Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.02.01. 14:37:01

Biztos vagyok benne, hogy ezáltal rövid időn belül a City is bekerül a legszűkebb európai elitbe, és komolyan kell velük számolni a BL-ben.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.01. 14:27:38

Nagyon kíváncsi vagyok rá, s arra hogy elvileg a legsűrűbb bajnokságban hogyan tudja kialakítani az állandóságot, mert ez mindenhol nagy erénye volt, hogy egész egyszerűen végig tudta tolni úgy a bajnokságot, hogy minimális hibát vétettek csapatai és konstans teljesítményre voltak képesek. És pontrekordok, győzelmi rekordok sora. Ha itt is sikerül ezeket hozni, akkor az megint egy szintlépés, de már nem tudni hova van feljebb. :D
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2016.02.01. 14:24:14

Tromort77

2016.02.01. 14:15:21

Guardiola a City-ben, hivatalos!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.01. 13:47:20

http://bleacherreport.com/articles/2612 ... first-time
Stílszerűen tökéletes idézet, hogy Sok hűhó semmiért.....
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.02.01. 04:54:03

Nem értem, hogy a City miért lépne át olyan könnyedén Pellegrini érvényes szerződésén Pep miatt. Több rezon volna Wenger nyugdíjba küldésében, nem beszélve a Chelsea üres és a ManU megürülő kispadjáról.
kanty
Llegenda del Barça

2016.02.01. 01:01:08

Wilshere kihagyhatja az egész szezont.
He's played 155 games for Arsenal.
He's missed 143 games due to injury.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2016.01.31. 20:54:51

BREAKING: John Terry will leave Chelsea at the end of the season as his contract will not be renewed. (Source: Telegraph)

John Terry: "It's not going to be a fairytale ending, I'm not going to retire at Chelsea." (Source: Sky Sports)

John Terry: "The club will move on. No player is ever bigger than the club but ideally I would have loved to stay." (Source: Sky Sports)

John Terry: "I couldn't play for another Premier League club. It will be elsewhere for sure." (Source: Sky Sports)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.29. 18:51:35

nzxtpo írta:
Bob_Marley írta:Alexandre Pato underwent his #Chelsea medical last night but the deal is being held up by complications over his loan fee. [Sky Sports]
Nem eszik azt olyan forrón. :D Lassan DeGea magasságokba lesz ez. Hiddinknek úgyse kell a brazil elvileg (ezért is gondoltam azt, hogy pont a Remy féle tartalékszerepkörbe fog beesni), de a Corinthians részéről vannak gondok.
Szörnyű, főleg ha 1-2 százezren megy a játék, pedig ha bejön neki a londoni kaland, akkor sokkal többet nyernek rajt, ha meg ott marad, akkor ha jól tudom lassan lejár a szerződése, nem?
Igen lejár szerintem is. Továbbra sincs egyezség:

Tim Sturtridge, South American football journalist

- Pato has struggled with injuries since 2010 (hamstrings, thigh strains, muscle pulls), which curtailed his time in Milan. His return to Brazil with Corinthians was not successful with the £11.5m price tag (a massive fee for a Brazilian club to pay) weighing heavily on him.
- The pace, movement and trickery that marked Pato out as a special talent in his early years have declined as injuries have taken their toll. There are parallels with Chelsea striker Radamel Falcao in this respect.
- A positive for Chelsea is that Pato has turned down bigger money in China and at 26 he knows this is his last chance to make an impact in Europe. He will be aiming to reach Brazil's Copa America squad this summer.

Szerintem sokan túl sokat várnak tőle, nagyon nem ugyanaz mint régen volt. Megpróbálja de az idő eldönti mi lesz. Én nagyon csodálkoznék ha ez sikeres frigy lenne. Redknapp is nyilatkozott nemrég, ő egy QPR-be nem akarta leigazolni.....Azóta mondjuk eltelt még egy év, de azért sokat mondó, hogy a brazil bajnokságból nem tudott kiemelkedni, plusz hogy most hányan lesznek előtte azt nem tudni, de logikailag nekem ez nem áll össze, hogy ez hosszú életű lenne, aztán rám cáfolhat. :D

szerk:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2480589
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.28. 23:38:57

Bob_Marley írta:Alexandre Pato underwent his #Chelsea medical last night but the deal is being held up by complications over his loan fee. [Sky Sports]
Nem eszik azt olyan forrón. :D Lassan DeGea magasságokba lesz ez. Hiddinknek úgyse kell a brazil elvileg (ezért is gondoltam azt, hogy pont a Remy féle tartalékszerepkörbe fog beesni), de a Corinthians részéről vannak gondok.
Szörnyű, főleg ha 1-2 százezren megy a játék, pedig ha bejön neki a londoni kaland, akkor sokkal többet nyernek rajt, ha meg ott marad, akkor ha jól tudom lassan lejár a szerződése, nem?
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.28. 23:30:46

Alexandre Pato underwent his #Chelsea medical last night but the deal is being held up by complications over his loan fee. [Sky Sports]
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.01.28. 21:36:32

Nem emelem ki épp kire reagálok, csak osszegezve.

A top csatárban egyetértek, én is valahogy igy gondolom.
Giroudra kitérve, a nincs rá panasz az szerintem egy Arsenalban kevés a kezdőbe. Ahhoz, hogy cimeket nyerj, olyan jatekosok kellenek akik tudnak plusszt adni. Akik ha minden kötél szakad is betudnak lőni egyet. Tény, ilyenekből kevés van szaladgál. De van az a pénz mindig.

Nem feltetlen gyenge kezdest varok, hanem inkább hektikust. Nagy gyozelmek mellé meglepo veresegeket. Az angol foci szépsége pont ebben van, hogy a kis csapatok lehúznak a szintjükre és belekenyszeritenek a játékukba. Azért a Pep féle focin sokat kell idomtani, hogy ott is mukodjon. Angliaban 5 mp alatt felérnek a kapud elé és megbosszuljak a labdaveszteseket.

Lehetseges, hogy jobb jatekos Batshuayi sajnos nincs viszonyitasi alapom. Csak arra utaltam, hogy o még talán tul fiatal. Lacazette meg lehet csak tavaly volt kiemelkedo és a mostani formaja kozelebb van az igazsaghoz, nem tudom.

Monreal nekem nagy meccseken védekezésben kevés.
PCsabi
aka Game90

2016.01.28. 20:36:35

Köszi a válaszokat! :) Nagyjából egyetértek, amikkel nem:
De én egy hajszálnyival az Arsenalt mondanám.
Nálam ManCity 45%, Arsenal 35%, Leicester 20%.
Giroud... Higuain szindrómás. Amikor igazán számít rengetegszer csődöt mond. Szerintem sok gólt vesztenek vele, hogy ő a csatár. Sokkal inkább illene oda valaki aki agilisebb és jobban tud szűk területen játszani. Nekem Ő alkatát tekintve is idegen test néha. Bár sok alternatívát ad és Özillel remekül megértik egymást. De kellene elé egy vérbeli csatár. Szerintem évek óta kellene a helyére valaki.
Idén azért nem egyszer fontos meccseken is betalált (például ManCity, Liverpool). Én egyre jobban megkedvelem őt, ebben a szezonban nem nagyon lehet rá panasz. Bár az igaz, egy Aubameyang-ot el tudnék fogadni :D
Wilshere... fogalmam sincs. Ugye pár hét és Ő is vosszatérhet. De újra fel kell építenie magát. Adottságait tekintve remek játékos. Wenger helyében én kölcsön adnám.
Egy West Ham/Southampton jó lenne neki, de szerintem ő akkora név, hogy szóba sem jöhet a kölcsönadás.
Szerintem Monreal gyenge pont.
Ő sokaknál radaron kívül van, pedig a PL egyik legjobb LB-je.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.28. 19:16:15

Mindegy végül is, mert ez úgyis FM volt és azt nem szabad, de ha szóba jött Lacazette akkor szerintem Batshuayi jobb, de elfogult vagyok, úgyhogy tárgytalan az egész. :D Giroud elég ha az EB-n lövi a gólokat, hogy megnyerjék a franciák. :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.28. 19:13:27

Tromort77 írta: Guardiola-val kapcsolatban: szinte biztos a City. Egyedül azért nem jelentik be, mert BL-ben még lehetnek ellenfelek a Bayern-el. Ha Guardiola szabad lenne szerintem a Mu foggal körömmel küzdene érte, de szerintem a színfalak mögött már megvan, hogy a Citybe megy.

Külön történet lesz, hogy mire lesz képes angliában. Szerintem olyan Klopposan fog kezdeni ő is. Klopp is nagy meccseken jó, komoly ellenfelek ellen, de amikor a kiscsapatok lerángatják a saját szintükre akkor nagy eséllyel megvannak verve. Ez az ami ellen valamit ki kell dolgozniuk majd.
Azért a City kerete fényévekkel jobb, mint a Liverpoolé, így meglepne engem, ha Pep olyan "gyengén" kezdene, mint Klopp. Már a mostani keret is nagyon jó a Citynél, de ha jön Pep, akkor gondolom érkezik - és megy is - néhány meghatározó játékos. Szóval Angliában is kb. a számára tökéletes - értsd elérhető - kerettel kezdhet dolgozni. Ez azért Kloppról közel sem mondható le.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.28. 19:04:43

Tromort77 írta: Úgy néz ki, hogy a West Ham-be tart a srác. Jó a viszony a két klubb között. De az Arsenal és a Spurs is figyeli. Én személy szerint még nem láttam játszani, csak a pletykákat olvastam. Lehet beválna, de viszont tartom, hogy az Arsenal-ba egy kész csatár kellene.
Egy kész csatár kellene, aki top. Van nekik egy jó kapusuk, megbízható védőik, minőségi szélsőik, közép kp-n van egy gólpasszkirályuk és vannak olyan játékosaik is akik melóznak, csak az a fránya középcsatár hiányzik. Egyébként szerintem Lewa tökéletesen beleillene a gépezetbe, csak semmi esélyt nem látok rá, hogy ő odamenjen a BM után, másodlagos opciónak Auba-t látom.
Kép
Tromort77

2016.01.28. 18:24:17

Bob_Marley írta:Ha már szóba került Lacazette, hogy nem, akkor Batshuayi? Wenger, francia kapcsolatok, szerintem nagyon adná egy Arsenalban.Giroud nem elég konstans. Rúg hármat majd öt fordulón keresztül egyet sem. Batshuayi meg mindennel képes kapuba találni.
Úgy néz ki, hogy a West Ham-be tart a srác. Jó a viszony a két klubb között. De az Arsenal és a Spurs is figyeli. Én személy szerint még nem láttam játszani, csak a pletykákat olvastam. Lehet beválna, de viszont tartom, hogy az Arsenal-ba egy kész csatár kellene.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.28. 18:10:08

Bob_Marley írta:Ha már szóba került Lacazette, hogy nem, akkor Batshuayi? Wenger, francia kapcsolatok, szerintem nagyon adná egy Arsenalban.Giroud nem elég konstans. Rúg hármat majd öt fordulón keresztül egyet sem. Batshuayi meg mindennel képes kapuba találni.
Szezon előttről beszélt és tavaly ez Lacazetteről is elmondható volt, illetve mozgékony, és jó összjátékban, csak idén nem képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.28. 18:01:01

Ha már szóba került Lacazette, hogy nem, akkor Batshuayi? Wenger, francia kapcsolatok, szerintem nagyon adná egy Arsenalban.Giroud nem elég konstans. Rúg hármat majd öt fordulón keresztül egyet sem. Batshuayi meg mindennel képes kapuba találni.
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2016.01.28. 17:12:09

Bob_Marley írta: Pont a felsorolt nevek, hogy nem játszanak Falcao, Remy és nem értem Pato miért játszana. Remyről olvastam hogy elmegy, pont a helyére jó lesz Pato, ha nagyon ég a ház akkor beugorhat.
Szerintem sokkal jobban járt volna ha elmegy egy kisebb csapathoz, ahol többet játszhatna.
Szerintem ez egy utolsó erőfelmérő lehet neki. Nem akart úgy elfogadni egy Kínai ajánlatot, hogy ne próbálta meg volna még egyszer Európában(gondolom én). Szerintem egy kis csapat neki nem játszik, akkor már inkább Kína. Ha nem fog neki bejönni, a londoni kaland, akkor irány pénztkeresni, ha pedig helyt áll, akkor innen lehet továbblépni egy AC Milanba, vagy Interbe.

Remy egy jó kis játékos, idén amikor beállt rendre jobb teljesítményt hozott le, mint Costa. Chelsea-nél inkább a név számít, mint a teljesítmény. Drogba is tavaly elég sokat játszott, pedig Remy bőven többet tudott volna adni a csapatnak. Az más kérdés, hogy mentálisan az elefántcsontparti jót tett a társaknak. Egy Leicesternek Remy aranyat fog érni.

Falcao meg jobban jár ha visszatér Spanyolországba. Egy Jackson Martinez - Falcao cserét megnéznék.
Tromort77

2016.01.28. 16:14:32

PCsabi írta:Tromort!

Látom nagyon benne vagy a PL-ben, szóval lenne pár kérdésem :) :
1. Ki nyeri szerinted a bajnokságot?
2. Mit gondolsz Giroud-ról?
3. Wilshere-ből lehet még normális játékos?
4. Wenger helyében kiket adnál el/kiket vennél meg?
5. Kik most a legnagyobb angol tehetségek?
Fúú, belekédeztél :D De örülök, hogy megszólítottál.

1. Szezon előtt egyértelműen az Arsenalt mondtam és hanyatlás ide vagy oda. Nagyon jó esélyük van idén. De a City és az Arsenal között fog eldölni. Nem tudok tippelni. A City-nek győztes mentalitása van ami a bajnokságot illeti. Amikor gyengék is tudnak nyerni és kiélezett helyzetben mindig képesek jó teljesítményt lerakni. Mentalitásban remekül fel tudja őket készíteni Pellegrini. Ha valamiben kiemelten jó edző, akkor ez az. Akármennyi is az állás, nem dőlnek a kardjukba és mennek előre. Ugyanakkor a sérülésekkel ők is rosszul állnak idén. Kompany nélkül a védelem fele annyira erős. Két meccs és elvileg visszatér, de kitudja végig tudja-e játszani a szezont rendesen. A másik kulcsfaktor Agürero, ha Ő formába lendül akkor megállíthatatlan a csapat, de most elveszítették De Bruyne-t aki sokat adott a játékhoz.

Visszatérve az Arsenalra. Náluk a kulcsember Coquelin visszatérése lesz. Már visszatért edzésbe és hamarosan játszhat. Az Arsenalnak legalább annyira fontos Coquelin mint nekünk Busquets. Hatalmas stabilitást tud adni a csapatnak és ha jó formában tér vissza akkor jöhet a szokásos tavaszi menetelés. Aki még kérdés az Sanchez. Ha úgy játszik mint tavaly akkor behúzhatja az Arsenal. Továbbá szerintem az Arsenalnak fog kedvezni egy esetleges(?) BL kiesés míg a City-nek több meccse lehet a BL-ben.

Összegezve nagyon vegyes érzéseim vannak, mert nagyon apróságokon múlhat. Újat nem is igazán tudtam írni. Egy két sérülés döntően befolyásolhatja mindkét csapatot. Mindkettő pont ezektől szenved. De én egy hajszálnyival az Arsenalt mondanám.

Leicesterre még annyiban kitérnék, hogy Mahrez és Vardy nélkül is tudnak meccseket nyerni. Viszont Kanté nélkül nem és nem tudom elképzelni, hogy az egész szezont végig bírja. Nagyon nincs alternatívája.

2. Giroud... Higuain szindrómás. Amikor igazán számít rengetegszer csődöt mond. Szerintem sok gólt vesztenek vele, hogy ő a csatár. Sokkal inkább illene oda valaki aki agilisebb és jobban tud szűk területen játszani. Nekem Ő alkatát tekintve is idegen test néha. Bár sok alternatívát ad és Özillel remekül megértik egymást. De kellene elé egy vérbeli csatár. Szerintem évek óta kellene a helyére valaki.

3. Wilshere... fogalmam sincs. Ugye pár hét és Ő is vosszatérhet. De újra fel kell építenie magát. Adottságait tekintve remek játékos. Wenger helyében én kölcsön adnám. Neki szerintem rendszeres játéklehetőség kellene, hogy szokja és edződjön, mert az Arsenalban kis játékpercből ugysem tudja magát felépíteni és végül megint egy sérülésnél fog kikötni.

4. Szintén belekérdeztél. Elsősorban a csatár posztot kellene megoldani szerintem. Tavaly úgy gondoltam, hogy Lacazette tökéletes választás lenne oda, de elnézve a játékát jelenleg kétséges. Ötletem nincs ki lehetne. Talán Lukaku, de írtó drága lenne és annyit nem fog költeni.
Szerintem Monreal gyenge pont. Helyére ráférne az erősítés. Bár nem tudok neveket mondani.
Illetve a középpályán egy romboló, sokat melózó csere középpályás. Nagy rangadókon szükség lehetne a stabilabb középpályára. Sokszor szerintem ez a veszte Wengernek a nagy meccseken.

Rosicky-t, Flaminit és Cazorla-t is elengedném. Cazorla-t azért mert nincs szüksége a csapatnak két irányítóra. Védekezésben meg kevés.

5. Kapusposzton Butland, igaz már 26 éves, de most kezd igazán beérni. El tudom képzelni, hogy pár éven belül a válogatottban is elsőszámú lesz.

Dele Alli nyílvánvalóan, ő hosszútávon is képes lehet megragadni ilyen szinten.

Joe Gomez és Reece Oxford akik engem nagyon meggyőztek.

Ezen kívül igazán fiatalokat nem tudok mondani. Szerintem akik pár éven belül meghatározóak lehetnek azok: Stones, Ward-Prowse, Barkley (igaz ő már msot kiemelkedő játékos de benne még sokkal több van), Dier, Luke Shaw (ha a sérüléséből feltud épülni), Shelvey(még ő is csak 23 éves és korához képest hatalmas rutinja van, szerintem pár éven belül kiköthet akár egy nagysapatnál is)

Asszem ennyi. Igazából csak azokat követem akik már bemutatkoztak a PL-ben, szóval full ismeretlen nevekkel nem tudok szolgálni.

Közben most olvasom, hogy Coquelin és Rosciky is játékra kész. Welbeck pedg hamarosan visszatérhet.

Guardiola-val kapcsolatban: szinte biztos a City. Egyedül azért nem jelentik be, mert BL-ben még lehetnek ellenfelek a Bayern-el. Ha Guardiola szabad lenne szerintem a Mu foggal körömmel küzdene érte, de szerintem a színfalak mögött már megvan, hogy a Citybe megy.

Külön történet lesz, hogy mire lesz képes angliában. Szerintem olyan Klopposan fog kezdeni ő is. Klopp is nagy meccseken jó, komoly ellenfelek ellen, de amikor a kiscsapatok lerángatják a saját szintükre akkor nagy eséllyel megvannak verve. Ez az ami ellen valamit ki kell dolgozniuk majd.
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.28. 16:13:02

S.Agüero írta:
Samper írta:Jelenleg egyik angol csapat se emelkedik ki a többi közül. Nem hiszem, hogy bármelyikbe megy is Guardiola, komoly és átgondolt igazolások nélkül ki tudna lőni közülük.
Pedig elég valószínű, hogy City lesz belőle. Pénz van, alapanyag van, úgyhogy kedvére játszadozhat, szerintem jó lesz.
Ugyanez....sztem röhögve fogja nyerni a bajnokságot. Szabad kezet kap, állomány most is jó, hiányposztra igazol, sleppet elzavarja.

Le van ez már zsírozva, túl okos és nagy név ő ahhoz, h zsákbamacskát vegyen. Messze a legkeresettebb edző. Fizut látva nagyra fogjuk nyitni a szemünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.01.28. 16:15:57-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.28. 15:54:10

Samper írta:Jelenleg egyik angol csapat se emelkedik ki a többi közül. Nem hiszem, hogy bármelyikbe megy is Guardiola, komoly és átgondolt igazolások nélkül ki tudna lőni közülük.
Pedig elég valószínű, hogy City lesz belőle. Pénz van, alapanyag van, úgyhogy kedvére játszadozhat, szerintem jó lesz.
Samper
Director del Fútbol

2016.01.28. 15:49:10

Jelenleg egyik angol csapat se emelkedik ki a többi közül. Nem hiszem, hogy bármelyikbe megy is Guardiola, komoly és átgondolt igazolások nélkül ki tudna lőni közülük.
Válasz küldése