Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkoriban még klubfocit, pláne az Arsenalt sem követtem, a fent említett szezon 8-2 manchesteri veresége jelentette a barátság kezdetétrecrea írta:Azért a Henry-féle veretlen bajnoki csapat sem volt semmi...nekem nagy álmom, h mi is húzzuk egyszer így
Azért az nem rossz hírlui1698 írta: Mert a Ligakupában Pool-City derbi lesz ma, 17:30-tól.
Mert a Ligakupában Pool-City derbi lesz ma, 17:30-tól.gyuri03 írta:Valaki nem tudja véletlenül, hogy miért vannak elhalasztva a Liverpool-Everton és a Newcastle-Man.City Meccsek?
Azért a Henry-féle veretlen bajnoki csapat sem volt semmi...nekem nagy álmom, h mi is húzzuk egyszer így
Hát inkább gyengítették a keretet.palesz77 írta:szornyen erositettek meg a keretuket, es egyre lejjebb kerulnek folyamatosan
Csak a MU úgy szét van barmolva, hogy rakja össze az aki szétcseszte kb, meg miért gyáva? Mind2 klubnál van pénz, csak míg egyiknél még mindig Demoklész kardja lebeg mindenki felett, és SAF-t sírják vissza, addig a másiknak adhat egy saját filozófiát, ráadásul van azon a Cityn mit csinálni.noname írta:Kíváncsi leszek a City-re. Vajon egy jó edző alatt jók lesznek? Nem lesz egyszerű dolga Pep-nek. Övé a világ minden pénze, de a keret tele van alulteljesítő vagy túlértékelt sztárocskákkal. Amúgy megmondom őszintén, Pep részéről a City elég gyáva választás. A Bayern akkor a világ legjobbja volt, érthető volt, miért megy szívesen oda. A Citynél ellenben olyan érzésem van, hogy nem bukhat nagyot és csak azért választotta. Akármilyen túlértékelt a keret, ha rendet rak, nem látom, hogy ne húzná be a bajnoki címet. Bajnok lesz 2-3 alkalommal, a BL-ben meg akármennyire szétverik, a közönséget nem fogja értékelni, csak a bajnoki címek.
Sokkal tisztességesebb és komolyabb kihívás lett volna neki pl egy MU, ahol komoly építkezésre van szükség. Tudom, hogy presztízs, meg minden, de ha Pep akkora filozófus és a foci szépsége érdekli, akkor miért egy zsoldoscsapathoz igazol.
Parancsolj Nostradamuspalesz77 írta:A hirek szerint a City-s joslatom elso fele be fog jonni, es Gundi megy hozzajuk nyaron. Teljesen logikus lepes lenne igazabol, szoval nem csodalkoznek, ha bejonnenek a hiresztelesek - meg ha ez most kamu is. Mar csak Pogba kell, es Nostradamusnak hivhattok a nyartol..
Ha ezen múlik, akkor bökök egyet a Cityre.PCsabi írta:[
Egyenlő feltételek lennének, nálam az egy szem Arsenal, nálad meg Leicester, Tottenham, ManCity...Bob_Marley írta:Én nem károgok, férfiasan fogadást ajánlok.Én biztos vagyok benne, hogy nem nyeri meg az Arsenal, tét?
![]()
Már nem húzom fel magam az ilyeneken, csak unalmas olvasni, hogy legtöbben ugyanazokat a mondatokat puffogtatják el folyamatosan.S.Agüero írta:Nem jó olvasni a topikot?![]()
Egyenlő feltételek lennének, nálam az egy szem Arsenal, nálad meg Leicester, Tottenham, ManCity...Bob_Marley írta:Én nem károgok, férfiasan fogadást ajánlok.Én biztos vagyok benne, hogy nem nyeri meg az Arsenal, tét?
![]()
Én nem károgok, férfiasan fogadást ajánlok.PCsabi írta:Nagyon remélem, hogy behúzzuk a bajnokságot, aztán a sok károgó elhallgathat végre.
Aztán megnyerné a Spurs.PCsabi írta:Nagyon remélem, hogy behúzzuk a bajnokságot, aztán a sok károgó elhallgathat végre.