egy kis fizetésemelést mert most megszületett a 3. gyereke és ez a 130 ezer amit kap már nem elég...mondta neki a főnök hogy holnap már nem kell bejönni dolgozni :roll: Én azért nem mondanám azt hogy olyan rohadt kemény lenne az alapozás...voltam kint Szpari edzésen és amikor csak alkalom adódott egy páran behúzódtak a lelátó adta árnyékba ahelyett hogy normálisan csinálták volna az gyakorlatokat...meg volt mikor csak sétáltak a pályán...ez lenne az a fenenagy alapozás...nekem nem az biztos :roll: Azon kívül amit a meccseken művelnek néhányan arról már említést se tegyünk mert amikor kiírták tavaly a BL-ben amikor valakit lecseréltek hogy hány métert futott és Gattuso neve alatt valami 13 km szerepelt asszem akkor értettem meg hogy mennyire is más dimenzió a Nyugat-Európai foci a magyarhoz képest....egy magyar focista vajon mennyit fut egy meccsen? 4-5 km-t? Lehet hogy túl optimista voltam? :roll: :roll: És ezért meg leakasztják a millás fizetéseket...hagyjuk már...vicc az egész
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.21. 15:01:44

Ati! ebben nem értek egyet.
alapoztak hóban, fagyban. és a pékek? az utcaseprők? az útépítők? etc...
ők sokkal, de sokkal többek dolgoznak náluk, csak, ha ők nem végzik el a feladatukat, akkor mehetnek Isten hírével. ezek a mai magyar focisták nálam betették az ajtót. az hagyján, hogy más ciprusi, azeri és urdu csapatoktól is kikapnak, de még azt sem lehet látni, hogy megöglenének a pályán. a meccs előtt van nagy duma, (anno Sebők Vili a Porscheban...), aztán a meccsen egyetlen egy egyenes passzt sem tudnak megcsinálni. és ezért valóban milliókat kapnak! milliókat.

ez olyan Ati, hogy Téged felvesz egy cég alkalmazottnak, hogy húzz fel egy falat. kitaníttatnak, pénzt áldoznak Rád, Te pedig 3-4 év múlva is még az alap zsalusánál tartasz. és meg se feszülsz, hogy továbblépj. mindezért milliókat tennél zsebbe.

ezek a mai magyar focisták amatőr státuszt éremelnének, esetleg maximalizált (150-200ezer) forintos fizetést.

nem milliókat!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.21. 14:20:36

varga tamás írta:Ez igenis vicc, egy hatalmas nagy kabaré! Csak azért nem tudok rajta tiszta szívvel röhögni, mert a mi bukszánkból művelik ezt a gyalázatot.
Ezt mégis honnan veszed?

Az meg, hogy a semmiért veszik fel a milliókat... Ne haragudj, de meg kell kérdeznem, hogy csináltál végig akár egyetlen alapozást is valamelyik első osztályú magyar csapatnál? Jártál edzésre év közben? Sokan jönnek azzal, hogy a magyar játékosok a semmire kapnak nagy pénzeket, de azt senki nem veszi figyelembe, hogy ahhoz, hogy valaki odakerüljön, gyerekkorában kezdve hány száz kilométert futott dögmelegben, szakadó esőben, hóban, stb. De ha csak a szezon közben elvégzett munkát nézzük, az a rengeteg futás szerinted semmi, nem megerőltető? Aki naponta annyit fut, mint egy átlag magyar focista edzésen, az talán megkérdőjelezheti, hogy jogosan veszik-e fel a pénzüket, más nem...
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.21. 10:15:03

éljen ember hátrányból forditottunk \:D/ és én el kapcsoltam a kiállitás után inkább néztem a francia összefoglalót mint a vasas meccset jájj lemaradtam a gólokról mindegy éljen Angyalföld éljen a VASAS :!: 8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.20. 21:07:23

Akkor jól gondoltam mégsem kaptak ki!
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.08.20. 20:56:47

Második félidő közepétől 10 emberrel.. :lol:

Hajrá Vasas!! :lol:
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
el fuero
Entrenador del Barça

2007.08.20. 20:54:17

Vasas-Paks 3-2
Gól: Németh N. (70.), Lázok (82.), Tandari (88.) ill. Heffler (40.), Horváth F. (65.)

0-2ről fordítottak... =D>
Forza Lazio!
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.20. 19:57:34

Vezet a Paks...sejtettem hogy egyszer nyerniük kell de hogy pont a Vasas ellen..! :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.20. 18:57:48

varga tamás írta:De, T. Miki!
Ez egy meccs, egyetlen árva 90 perc! Ennyire vannak kalibrálva a milliomos focistáink? Ez szégyen, és megmagyarézhatatlan.
Azt mondod, nem most kezdődtek a problémák. Igaz. De kérdem én: mit tettek a hibák kijavítása érdekében az elmúlt 20-30 évben? Semmit, ill. annyit, hogy a gondokat a szőnyeg alá söpörték. Aki pedig megírta az igazat, azt a 'szebb jövőnk' kerékkötöjének bélyegezték, és kiutálták. Engem nem érdekel, hogy mióta vannak meg ezek a problémák, hanem csak egy dolog izgat: mit tesz a futballvezetés ennek a kijavítására. A semmin, és a milliók felmarkolásán kívül. Nincs az életnek még egy olyan területe, ahol NULLA teljesítményért ilyen jól fizetnek, ahol a semmiért cserébe milliókat vágnak zsebre játékosok, edzők, vezetők, bírók.
Ez igaz,de továbbra sem erről beszélek,ill arról,h a rendszerért nem a focisták hibásak...márpedig most az történt,hogy Hamburg ellen bírták,szépen helytálltak...majd jött pár napra rá a meccs,ott meg már nem hozták a szintet,de ez továbbra is a lebonyolítás miatt van így,h nincsenek hozzászokva a folyamatos erőfelméréshez...ez pedig felsőbb szervek óriási hibája...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.20. 18:47:02

Igaz! Azért nem bontok pezsgőt! :wink:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.20. 18:44:36

Scorpio írta:Miért nincs gond? Maradtunk NB2! Vagy NB2 megtartása a cél?
Úgy értem nem gyengültetek!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.20. 18:43:35

Miért nincs gond? Maradtunk NB2! Vagy NB2 megtartása a cél?
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.20. 18:42:24

Scorpio írta:Fradi nagyon hozza a tavaszi formát! Ez nagyon kevés!
Mér ha jól tudom tavaly is x-et játszottatok kazincbarcikán tehát nincs gond... :wink:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.20. 18:40:56

Fradi nagyon hozza a tavaszi formát! Ez nagyon kevés!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.20. 18:35:41

De, T. Miki!
Ez egy meccs, egyetlen árva 90 perc! Ennyire vannak kalibrálva a milliomos focistáink? Ez szégyen, és megmagyarézhatatlan.
Azt mondod, nem most kezdődtek a problémák. Igaz. De kérdem én: mit tettek a hibák kijavítása érdekében az elmúlt 20-30 évben? Semmit, ill. annyit, hogy a gondokat a szőnyeg alá söpörték. Aki pedig megírta az igazat, azt a 'szebb jövőnk' kerékkötöjének bélyegezték, és kiutálták. Engem nem érdekel, hogy mióta vannak meg ezek a problémák, hanem csak egy dolog izgat: mit tesz a futballvezetés ennek a kijavítására. A semmin, és a milliók felmarkolásán kívül. Nincs az életnek még egy olyan területe, ahol NULLA teljesítményért ilyen jól fizetnek, ahol a semmiért cserébe milliókat vágnak zsebre játékosok, edzők, vezetők, bírók.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.20. 18:29:42

Tamás!

Hát akkor jóétvágyat :lol: :lol: Sajnos itt nem bírják...

De ez nem újkeletű dolog,Te is pontosan tudod,hogy nem most kezdődtek a bajok.

Számomra meglepő volt,és jó volt nézni,hogy a Honvéd küzd a Németek ellen,és úgymond partiban van! Részemről ennyi!

A Mai labdarúgásunkat figyelembe véve,ennek is lehet már örülni! Ez viszont nem örvendetes,de ez van.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.20. 18:25:21

Kedves Miki!
A vita akadémikus. A magyar viszonylat matematikai értékkel leírhatatlan, kifejezhetetlen. Ez tudod olyan, mint amikor a 'szakértők' azt sulykolják, hogy már látszik az alagút vége. Na, ilyenkor szoktam magamban feltenni a kérdést: melyik vége? Amelyiken bementünk, vagy...nem folytatom. A magyarfoci szintje olyan alacsony, hogy az nem lehet viszonyítási alap. és nehogy már egy 'edzésben' lévő játékos 3-4 nap altt ne tudja magát kipihenni? mert mindjárt megeszem a nem létező kalapom.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.20. 17:19:02

varga tamás írta:
ozsimiki írta:Tamás hagydd abba ezt már...akár tetszik akár nem,a Kispest legalább küzdött és nem fhosott be...szépen helytáltt a Hamburg ellen :wink: Érthető is,h kivett az a meccs jócskán belőlük,azért lett ennyi az eredmény,...és azért lett ilyen...
Miki!
Ne vicceljünk mán! Vannak csapatok, amelyek 60 meccset játszanak egy idényben. A PL-ben karácsony tájékán 9 nap alatt 4 fordulót rendeznek, a Barcelona is szerda-szombat rendszerben játszik. Folytassam a sort? Felesleges. A Kispest meg játszott egy német középcsapat ellen, aztán meghaltak! Ez igenis vicc, egy hatalmas nagy kabaré! Csak azért nem tudok rajta tiszta szívvel röhögni, mert a mi bukszánkból művelik ezt a gyalázatot.
Tamás! Ne viccelj már! Magyar viszonylathoz képest amit nyújtott a Honvéd az igenis szép eredmény! És MAGYAR VISZONYLATHOZ képest meg is értem,h ki is kaptak utána egyből...ez itt nem PL,PD,stb,stb folytassam? :wink:

És arról tényleg nem a játékosok tehetnek,h itt ilyen rendszer van,h véretlenül se lehessen hozzászokni a folyamatos terheléshez,szombat/szerda meccsek pl....
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2007.08.20. 12:37:24

Szerintem nem kellene a Primera Division szintjét hasonlítgatni az MB1 szintjéhez. Az egy más dimenzió egyenlőre. Szerintem a Honvéd megfogja állni a helyét Németországban is és nem fog szégyenteljesen kiesni.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.20. 12:23:45

Hát ez tényleg szánalmas, de arról pl. nem a játékosok tehetnek, hogy télen 3 hónap szünet van mindig a bajnokságban....Kép
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.20. 12:15:41

ozsimiki írta:Tamás hagydd abba ezt már...akár tetszik akár nem,a Kispest legalább küzdött és nem fhosott be...szépen helytáltt a Hamburg ellen :wink: Érthető is,h kivett az a meccs jócskán belőlük,azért lett ennyi az eredmény,...és azért lett ilyen...
Miki!
Ne vicceljünk mán! Vannak csapatok, amelyek 60 meccset játszanak egy idényben. A PL-ben karácsony tájékán 9 nap alatt 4 fordulót rendeznek, a Barcelona is szerda-szombat rendszerben játszik. Folytassam a sort? Felesleges. A Kispest meg játszott egy német középcsapat ellen, aztán meghaltak! Ez igenis vicc, egy hatalmas nagy kabaré! Csak azért nem tudok rajta tiszta szívvel röhögni, mert a mi bukszánkból művelik ezt a gyalázatot.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.08.20. 12:04:57

MTK-DVSC 3-2
Gól: Kanta (20., 11-es), Urbán (65.), Kulcsár (71.), ill. Rudolf (40.), Kouemaha (45., 11-es)

Nyíregyháza-Fehérvár 0-1
Gól: Farkas B. (36.)

Győr-Reac 2-1
Gól: Bajzát (64.), Bogdanovic (84.) ill. Kapcsos (76.)

Tatabánya-Sopron 0-1
Gól: Tchana (63.)

ZTE-Siófok 2-0
Gól: Waltner (51., 68.)

Kaposvár-Diósgyőr 1-1
Gól: Oláh (48.), ill. Simon (7.)

Honvéd-Újpest 1-4
Gól: Bárányos (45., 11-es), ill. Korcsmár (42.), Sándor Gy. (52.), Foxi (71.), Sadjo (78. - 11-es)
Forza Lazio!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.20. 09:31:29

varga tamás írta:
Ádám02 írta:Kispest-ÚJPEST 1-4! :wink:
Na, ennyit a nagy Kispestről. Vicc ez az egész magyarfoci.
Tamás hagydd abba ezt már...akár tetszik akár nem,a Kispest legalább küzdött és nem fhosott be...szépen helytáltt a Hamburg ellen :wink: Érthető is,h kivett az a meccs jócskán belőlük,azért lett ennyi az eredmény,...és azért lett ilyen...
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.08.19. 23:16:15

Ádám02 írta:Kispest-ÚJPEST 1-4! :wink:
Azért az Újpest sem a legjobb... :roll: :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése