Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen lejár szerintem is. Továbbra sincs egyezség:nzxtpo írta:Szörnyű, főleg ha 1-2 százezren megy a játék, pedig ha bejön neki a londoni kaland, akkor sokkal többet nyernek rajt, ha meg ott marad, akkor ha jól tudom lassan lejár a szerződése, nem?Bob_Marley írta:Alexandre Pato underwent his #Chelsea medical last night but the deal is being held up by complications over his loan fee. [Sky Sports]
Nem eszik azt olyan forrón.Lassan DeGea magasságokba lesz ez. Hiddinknek úgyse kell a brazil elvileg (ezért is gondoltam azt, hogy pont a Remy féle tartalékszerepkörbe fog beesni), de a Corinthians részéről vannak gondok.
Szörnyű, főleg ha 1-2 százezren megy a játék, pedig ha bejön neki a londoni kaland, akkor sokkal többet nyernek rajt, ha meg ott marad, akkor ha jól tudom lassan lejár a szerződése, nem?Bob_Marley írta:Alexandre Pato underwent his #Chelsea medical last night but the deal is being held up by complications over his loan fee. [Sky Sports]
Nem eszik azt olyan forrón.Lassan DeGea magasságokba lesz ez. Hiddinknek úgyse kell a brazil elvileg (ezért is gondoltam azt, hogy pont a Remy féle tartalékszerepkörbe fog beesni), de a Corinthians részéről vannak gondok.
Nálam ManCity 45%, Arsenal 35%, Leicester 20%.De én egy hajszálnyival az Arsenalt mondanám.
Idén azért nem egyszer fontos meccseken is betalált (például ManCity, Liverpool). Én egyre jobban megkedvelem őt, ebben a szezonban nem nagyon lehet rá panasz. Bár az igaz, egy Aubameyang-ot el tudnék fogadniGiroud... Higuain szindrómás. Amikor igazán számít rengetegszer csődöt mond. Szerintem sok gólt vesztenek vele, hogy ő a csatár. Sokkal inkább illene oda valaki aki agilisebb és jobban tud szűk területen játszani. Nekem Ő alkatát tekintve is idegen test néha. Bár sok alternatívát ad és Özillel remekül megértik egymást. De kellene elé egy vérbeli csatár. Szerintem évek óta kellene a helyére valaki.
Egy West Ham/Southampton jó lenne neki, de szerintem ő akkora név, hogy szóba sem jöhet a kölcsönadás.Wilshere... fogalmam sincs. Ugye pár hét és Ő is vosszatérhet. De újra fel kell építenie magát. Adottságait tekintve remek játékos. Wenger helyében én kölcsön adnám.
Ő sokaknál radaron kívül van, pedig a PL egyik legjobb LB-je.Szerintem Monreal gyenge pont.
Azért a City kerete fényévekkel jobb, mint a Liverpoolé, így meglepne engem, ha Pep olyan "gyengén" kezdene, mint Klopp. Már a mostani keret is nagyon jó a Citynél, de ha jön Pep, akkor gondolom érkezik - és megy is - néhány meghatározó játékos. Szóval Angliában is kb. a számára tökéletes - értsd elérhető - kerettel kezdhet dolgozni. Ez azért Kloppról közel sem mondható le.Tromort77 írta: Guardiola-val kapcsolatban: szinte biztos a City. Egyedül azért nem jelentik be, mert BL-ben még lehetnek ellenfelek a Bayern-el. Ha Guardiola szabad lenne szerintem a Mu foggal körömmel küzdene érte, de szerintem a színfalak mögött már megvan, hogy a Citybe megy.
Külön történet lesz, hogy mire lesz képes angliában. Szerintem olyan Klopposan fog kezdeni ő is. Klopp is nagy meccseken jó, komoly ellenfelek ellen, de amikor a kiscsapatok lerángatják a saját szintükre akkor nagy eséllyel megvannak verve. Ez az ami ellen valamit ki kell dolgozniuk majd.
Egy kész csatár kellene, aki top. Van nekik egy jó kapusuk, megbízható védőik, minőségi szélsőik, közép kp-n van egy gólpasszkirályuk és vannak olyan játékosaik is akik melóznak, csak az a fránya középcsatár hiányzik. Egyébként szerintem Lewa tökéletesen beleillene a gépezetbe, csak semmi esélyt nem látok rá, hogy ő odamenjen a BM után, másodlagos opciónak Auba-t látom.Tromort77 írta: Úgy néz ki, hogy a West Ham-be tart a srác. Jó a viszony a két klubb között. De az Arsenal és a Spurs is figyeli. Én személy szerint még nem láttam játszani, csak a pletykákat olvastam. Lehet beválna, de viszont tartom, hogy az Arsenal-ba egy kész csatár kellene.
Úgy néz ki, hogy a West Ham-be tart a srác. Jó a viszony a két klubb között. De az Arsenal és a Spurs is figyeli. Én személy szerint még nem láttam játszani, csak a pletykákat olvastam. Lehet beválna, de viszont tartom, hogy az Arsenal-ba egy kész csatár kellene.Bob_Marley írta:Ha már szóba került Lacazette, hogy nem, akkor Batshuayi? Wenger, francia kapcsolatok, szerintem nagyon adná egy Arsenalban.Giroud nem elég konstans. Rúg hármat majd öt fordulón keresztül egyet sem. Batshuayi meg mindennel képes kapuba találni.
Szezon előttről beszélt és tavaly ez Lacazetteről is elmondható volt, illetve mozgékony, és jó összjátékban, csak idén nem képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani.Bob_Marley írta:Ha már szóba került Lacazette, hogy nem, akkor Batshuayi? Wenger, francia kapcsolatok, szerintem nagyon adná egy Arsenalban.Giroud nem elég konstans. Rúg hármat majd öt fordulón keresztül egyet sem. Batshuayi meg mindennel képes kapuba találni.
Szerintem ez egy utolsó erőfelmérő lehet neki. Nem akart úgy elfogadni egy Kínai ajánlatot, hogy ne próbálta meg volna még egyszer Európában(gondolom én). Szerintem egy kis csapat neki nem játszik, akkor már inkább Kína. Ha nem fog neki bejönni, a londoni kaland, akkor irány pénztkeresni, ha pedig helyt áll, akkor innen lehet továbblépni egy AC Milanba, vagy Interbe.Bob_Marley írta: Pont a felsorolt nevek, hogy nem játszanak Falcao, Remy és nem értem Pato miért játszana. Remyről olvastam hogy elmegy, pont a helyére jó lesz Pato, ha nagyon ég a ház akkor beugorhat.
Szerintem sokkal jobban járt volna ha elmegy egy kisebb csapathoz, ahol többet játszhatna.
Fúú, belekédeztélPCsabi írta:Tromort!
Látom nagyon benne vagy a PL-ben, szóval lenne pár kérdésem:
1. Ki nyeri szerinted a bajnokságot?
2. Mit gondolsz Giroud-ról?
3. Wilshere-ből lehet még normális játékos?
4. Wenger helyében kiket adnál el/kiket vennél meg?
5. Kik most a legnagyobb angol tehetségek?
Ugyanez....sztem röhögve fogja nyerni a bajnokságot. Szabad kezet kap, állomány most is jó, hiányposztra igazol, sleppet elzavarja.S.Agüero írta:Pedig elég valószínű, hogy City lesz belőle. Pénz van, alapanyag van, úgyhogy kedvére játszadozhat, szerintem jó lesz.Samper írta:Jelenleg egyik angol csapat se emelkedik ki a többi közül. Nem hiszem, hogy bármelyikbe megy is Guardiola, komoly és átgondolt igazolások nélkül ki tudna lőni közülük.
Pedig elég valószínű, hogy City lesz belőle. Pénz van, alapanyag van, úgyhogy kedvére játszadozhat, szerintem jó lesz.Samper írta:Jelenleg egyik angol csapat se emelkedik ki a többi közül. Nem hiszem, hogy bármelyikbe megy is Guardiola, komoly és átgondolt igazolások nélkül ki tudna lőni közülük.