Legyen igazatok és verjen 3-mat vagy adjon gólpasszt, és visszaszívom amit mondtam.
Megérte feljönnöm! Csak kedd este van, de nálam ez a hét kommentje!optimus írta: Megint 3ból 2 komment a tiéd, és a napi 100 kommentedben nincs annyi mondanivaló mint egy hajnal 5 órás samper féle umtitizésben
Szóval egy állítólag VB esélyes csapatba az a szint ha valaki 32 évesen a River Plate-ben levezet, és nem tudja üres kapura bekotorni, miközben jobb alternatívák is vannak helyette?optimus írta:Hagyd már abba ezt a nonamezést, attól h te a barca real duon kívül nem ismersz játékost attól az nem noname. Jó h nem kezdesz el dybalázni, mikor gondolom fingod nincs ki hogy teljesít a válogatottban.MessiNeymarSuarez írta: Ez a noname Perez megint mit keres a kezdőben?közben olyan játékosok vannak otthon mint Pastore.
Megint 3ból 2 komment a tiéd, és a napi 100 kommentedben nincs annyi mondanivaló mint egy hajnal 5 órás samper féle umtitizésben
Hagyd már abba ezt a nonamezést, attól h te a barca real duon kívül nem ismersz játékost attól az nem noname. Jó h nem kezdesz el dybalázni, mikor gondolom fingod nincs ki hogy teljesít a válogatottban.MessiNeymarSuarez írta: Ez a noname Perez megint mit keres a kezdőben?közben olyan játékosok vannak otthon mint Pastore.
Gondolom igen, ha valahogy sikerülne tovább menniük ( amire kb esélyt nem látok ), akkor remélem elkezdenek 2 4 fős vonallal a kapujuk előtt védekezni, hátha sikerül védekezni, támadásban meg reménykedni hogy Messi 120 perc alatt egyszer megoldja. Más esélyük nincs, de ha megint megpróbálnak dominálni, akkor betérdelek, ennyi esze még a Pintér - Horvát Feri duónak is lenne.visca el barca írta:akkor ez most 4-3-3 lesz megint mint az első meccsen?
Hogyan öregedjünk 20 évet 1 nyár alatt, Nero módra...Nero. írta:Izlandi győzelmet es Argentin hendit tettem, ezt is várom. Akkor ugye most az dönt hogy ki veri meg jobban a másikat?
Sinya22 írta:Valami ilyesmi lesz az egyenes kiesésben is,20 percenként valaki majd el meri lőni,amúgy semmi extra. Kár hogy nem lehetett arra tippelni,mennyi hosszabításos meccs/tizenegyespárbaj lesz.
Most már hivatalos. Érdekes, én Agüerót bent hagytam volna, meg mellé Dybalát tettem volna be, szerintem ők sokkal jobb formában vannak és jobb játékosok is, mint Marisék. Visszanyúltak a régi emberekhez, hátha bejön.Nyiri81 írta:Franco Armani, Gabriel Mercado, Nicolás Otamendi, Marcos Rojo, Nicolás Tagliafico, Enzo Pérez, Javier Mascherano, Ever Banega, Ángel Di María, Lionel Messi, Gonzalo Higuaín
Elvileg ez a kezdő este.
nem tudom ki várt ettől jó meccset, így nem sérül senki staus quója... Dániában azért van ennyi önkritika.visca el barca írta:krézijenőnek vki szóljon már h dembele nem lemar. az első féldiőben legalább 10x lemarozta le dembouzt.
amugy jo nagy nulla meccs.
Mindent félretéve őszintén: szerinted ezt nem érdemelte meg cunci és bandája?visca el barca írta:a spanyol egyenlítő gól amúgy több szempontból is teljesen kamu volt. egyrészt a szöglet előtti beadásnál elhagyta a labda az alapvonalat, másrészt a spanyolok balról végezték el a szögletet, holott jobbról kellett volnaarról már nem is beszélve, hogy többszöri lassítás után is teljesen lesnek tűnt az eset, aspas felsőteste jóval előrébb volt mint a védő "utolsó" testrésze.
a labda elhagyást nem kockázták ki -én legalábbis nem láttam- így az lehet,hogy nem volt kinn teljes terjedelemmel. a szögletrúgás igaz, nem is vitatta senki de a bíró nem reagált rá !? nem tudom egyébként ilyen (hülyeségre) mit ír a szabálykönyv?visca el barca írta:a spanyol egyenlítő gól amúgy több szempontból is teljesen kamu volt. egyrészt a szöglet előtti beadásnál elhagyta a labda az alapvonalat, másrészt a spanyolok balról végezték el a szögletet, holott jobbról kellett volnaarról már nem is beszélve, hogy többszöri lassítás után is teljesen lesnek tűnt az eset, aspas felsőteste jóval előrébb volt mint a védő "utolsó" testrésze.