Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én mikor láttam mindig ugyanúgy hozta magát és azon kevesek közé tartozott, akik hajtottak. És rendre kezdő is volt, nem hiszem hogy kiszorították volna azóta. Arsenal ellen nem játszott azt én is olvastam.recrea írta:Ha már említetted, Pedro hogy teljesít vagy hogy érted, h kiszorította magát?
Perez besegít Londonban is?Bob_Marley írta:Én úgy tudom, hogy alapból Hiddinknek nem is kell, szóval ehhez mérten inkább még ez is kidobott pénznek tűnik.geridoss írta:Pato fizetése, én ezt nem akarom elhinni.![]()
![]()
![]()
Addig oké, hogy nem a legjobban kereső játékos lett, de ez... ez mi.
Én úgy tudom, hogy alapból Hiddinknek nem is kell, szóval ehhez mérten inkább még ez is kidobott pénznek tűnik.geridoss írta:Pato fizetése, én ezt nem akarom elhinni.![]()
![]()
![]()
Addig oké, hogy nem a legjobban kereső játékos lett, de ez... ez mi.
Egy fordított univerzumban.S.Agüero írta:Még ez is előfordulhat
Idén ezt majdnem a Chelsea is összehozta...Bob_Marley írta:Csak nehogy olyan legyen mint egy Celta vagy anno pl a Zaragoza is eljátszotta ezt. Remek szezon, következő évben nemzetközi szereplés, s egyidejűleg a bajnokságban meg kiestek.
Ezzel a faktorral én is tisztában vagyok, ha csak azt nézzük, hogy az egész PLben Kanté neve mellett van a legtöbb szerzett labda, ráadásul ha jól láttam múltkor nem is kevéssel, Vardy Mahrez a góllövő lista dobogós helyein, hát kíváncsi leszek, bár szerintem abból a 60-80 millából amit a 3 ért kaphatnak, nem fognak messze jutni, lásd Bale vételára a Spursnál. De én idénre azért szurkolok nekik.nzxtpo írta: Azért addig még tényleg nagyon sok van hátra, de tegyük fel, hogy sikerül nekik. Szerintem Kanté, Vardy és Mahrez jövőre nem lesznek már ott, igaz, hogy sok pénzt kaphatnak értük, de az igazolások nem fognak garantáltan beválni és még ott lesz a nemzetközi kupaszereplés, nagyon kemény szezon elé néznek, edző legyen a talpán, aki betudja őket hozni jövőre is a bajnokság felsőházába.
Azért addig még tényleg nagyon sok van hátra, de tegyük fel, hogy sikerül nekik. Szerintem Kanté, Vardy és Mahrez jövőre nem lesznek már ott, igaz, hogy sok pénzt kaphatnak értük, de az igazolások nem fognak garantáltan beválni és még ott lesz a nemzetközi kupaszereplés, nagyon kemény szezon elé néznek, edző legyen a talpán, aki betudja őket hozni jövőre is a bajnokság felsőházába.TripleH írta:Úgy fest a Leicesternek nem szóltak, hogy nekik ki kéne pukkadni a szezon második felére, mert 3 ponttal vezetik a bajnokságot, és a második legtöbb rúgott góljuk van (42) ebben a jelenleg második helyen álló city van előttük (45) góllal. De kapott gólok tekintetében is jól állnak (26) KG-al a 7.-ek karöltve a watfordal. Szerintem kifejezetten jól szerepelnek és ha nem rontják el, márpedig nekik nincs ott a BL fárasztó faktornak (de fura lesz őket jövőre a BL-ben látni) így én látok rá esélyt, hogy a top3ban zárjanak.
Ezek a sztorik azért nem semmik. Vele kapcsolatban mindig ez jut eszembe.PCsabi írta:Crystal Palace have completed the signing of former Arsenal & Spurs striker Emmanuel Adebayor. 18-month deal. Free transfer. (Source: SkySports)
Azért kemény lehet megélni, hogy egyik pillanatban Te vagy a császár, másikban meg teperned kell egy lehetőségért. Ilyen téren nem irigylem. Nem tudom az egója engedne-e egy visszalépést az Interbe. De remélem vissza megy, olasz focit ugysem nézek.Bob_Marley írta:CV-t csinált, nincs ezzel gond.Pont amiatt is lehet, hogy tele vannak a padok. LVG is anno konkrét tervvel állt elő, másoknak is vannak, ő előre megmondta mi van.
De jöjjön vissza az Interhez.
Chelsea valóban elindult felfelé most, Manchester is elindulhat, de már nem október van, s nagyon rizikósnak tartom mindig is az év közbeni edzőváltást, de ezt írtam már sokszor. Pro és kontra vannak érvek, de én mindig annak a híve vagyok, hogy egy teljes szezont mindenki megérdemel, következtetéseket úgyis csak év végén lehet levonni. Itt annyiból más a helyzet, hogy már beadta a lemondását. Én kitartok mellette, mert nagy koponya, s egyáltalán nincs veszve a szezon. Chelsea esetében érthető volt, ott elment a hajó.
Mert senki nem kérte, hogy álljon elő egy javaslattal, hanem önállóan lobbizik. Tavaly ilyenkor fél Európa akarta volna, most pedig totál körün kívüli lett ha top klubbokról beszélünk. Egyedül a Mu-nál van esélye, minden máshol biztos edzői posztok vannak, illetve Guardiola van érkezőben. Egy Mou szintű edzőnek az, hogy lobbiznia kell, az szerintem igenis nagy zuhanás.Bob_Marley írta:Mourinho leveles dolgát fél szemmel olvastam pár napja, de ez miért zuhanás? Azért ha ilyen szintű edzőkről beszélünk, elég nyilvánvaló, hogy kész projekttel készülnek.Tromort77 írta:[....
LVG hogy megy vagy marad. Én ugyanazt tudom írni mint anno, hogy változtatni már "felesleges" érzésem szerint.
Mourinho leveles dolgát fél szemmel olvastam pár napja, de ez miért zuhanás? Azért ha ilyen szintű edzőkről beszélünk, elég nyilvánvaló, hogy kész projekttel készülnek.Tromort77 írta:[....
Aztán mi meg még lúzerebbek leszünk, ha esetleg kiejtenének minket...noname írta:A lúzerségre akartam célozni. Az Arsenal ilyen. Tipikus vesztes bagázs.
Fél évtized után eljutnak egy kupadöntőbe, simán kikapnak egy kiesőjelölttől.
Az a fajta csapat, ami ha 5 fordulóval a vége előtt 10 ponttal vezetné a bajnokságot, akkor se végezne a top2-ben. Ha más miatt nem, hát lerobbanna a csapatbusz, elvesznének a cipők, 4-en lesérülnének borotválkozás közben, Wenger meg elhagyná a jegyzeteit. Ilyen történne gyakorlatilag meg se lepődnék: tipikus Arsenal.
Idén konkrétan annyi dolguk lenne h hozzanak egy jó közepeset és jelenleg lenne kb 8 pontos előnyük az élen. Ehhez képest a semmiből kapnak ki nem egyszer több góllal. City, detto. A keret alapján a City kb utcahosszal első lehetne, ehhez képest jó meccse bénázás követ állandóan. Kéne alapítsanak egy külön bajnokságot:
Arsenal, City, Roma, Schalke, stb. Kíváncsi vagyok azt ki nyerné.![]()