Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
khmmm!hank1ee írta:El ne kiabáljam, de szerintem most hibázik a Madrid. Hajrá Sevilla!
Szerk.: na jó
Kevesebb meccs, kevesebb terhelés, kevesebb sérült és kevesebb utazás. Több idő lenne az egyéb kupákra (BL, kupa), főleg ha 16 csapatos lenne, de a 18 is előrelépés lenne.palesz77 írta:Mitől lenne akkor jobb?
Mitől lenne akkor jobb? Komolyan kérdezem. Most van mondjuk 5 csapat, akik pofozógép szerepet töltenek be, akkor lenne 3. Nem hiszem, hogy ez komolyan befolyásolna bármit is a bajnokság kimenetelét illetően.Petr írta:Persze, csak nem az Elche az egyedüli gyenge csapat, akinek köze nincs az első osztályhoz. Tény, hogy kiesik, de jön helyette egy "másik" Elche. Ugyanez a másik 2 kiesővel. Ha nem is 16, de 18 csapatos lehetne a bajnokság.
Szerintem jót tenne a versenynek.
Persze, csak nem az Elche az egyedüli gyenge csapat, akinek köze nincs az első osztályhoz. Tény, hogy kiesik, de jön helyette egy "másik" Elche. Ugyanez a másik 2 kiesővel. Ha nem is 16, de 18 csapatos lehetne a bajnokság.Bob_Marley írta:Elche is ki fog esni ne "aggódjon" senki.
Szerintem az egész bajnokság baromi gyenge, szóval nem sokat dobna egy ilyen megoldás a dolgokon. Most úgy áll a tabella, hogy az utolsó Granada és a 13. Bilbao között van 4 pont, szóval a második fele a mezőnynek eléggé egyben van.visca el barca írta:sok ez a 20 csapat ehhez a bajnoksághoz. ideje lenne elgondolkodni egy drasztikusabb csökkentésen, mert sajnos túl sok töltelék van ami nem képvisel szintet.. bőven elég lenne 16 csapat... ez az elche is bazz... 4 meccsen szórtunk nekik 18 gólt. oké h a real meg mi is megszórunk mindenkit, na de ennyire... kb mintha 3 osztály különbség lenne... évek óta tendencia, hogy van legalább 3-4 borzalmasan gyenge együttes akinek semmi keresnivaló a PD-ben...
Francia bajnokság mondjuk szerintem az egyik legkiegyensúlyozottabb Európában. Igaz, hogy az utóbbi két évben a PSG zsebre tette a ligát, de idén úgy néz ki, hogy a Lyon, Marseille kettős fel tudja velük venni a versenyt és a végső győzelemre is esélyesek. És előtte is oda tudott érni mondjuk egy Bordeaux vagy egy Lille.Petr írta:Ezt teljesen adom, és ez nem csak erre a bajnokságra vonatkozik (olasz, francia).
új tulajuk van egyébként, Peter Lim személyében. ő egyébként elég jóba van Jorge Mendessel, szóval várható abból a körből játékos.Alfa írta:Jó játékos az tény csak engem meglepet , hogy a Valencia ennyit fizetett ki érte . Ők nem híresek arról , hogy nagyon sokat adnak egy játékosért.
Jó játékos az tény csak engem meglepet , hogy a Valencia ennyit fizetett ki érte . Ők nem híresek arról , hogy nagyon sokat adnak egy játékosért.hank1ee írta:Kicsit hülyén hangzik, de nagyon örülök a leigazolásának, élvezet volt nézni a vb-n. Remélem góllal, gólpasszal mutatkozik be a Real ellen, a Valencia innentől még keményebb ellenfél lesz.Alfa írta:https://sporthirado.hu/cikk-labdarugas- ... nal_-85043 Meglepő vétel ennyi pénzért....
Kicsit hülyén hangzik, de nagyon örülök a leigazolásának, élvezet volt nézni a vb-n. Remélem góllal, gólpasszal mutatkozik be a Real ellen, a Valencia innentől még keményebb ellenfél lesz.Alfa írta:https://sporthirado.hu/cikk-labdarugas- ... nal_-85043 Meglepő vétel ennyi pénzért....