Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, már a kezdőjükön is rossz végig nézni. oké, sok a sérült, de akkor is, LVG szépen leépítette őket. Mondjuk én személy szerint nem vártam tőle mást. Nálam a Rivaldo eset óta bukott edző. Elküldte a brazilt mert neki aztán nem kell, végül a 12. helyen állt a csapat mikor elküldték innen a hollandot, de ez már off, a lényeg hogy Giggsel is sokkal előrébb lennének.kanty írta:Hihetetlen vicc csapat ez az MU.
Szvsz nem csak mélyrepülésben, már le is zuhant az a gép, amivel repülnek. A Chelsea ilyen nevetségesen játszik, meg a táblázat 2. fele (mondjuk őket rühellem is, nem bánom), a MU zseniálisan vesz középszerű játékosokat korábbi klasszisok áráért, a Pool évek óta nem meghatározó sehol (bár Kloppnak idő kell, és alatta is volt már a Dortmund is a béka s.gge alatt, hagyni kell építkezni - a Pool veszteni már semmit nem veszthet), az Arsenal képtelen még ilyen környezetben is nyerni egy bajnokságot. Az összes riválisa kihullott, egyedül a City álldogál, meg-meg roggyan, de ezt sem bírja kihasználni. Még egy ilyen szerencsétlen, kétballábas bandát. Az egyedüli csapat, amit kedvelek a PL-ből és most sem bír semmit előre lépni. Ha az Arsenalnak kéne szurkolnom, 5+ éve biztos otthagytam volna a teljes labdarúgást.geridoss írta:És ott is van...A hosszabbítás hosszabbításának utolsó percében lőtt egy gólt a West Ham, ezzel véget ért az FA kupa a Pool számára.
Otthon 0-0, most meg 2-1-es vereség a West Ham ellen.. hát nem tudom, mélyrepülésben az angol futball.
Szegény csóri....Remélem a pályafutása nem megy tönkre, mert rengeteg van abban a paliban. És egy sima felugrás, rossz érkezés. Hihetetlen pech és ezzel az EB meghívó lehetősége is ugrott neki......PCsabi írta:Zouma 6 hónap.
De az egyik vkp/kkp, a másik szélső, szóval nem biztos, hogy ez a helyes megközelítés. A koruk az tény persze, de én a potenciálról is beszélek, Vardyban is lehetne még pár év a legmagasabb szinten, de én azt érzem rajta, hogy egy szezonos csoda, amit már sokszor láttunk Angliában. Idén minden befele pattan, a csapatnak is jól megy, nagy az önbizalom, ha jövőre szétkapják őket/átkerül egy másik csapathoz ahol nem ő a No.1 befejező, és ott is bizonyít, akkor tévedtem. Neki a kora és a jól összejött szezon miatt mindenképpen dobbantania kéne, valamelyik PL topcsapathoz, egy korrekt szerződéssel, mert fennáll a veszélye, ha marad soha nem kap már olyan ajánlatot.hank1ee írta:
Mivel 5 évvel fiatalabbak Vardynál, aki még csak most lett "nagy" játékos, nem lesz nehéz nagyobb karriert befutni. Ellenben egyikőjük sem lesz soha gólkirály topligában, míg Vardy idén az lehet Angliában.
Mivel 5 évvel fiatalabbak Vardynál, aki még csak most lett "nagy" játékos, nem lesz nehéz nagyobb karriert befutni. Ellenben egyikőjük sem lesz soha gólkirály topligában, míg Vardy idén az lehet Angliában.nzxtpo írta:Nem jelent semmit, csak így nagyobb pénzt fognak kapni érte. Biztos vagyok benne, hogy az ajtóban fognak kopogtatni érte az angol top csapatok, csakúgy mint Mahrezért és Kantéért, én utóbbi kettőnek egyébként nagyobb karriert jósolok.soadroli írta:Vardy 2019-ig hosszabbított.
Nem jelent semmit, csak így nagyobb pénzt fognak kapni érte. Biztos vagyok benne, hogy az ajtóban fognak kopogtatni érte az angol top csapatok, csakúgy mint Mahrezért és Kantéért, én utóbbi kettőnek egyébként nagyobb karriert jósolok.soadroli írta:Vardy 2019-ig hosszabbított.
Ők legalább idén kiegyensúlyozottan jók.hajnesz írta: Leicester szerintem igencsak pályázik a címre.![]()
Viccet félretéve, idén csak ők érdemelnék meg a bajnoki címet, ha az egész idényt figyelembe vesszük. Lehet sokaknak fájna, de én kifejezetten nekik szurkolok (mert más értelmes,felépített,normális mentalitású csapat nincs)
Leicester szerintem igencsak pályázik a címre.noname írta:Mintha senki se akarná megnyerni.
Itt a lényeg, így nem lehet bajnokságot nyerni, ha kiegyensúlyozott csapatok van a bajnokságban, mivel jelenleg ez nincs meg, így pariban vannak.Tromort77 írta:0 - Manchester City have not beaten any side currently in the top six of Premier League table this season (W0 D3 L4).
Botrányos.
Ha nem sérül meg kulcsember, szerintem megnyerik a ligát. A többieknek még BL/EL is lesz, ők koncentrálhatnak csak a bajnokságra. Amúgy Huth és Morgan fizikuma... Kegyetlen.Normandia írta:Valahogy ez a kipukkanás nem akar bejönni.rhuni írta:Leszteeeeer![]()
![]()
Ki fognak pukkadni de azért szimpatikus csapat.Már decembertől várjátok.
Teljesen megérdemelten vannak ott ahol.
Szegényeket nagyon szét fogják szedni a nyáron, az lesz a kérdés, hogy a kapott pénzt hogyan költik el.zola8787 írta:Örülnék egy Leszter - Barca meccsnekAz angol bajnok ellen mindig megtiszteltetés játszani