Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ők legalább idén kiegyensúlyozottan jók.hajnesz írta: Leicester szerintem igencsak pályázik a címre.![]()
Viccet félretéve, idén csak ők érdemelnék meg a bajnoki címet, ha az egész idényt figyelembe vesszük. Lehet sokaknak fájna, de én kifejezetten nekik szurkolok (mert más értelmes,felépített,normális mentalitású csapat nincs)
Leicester szerintem igencsak pályázik a címre.noname írta:Mintha senki se akarná megnyerni.
Itt a lényeg, így nem lehet bajnokságot nyerni, ha kiegyensúlyozott csapatok van a bajnokságban, mivel jelenleg ez nincs meg, így pariban vannak.Tromort77 írta:0 - Manchester City have not beaten any side currently in the top six of Premier League table this season (W0 D3 L4).
Botrányos.

Ha nem sérül meg kulcsember, szerintem megnyerik a ligát. A többieknek még BL/EL is lesz, ők koncentrálhatnak csak a bajnokságra. Amúgy Huth és Morgan fizikuma... Kegyetlen.Normandia írta:Valahogy ez a kipukkanás nem akar bejönni.rhuni írta:Leszteeeeer![]()
![]()
Ki fognak pukkadni de azért szimpatikus csapat.Már decembertől várjátok.
Teljesen megérdemelten vannak ott ahol.
Szegényeket nagyon szét fogják szedni a nyáron, az lesz a kérdés, hogy a kapott pénzt hogyan költik el.zola8787 írta:Örülnék egy Leszter - Barca meccsnekAz angol bajnok ellen mindig megtiszteltetés játszani

Valahogy ez a kipukkanás nem akar bejönni.rhuni írta:Leszteeeeer![]()
![]()
Ki fognak pukkadni de azért szimpatikus csapat.

Ejj de kár volt a 37. fordulóban azért a Celta ellenni vereségért.Bob_Marley írta:Leicestre az angol bajnokság Sociedadja, csak nem Kovacevic, Karpin meg Nihat rohangál hanem Vardy, Mahrez, Kanté.

Én nem lepődnék meg, ha a Rókák az Emiratesből is elhoznák a 3 pontot. Még idén kell meglepetést okozni, a következő szezontól Guardiola kisajátítja a bajnoki címet úgy 3-4 évre a Cityvel...Tromort77 írta:Én nem aggódnék. Ettől a Sotontól lehet pontokat bukni, más is fog. Leicesternek most jönnek a kemény meccsek. Arsenal ellen szerintem ki fognak kapni, az Arsenal pont az a csapat aki ellen ez a taktika nem fog működni. A védelmük sebezhető nagyon.
Azért szépen csendben oda ért a Spurs is. Szerintem símán meglesz nekik a BL helyezés.