2016.02.29. 17:42:57
Rengeteg meccs van még hátra. Az Arsenal mindig veszteni megy az Old Trafford-ra, ezt tudtuk eddig is. Még mindig ők a legesélyesebbek. De még a City is feljöhet 6 ponton belülre ha sikeresen pótolja a meccsét. Szép lesz itt még a végjáték. A Spurs-nek van talán a legtöbb rangadója ami nem túl bíztató. Szerintem a bajnok 73-75 pont körül lehet ezt pedig símán teljesítheti az Arsenal.
Mai hír, hogy Kante kihagyja a következő két meccset. Nélküle biztos vagyok benne, hogy pontokat fognak bukni a Leicester. Amúgy is a WBA nehéz ellenfél.
Kicsit megkséve de a tegnapi Ligakupa döntőről írnék.
Először is aki jobbnak tartja Agüero-t Suareznél azt idén még nem látta járszani Agüero-t. Tegnap is mindent kihagyott. Nem volt rossz a Pool de a City többször eldönthette volna a meccset. Ajtó ablak helyzeteket hagytak ki. Ami bosszantó, hogy így is nyerhetett volna a Pool. A hosszabbítás második felében nagyon nyomtak, majd jöttek a büntetők... Lefújták a meccset és Klopp úgy vigyorgott mint aki nyert. Lehet nyugtatni akarta a játékosait de hatalmas nagy öngól volt ahogy az egész büntető párbaj is.
Pool-nál Can kezdte, már ott nem értettem. Elpöckölte a kapus elugrott, higgadt és szép volt, de talán túl laza is. Majd Fernandinho kihagyta. Ezután Lucas Leiva ment lőni... Nem is értettem. Bátortalanul neki szaladt és ki is hagyta. Míg a túloldalon Navas, Agüero és Toure lőtt. Addig a Pool-nál Lucas Leiva után Coutinho hagyta ki majd Lallana... Coutinho és úgy futott neki mint Neymar szokott, előre biztos volt, hogy kihagyja.
Mindeközben a pályán volt Henderson a kapitány, illetve Milner a másodszámú kapitány és Sturridge is. Henderson nagyokat tud lőni, míg Milner kupában is lőtt büntetőket. Totál érthetetlen volt, hogy ilyen rutintalan embereket választott a büntetőhöz Klopp, mikor ilyen alternatívák voltak. Utolsó 4-5 kupa döntőjét el is bukta egyébként...
Mignolet... én kedveltem régebben mert bravúrkapus volt aki néha potyázott, de tegnap is olyan gólt kapott, hogy ilyet nem lehet ezen a szinten. Ez az ember olyan mint Valdes csak zs kiadásban. Kloppnak remélem első dolga lesz hozni egy rendes kapust, mert töménytelen pontot buktak már rajta el csak idén is.
A másik pedig Moreno, ugyan úgy nem értem, hogy játszhat egy Pool-ban mint Monreal-t az Arsenalban. Őt is kedvelik az Arsenalosok de nagy meccseken mindig szétesnek fejben.