Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt az igazság!Vito írta:Ati! ebben nem értek egyet.
milliókat kapnak, mégis miért??? komolyan kérdezem!
ezek a mai magyar focisták amatőr státuszt éremelnének, esetleg maximalizált (150-200ezer) forintos fizetést.
nem milliókat!
Sógorom egy útépítő cégnél dolgozik mint művezető. Múltkor elmentem hozzájuk mert ideadott valamit...én aki egy szál atlétában meg rövidgatyában álltam 20 m-re a friss aszfalttól énrólam szakadt a víz mert a friss aszfalt 160-170 fok körül van, plusz még jött hozzá a nyári 60 fok a szabadban...szegény munkások meg lapátoltak meg simítottak és látszott egy páron hogy legszívesebben elájulnának...keresnek 110ezreket...az egyik munkás bement a főnökéhez (hozzáteszem hogy ő volt az egész közt a legjobb meg legrégebbóta ott lévő munkás) hogy szeretne egy kis fizetésemelést mert most megszületett a 3. gyereke és ez a 130 ezer amit kap már nem elég...mondta neki a főnök hogy holnap már nem kell bejönni dolgozniVito írta:Ati! ebben nem értek egyet.
milliókat kapnak, mégis miért??? komolyan kérdezem!
alapoztak hóban, fagyban. és a pékek? az utcaseprők? az útépítők? etc...
Ezt mégis honnan veszed?varga tamás írta:Ez igenis vicc, egy hatalmas nagy kabaré! Csak azért nem tudok rajta tiszta szívvel röhögni, mert a mi bukszánkból művelik ezt a gyalázatot.
Ez igaz,de továbbra sem erről beszélek,ill arról,h a rendszerért nem a focisták hibásak...márpedig most az történt,hogy Hamburg ellen bírták,szépen helytálltak...majd jött pár napra rá a meccs,ott meg már nem hozták a szintet,de ez továbbra is a lebonyolítás miatt van így,h nincsenek hozzászokva a folyamatos erőfelméréshez...ez pedig felsőbb szervek óriási hibája...varga tamás írta:De, T. Miki!
Ez egy meccs, egyetlen árva 90 perc! Ennyire vannak kalibrálva a milliomos focistáink? Ez szégyen, és megmagyarézhatatlan.
Azt mondod, nem most kezdődtek a problémák. Igaz. De kérdem én: mit tettek a hibák kijavítása érdekében az elmúlt 20-30 évben? Semmit, ill. annyit, hogy a gondokat a szőnyeg alá söpörték. Aki pedig megírta az igazat, azt a 'szebb jövőnk' kerékkötöjének bélyegezték, és kiutálták. Engem nem érdekel, hogy mióta vannak meg ezek a problémák, hanem csak egy dolog izgat: mit tesz a futballvezetés ennek a kijavítására. A semmin, és a milliók felmarkolásán kívül. Nincs az életnek még egy olyan területe, ahol NULLA teljesítményért ilyen jól fizetnek, ahol a semmiért cserébe milliókat vágnak zsebre játékosok, edzők, vezetők, bírók.
Tamás! Ne viccelj már! Magyar viszonylathoz képest amit nyújtott a Honvéd az igenis szép eredmény! És MAGYAR VISZONYLATHOZ képest meg is értem,h ki is kaptak utána egyből...ez itt nem PL,PD,stb,stb folytassam?varga tamás írta:Miki!ozsimiki írta:Tamás hagydd abba ezt már...akár tetszik akár nem,a Kispest legalább küzdött és nem fhosott be...szépen helytáltt a Hamburg ellenÉrthető is,h kivett az a meccs jócskán belőlük,azért lett ennyi az eredmény,...és azért lett ilyen...
Ne vicceljünk mán! Vannak csapatok, amelyek 60 meccset játszanak egy idényben. A PL-ben karácsony tájékán 9 nap alatt 4 fordulót rendeznek, a Barcelona is szerda-szombat rendszerben játszik. Folytassam a sort? Felesleges. A Kispest meg játszott egy német középcsapat ellen, aztán meghaltak! Ez igenis vicc, egy hatalmas nagy kabaré! Csak azért nem tudok rajta tiszta szívvel röhögni, mert a mi bukszánkból művelik ezt a gyalázatot.
Miki!ozsimiki írta:Tamás hagydd abba ezt már...akár tetszik akár nem,a Kispest legalább küzdött és nem fhosott be...szépen helytáltt a Hamburg ellenÉrthető is,h kivett az a meccs jócskán belőlük,azért lett ennyi az eredmény,...és azért lett ilyen...
Tamás hagydd abba ezt már...akár tetszik akár nem,a Kispest legalább küzdött és nem fhosott be...szépen helytáltt a Hamburg ellenvarga tamás írta:Na, ennyit a nagy Kispestről. Vicc ez az egész magyarfoci.Ádám02 írta:Kispest-ÚJPEST 1-4!
Azért az Újpest sem a legjobb...Ádám02 írta:Kispest-ÚJPEST 1-4!